Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta sofie Buděj

Jméno a příjmení  |  sofie Buděj

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  České Budějovice

Telefon  |  +420721328907
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Chci si i užít.. !

Cena: dohodou | 12. 01. 2012
Nabídka
Nabízím Ti masáže - erotické, reiki, uvolňující - klidně můžeme spojit vše dohromady a moc ráda masáž zakončím klasickou souloží. Tak pokud budeš mít chuť, přijď ke mně spojit příjemné s užitečným. Těším se na Tebe.
Sofie :-* tel: 721328907...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Chci si i užít.. ! Detail inzerátu ...

Bezva sexík po Vánocích

Cena: dohodou | 04. 01. 2012
Nabídka
Jsem štíhlá černovláska, která sex miluje a potřebuje - a nejde jen o inzerátové řeči, které všude čteš -pokud zajdeš, tak to zjistíš sám, že nic nehraju :-) Sex je pro mě v první řadě zábava a potřeba, musím ho mít několkrát za den. Jestli chceš poznat ženu, která tuto práci nedělá z nouze, ale pro potěšení, protože sex a muže miluje, tak budu ráda když se mi ozveš na číslo: 721 328 907.
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Bezva sexík po Vánocích Detail inzerátu ...

Hodně sexu v novém roce :-)

Cena: dohodou | 02. 01. 2012
Nabídka
Nabízím Ti masáže - erotické, reiki, uvolňující - klidně můžeme spojit vše dohromady a moc ráda masáž zakončím klasickou souloží. Tak pokud budeš mít mezi svátky chuť, přijď ke mně spojit příjemné s užitečným. Těším se na Tebe.
Sofie :-* tel: 721328907....
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Hodně sexu v novém roce :-) Detail inzerátu ...

Mám časík do SILVESTRA!!

Cena: dohodou | 29. 12. 2011
Nabídka
V pátek 23.12. a pak od 27.12. až do Silvestra tu pro Vás budu od 11 do 20hodin. Nabízím Ti masáže - erotické, reiki, uvolňující - klidně můžeme spojit vše dohromady a moc ráda masáž zakončím klasickou souloží. Tak pokud budeš mít mezi svátky chuť, přijď ke mně spojit příjemné s užitečným. Těším se na Tebe.

Sofie :-* tel: 721328907.
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský Zvýhodnit >> Mám časík do SILVESTRA!! Detail inzerátu ...

Zdravotní pojišťovna Ti to sice,,

Cena: 1 000 ,-Kč | 10. 12. 2011
Nabídka
neproplatí, ale je čas konečně udělat něco pro své zdraví duševní i fyzické, zažít pohodu v tomto uspěchaném světě a pořádně se uvolnit. Nabízím Ti smyslnou masáž u mě v soukromí s léčivými účinky energie Reiki, která posiluje imunitu a odbourává stres.

Jsem příjemná 40-letá žena se smyslem pro humor a s chutí okořenit masáž erotickými doteky na Tvých nejcitlivějších místech... Masáž není nevěra !!! (ale stejně o tom ženě raději neříkej ;-), bude to naše tajemství) Těší se Sofie (tel. 721 328 907)

P.S.: A pokud se budeš chtít se sexy masérkou pomilovat, tak nemám nic proti.
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Zdravotní pojišťovna Ti to sice,, Detail inzerátu ...

Zdravotní pojišťovna Ti to sice..

Cena: 1 000 ,-Kč | 06. 12. 2011
Nabídka
neproplatí, ..ale je čas konečně udělat něco pro své zdraví duševní i fyzické, zažít pohodu v tomto uspěchaném světě a pořádně se uvolnit. Nabízím Ti smyslnou masáž u mě v soukromí s léčivými účinky energie Reiki. Jsem příjemná žena se smyslem pro humor a s chutí okořenit masáž erotickými doteky na Tvých nejcitlivějších místech... Masáž není nevěra !!! (ale stejně o tom ženě raději neříkej ;-), bude to naše tajemství) Těší se Sofie (tel. 721 328 907)


P.S.: A pokud se budeš chtít se sexy masérkou pomilovat, tak nemám nic proti.
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Zdravotní pojišťovna Ti to sice.. Detail inzerátu ...

KONEČNĚ žena, která to miluje !!!

Cena: dohodou | 06. 12. 2011
Nabídka
Jsem štíhlá černovláska, která sex miluje a potřebuje - a nejde jen o inzerátové řeči, které všude čteš -pokud zajdeš, tak to zjistíš sám, že nic nehraju :-) Sex je pro mě v první řadě zábava a potřeba, musím ho mít několkrát za den. Jestli chceš poznat ženu, která tuto práci nedělá z nouze, ale pro potěšení, tak budu ráda když se mi ozveš na číslo 721 328 907.


Můžu Ti udělat i masáž. A pokud Ty "uděláš" mě, tak třeba zažiješ pravý mokrý orgasmus:-)


6.12. od 10hodin celý den ;-)

...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> KONEČNĚ žena, která to miluje !!! Detail inzerátu ...

Dnes sexík v pekle s čerticí !

Cena: dohodou | 05. 12. 2011
Nabídka
Zastav se dnes na mikulášský sexík se sexy čerticí. Mám pro tebe připraven pekelný orálek a ohnivý sexík :-) Můj Ďábelský telefon: 721 328 907. Zavolej a zastav se v mém peklíčku, je tu teplo :-D
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Dnes sexík v pekle s čerticí ! Detail inzerátu ...

Orientální masáž !

Cena: dohodou | 04. 12. 2011
Nabídka
S orientu nejsem, ale orientální masáží tě ráda uvolním...u mě v bytečku v Českých Budějovicích. Zavolej mi každý den od: 10h na tel: 721328907. Foto je mé, Sofie!
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Orientální masáž ! Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace