Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Bydlení Hrádek nad Nisou s.r.o. 24710563

Jméno a příjmení  |  Bydlení Hrádek nad Nisou s.r.o. 24710563

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Lidická 134
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Liberec

Telefon  |  608150110
Www  |  www.1kk.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pronájem 1kk v novostavbě v Šestajo

Cena: 3 000 ,-Kč | 18. 05. 2012
Nabídka
Pronájem vhodný pro studenty, 2x v dispozici 1kk a 2x v dispozici 1+1 v novostavbě v Šestajovicích u Prahy za 3.000,-Kč + 1.000,-Kč poplatky za služby. Byt je částečně vybaven-kuch.linka, lednice, pračka, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, televizor. Byt se nachází v 1. PP. Dobrá občanská vybavenost obce (lékař, školka, škola apod.). Výborná dostupnost. MHD (10 min od Černého Mostu), zastávka MHD 50 m od domu, vlakové spojení na Masarykovo nádraží cca 20 min z vedlejší obce Klánovice, vzdálené 1km....
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> Pronájem 1kk v novostavbě v Šestajo Detail inzerátu ...

Nový byt 2kk v novostavbě

Cena: 1 565 000 ,-Kč | 19. 02. 2012
Nabídka
V nezáplavové části města Hrádek nad Nisou na kopci Vám do osobního vlastnictví nabízím byt 2kk, o velikosti 60,44m2. V těsné blízkosti jsou tenisové kurty, cyklostezky, koupaliště s možností provozování vodních sportů. Většina bytu je orientována na jižní stranu s výhledem do zelené krajiny a panoramata. U komplexu je psí hřiště a cyklostezky. Vlakové nádraží a terminál autobusů je vzdálen 5 minut do komplexu cihlové novostavby.
...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký, okres: Liberec Zvýhodnit >> Nový byt 2kk v novostavbě Detail inzerátu ...

Nový byt 1kk v Hrádku nad Nisou

Cena: 1 275 000 ,-Kč | 19. 02. 2012
Nabídka
Prodám byt do osobního vlastnictví v novostavbě v dispozici 2kk, o velikosti 51,44m2 v Hrádku nad Nisou. Byt v blízkosti centra města, nedaleko cyklostezek, sportovního střediska a rekreačního areálu. V komplexu dětské hřiště, rezidenční relaxační zelená zóna, zajištěné parkování pro rezidenty bytového komplexu a jejich návštěvy....
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký Zvýhodnit >> Nový byt 1kk v Hrádku nad Nisou Detail inzerátu ...

Startovací byt

Cena: 691 394 ,-Kč | 29. 06. 2011
Nabídka
Vlastní byt je nejlepší pojistkou na Vaše stáří! Investujte již dnes do Vašeho vlastního bytu.! Nabízíme Vám rozmanitý výběr bytů 1kk, dvoupatrových bytů 2kk, garsonek s možností vlastní předzahrádky v klidné části u centra města Hrádku nad Nisou, na kopci, v nezáplavové zóně s dostupností veškeré občanské vybavenosti a výhledem do zeleně. Připravujeme pro Vás vzorový byt. Sjednejte si nezávaznou prohlídku volných bytů ve Vašem volném čase, jsme připraveni se Vašim časovým možnostem přizpůsobit....
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký Zvýhodnit >> Startovací byt Detail inzerátu ...

Nové moderní byty v Hrádku nad Niso

Cena: dohodou | 26. 05. 2011
Nabídka
Prodej nových, moderních bytů do osobního vlastnictví v dispozici 1+kk, 2+kk, s vlastními předzahrádkami, balkonem, lodžií nebo teráskou v Hrádku nad Nisou. Skvělá investice pro Vaši budoucnost. Byty jsou nedaleko centra města, nedaleko cyklostezek, sportovního střediska a rekreačního areálu. Prvních 15 prodaných bytů v dispozici 1+kk za zvýhodněnou cenu 599.000,-Kč.
Hrádek - Liberec a zpět komfortně za pouhých 18 minut super vlaky TRILEX dle jízdního řádu !!!!! Terminál Hrádku nad Nisou je cca 3 minutky od výstavby nových bytů pěšky !
...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký Zvýhodnit >> Nové moderní byty v Hrádku nad Niso Detail inzerátu ...

Prodej nových bytů v Hrádku nad N.

Cena: 599 000 ,-Kč | 24. 11. 2010
Nabídka
Prodej nových, moderních bytů do osobního vlastnictví v dispozici 1+kk, 2+kk, s vlastními předzahrádkami, balkonem, lodžií nebo teráskou v Hrádku nad Nisou. Skvělá investice pro Vaši budoucnost. Byty jsou nedaleko centra města, nedaleko cyklostezek, sportovního střediska a rekreačního areáli. Prvních 15 prodaných bytů v dispozici 1+kk za zvýhodněnou cenu 599.000,-Kč.
...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký Zvýhodnit >> Prodej nových bytů v Hrádku nad N. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace