Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Michal Doležal 74893416

Jméno a příjmení  |  Michal Doležal 74893416

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  256
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Ústí nad Orlicí

Telefon  |  +420605 901 698
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Konferenční stolek borový Majestic

Cena: 8 180 ,-Kč | 27. 06. 2014
Nabídka
Hledáte extra masivní stůl jednoduchého designu? Pak je tu konferenční stůl Majestic právě pro Vás! Nohy o tloušťce 80 mm a deska o tloušťce 40 mm mluví za vše! Konferenční stůl je z borového masivu a výběr máte ze čtyř barev na bázi oleje a laku, jako celá kolekce Majestic.

Rozměry stolu:

Šířka 74 cm
Výška 48 cm
Délka 120 cm

Stůl je nový, nepoužitý, v záruce....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Konferenční stolek borový Majestic Detail inzerátu ...

Noční stolek RUSTYK 2 - borový

Cena: 2 430 ,-Kč | 15. 05. 2014
Nabídka
Borový noční stolek Rustyk 2 je klasický a tudíž velmi populární model, který v sobě spojuje funkčnost a estetiku. Je výbornou volbou do místností se čtvercovým půdorysem. Stojí na solidní podstavě a nahoře je zakončen masivní čtvercovou deskou. Dva šuplíky, opírající se o dřevěné kolejnice, jsou s ohledem na velikost a tvar optimální pro osoby, které chtějí mít vedle noční lampy na dosah postele oblíbené knihy či jiné drobnosti. Rustikální nábytek je charakterizován nerovnými liniemi a nestejně zakončenými rohy, a právě to je důkazem ručního zpracování každého kusu. K povrchové úpravě jsou užívány výhradně přírodní oleje a vosky, barvu si můžete vybrat z naší palety barev.

Parametry stolku:
Šířka 50 cm
Výška 50 cm
Hloubka 40 cm

Stolek je nový, nepoužitý, v záruce....
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Noční stolek RUSTYK 2 - borový Detail inzerátu ...

Mahagonový noční stolek SHIPLEY - h

Cena: 4 110 ,-Kč | 19. 02. 2014
Nabídka
Noční stolky jsou jak vhodným a pohodlným řešením, tak i prvkem, který ložnici dodává odpovídající atmosféru. Krásný noční stolek ozdobí interiér mnohem lépe než jakékoliv ozdobné předměty. Nabízíme Vám sice nevelký, ale velmi dobře zpracovaný noční stolek, vyrobený z bíle nalakovaného mahagonu. Stejně jako je tomu i u jiných kusů nábytku z mahagonu, i tento kus je výjimečným. Elegance tohoto malého kusu je podtržena velkým kovovým, patinou pokrytým úchytem šuplíku. Stolek je posazen na solidní podstavu a zvrchu zakončen elegantní deskou. Právě pod deskou se nachází onen malý, ale prostorný šuplík. Prostor pod ním je rozdělen mezi dvě police, které mohou být využity jako místo pro odložení knih či časopisů. Rada dekoratéra: Noční stolek vedle postele bude svoji funkci nejlépe plnit tehdy, nebude-li zbytečně zatížen množstvím zbytečných drobností.

Rozměry:
Šířka 45 cm
Výška 60 cm
Hloubka 43 cm

Stolek je nový, nepoužitý, v záruce....
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Mahagonový noční stolek SHIPLEY - h Detail inzerátu ...

TV stolek ANNA - březový

Cena: 5 500 ,-Kč | 16. 01. 2014
Nabídka
Elegantní březový TV stolek/skříňka využívá nejlepší skandinávské vzory. Byl projektovaný pro kolekci Anna, která je zhotovená z masivního březového dřeva opatřeného bílým lakem.
Tento model stojí na pěti nohách, které zaručují jeho stabilitu. Vnitřní prostor byl rozdělen na otevřenou část v podobě police, která může sloužit k umístění televize, a část uzavřenou v podobě tří šuplíků opatřených kvalitními kuličkovými ložisky. Úchyty jsou vyrobené ze železa.
Rada dekoratéra: TV stolek je v mnoha případech nezbytný element ve vybavení bytu, není však snadné vytvořit takový model, který bude natolik atraktivní, aby upoutal pozornost. V tomto případě ale problém nebude – jde o model, který spojuje moderní design s prvky retro.

Rozměry:
Šířka 136 cm
Výška 49 cm
Hloubka 50 cm

Stolek je nový, nepoužitý, v záruce....
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> TV stolek ANNA - březový Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace