Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Renata Nerudová

Jméno a příjmení  |  Renata Nerudová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Jiráskova 1295
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Pardubice

Telefon  |  605837129
Www  |  http://bylinky-okg-family.webnode.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Chřipková epidemie, pomoc!!!

Cena: 810 ,-Kč | 21. 11. 2011
Nabídka
Milé babičky, dědečkové, rodiče a hlavně dětičky, trpíte častým nachlazení, chřipkou, bolestí v krku či máte oslabenou imunitu tak jako já?

Minulý rok jsem neustále marodila, vše jsem od děti chytla, nejhorší období bylo od září do prosince, kdy paní doktorka mi už psala třetí antibiotika a stejně mně nezabrali. Proto jsem řekla dost a hledala jsem řešení v bylinkách.

Začala jsem užívat ryze český doplněk stravy – OK Alfu, která obsahuje 17 druhů bylin a je vyráběna podle ověřené receptury ze 17. století.

Moje velká zkušenost s Alfičkou je, když jsem ze stresu dostala angínu, myslela jsem si, že budu muset jít k lékaři pro antibiotika, ale spletla jsem se. OK Alfička zabrala skvěle, jednak mi pomohla snížit horečku a do čtyř dnů jsem měla po angíně. Ušetřila jsem penízky za lékaře, recept či doplatek a ještě své tělo chráním. Díky Alfičce jsem si zvedla imunitu a rok mě lékařka neviděla.

Nezávislý partner - vedoucí konzultant -Renata. Nerudová, reg. 03-001956...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Chřipková epidemie, pomoc!!! Detail inzerátu ...

Chcete přibrat, neváhejte

Cena: 375 ,-Kč | 21. 11. 2011
Nabídka
Vím o panu Šmídovi z Brna, kterého trápila podváha, proto začal pravidelně užívat Emulips a díky tomu přibral za rok cca 15kg. Trenér mu řekl, že nikdy nepřibere, že posilováním ani cvičení v posilovně mu nepomůže, protože má rychlejší spalování. A přesto přibral a je spokojený. Chcete-li vědět více napište mi a poradím. Nezávislý partner - Renata Nerudová, reg. 03-001956...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Chcete přibrat, neváhejte Detail inzerátu ...

UŽ TEĎ HUBNĚTE DO PLAVEK

Cena: 375 ,-Kč | 21. 11. 2011
Nabídka
Jak by se Vám líbilo užívat si bez zažívacích potíží, bolesti žaludku, pálení žáhy, nadýmání, těžkosti. Chcete baštit vše co máte rádi? Mám tu pro Vás řešení v podobě potravinového doplňku ryze české výroby. Emulips snižuje cholesterol, hladinu cukru a snižuje vysoký krevní tlak. A ještě se hubne.Mě velmi pomáhá, dříve mi bylo těžko od žaludku a cítila jsem pálení žáhy. Nyní mohu jíst vše a cítím se dobře. Po emulipsu jsem krásně odpočatá a mám krásně hebkou pokožku, protože Emulips obsahuje vitamín E, který je pro náš organismus velmi důležitý. Také mimo jiné jsme zhubla z velikosti 38 na velikost 34 a to za dobu 6 měsíců. Chcete také? Neváhejte pište si o Emulips – příchuť citron. Nezávislý partner Renata Nerudová, reg. 03-001956

...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> UŽ TEĎ HUBNĚTE DO PLAVEK Detail inzerátu ...

Hubněte i po Vánocích

Cena: 375 ,-Kč | 21. 11. 2011
Nabídka
Chcete si život užít bez zažívacích potíží, bolesti žaludku, nadýmání? Papat vše co máte rádi? A ještě hubnout? Mám kamarádku Ivonku, kterou vidíte na fotečce, která po dvou letech zhubla 21kg, pak se ji váha zastavila a nyní zhubla ještě o 10kg. Celkem tedy zhubla 31kg, chcete také? Užívejte Emulips, který napomáhá s trávením a reguluje váhu. Nezávislý partner – Renata Nerudová, reg. 03-001956,


...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Hubněte i po Vánocích Detail inzerátu ...

Snadné zažívání a krásná postava

Cena: 375 ,-Kč | 21. 11. 2011
Nabídka
Sama Emulips užívám 6 měsíců pravidelně a nejen že mi pomohl se zažívání a vyprazdňováním, ale také jsem zhubla z velikosti 36-38 na velikost 32-34.
Emulipsy je možné ihned u mě odebrat.

Nezávislý distributor OKG, poradce - Renata Nerudová, reg. 03-001956...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Snadné zažívání a krásná postava Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace