Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Vladimíra Ficová

Jméno a příjmení  |  Vladimíra Ficová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Vysočina
Okres  |  Třebíč

Telefon  |  773479484
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2 3 4 5.../ 5

Výpis inzerátů

EMULIPS = spokojené dítě

Cena: 375 ,-Kč | 02. 08. 2011
Nabídka
Obezita u dětí, stejně jako u dospělých, vzniká nadměrným ukládáním tuku v organismu. Dochází k tomu proto, že přijaté množství energie je větší než výdej.

Dětská obezita je zvlášť nebezpečná, protože hrozí riziko mnohých onemocnění v pozdějším věku. Čím dříve se proto s obezitou u dítěte začne pracovat, tím větší má šanci na zdravý život.

Děti, u nichž se nadváha objevuje již v ranném věku, mají dvakrát vyšší pravděpodobnost, že jejich obezita bude trvat i v dospělosti. Obézní děti mají v dospělosti problémy s vysokým krevním tlakem, zvyšuje se u nich riziko infarktů, mrtvice a častěji je u nich diagnostikována cukrovka. Čím jsou starší, tím více se u nich zhoršují funkce pohybového aparátu. Obézní jedinci jsou rovněž náchylnější k různým druhům rakovinného bujení.

Vyšší tělesná hmotnost může mít vliv i na psychický stav dítěte a jeho sebevědomí. Obézní děti se totiž častěji stávají terčem posměšků a šikany.

Doporučuji začít užívat Emulips.
Co je to Emulips?

Je to doplněk stravy...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> EMULIPS = spokojené dítě Detail inzerátu ...

Pryč s otravnou břišní kolikou !

Cena: 375 ,-Kč | 19. 11. 2010
Nabídka
Kolika neboli bolení bříška kvůli neposlušným větrům je jedním z největších strašáků všech miminek, ale také jejich rodičů. Obvykle se objevuje kolem 2. týdne života a ustupuje, až když se začínají trošku hýbat.

Díky ní děťátko křičí jako o život a neví si s šílenou bolestí rady. Co si budeme povídat, většina z nás lehce propadne po chvíli (která se zdá být jako věčnost) beznaději a panice. Vidět toho malého drobečka trpět je hrozné. Ale naštěstí existuje dost způsobů, jak mu pomoci, nebo dokonce problému úplně předejít.
Maminky ♥Mám pro Vás Emulips, který velice příznivě ovlivní tvorbu mléka, díky látkám působících na trávení, nebudou trápit bolesti bříška a nadýmání!!!
Užívá se 1-3x denně nejlépe před jídlem
podporuje i tvorbu mlíčka
375,- Kč až na tři měsíce užívání
Nabízím možnost slevové kartičky = 40% sleva
(jsem nezávislý distributor OKG a ráda Vám vše vysvětlím*Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pryč s otravnou břišní kolikou ! Detail inzerátu ...

Jste chvilku po porodu anebo se

Cena: 600 ,-Kč | 26. 05. 2010
Nabídka
chystáte? účinná pomoc po gynekologických operacích ♥
Na každý chirurgický zákrok včetně některých výkonů při porodu, jako je např. "nastřižení hráze", organismus reaguje zánětem, otokem a bolestí. Není vyjímkou, že žena se po porodu kvůli otoku a bolesti nemůže ani posadit. OK Gel je 100% přírodní produkt, který pomáhá při hojení po operacích. Omezuje vznik otoků a urychluje jejich vstřebávání, zmírňuje bolest a zkracuje dobu hojení. A co je pro ženy také důležité - pomáhá zajistit tvorbu menší jizvy.

A co pro Vás ještě může udělat?

*zklidňuje podrážděnou pokožku
(při svědění, po štípnutí hmyzu, holení apod.)
*stimuluje revitalizační procesy
(např. při odřeninách či popáleninách)
*napomáhá k odstraňování bradavic, kuřích ok,
mozolů a proleženin, oparů, jizev...
*je vhodný při drobných odřeninách a popáleninách
i při spáleninách od slunce
*osvědčuje se i při zhmožděninách i otocích,
při bolesti a zánětech...
*urychluje vstřebávání modřin
*utišuje nejrůznější kožní potíže - akné, ek...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Jste chvilku po porodu anebo se Detail inzerátu ...

Síla bylinek

Cena: dohodou | 08. 05. 2010
Nabídka
Nabízím přivýdělek u české stabilní firmy, zaměřenou na zdraví a prevenci.Výdělek je podle toho jak se zapojíte.Klidně i jako hlavní příjem na MD,nebo místo vašeho zaměstnání.Záleží jen na vás.Nabízím velkou pomoc v začátcích.Pracuje se pomocí internetu.Pokud máte zájem napište mi. Ráda pošlu víc info.„Vše je připraveno, ideální podmínky nikdy nebyly lepší, přidejte se a začněte!“

(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Síla bylinek Detail inzerátu ...

Nemoc starších pánů!

Cena: 960 ,-Kč | 06. 05. 2010
Nabídka
Trápí Vás,či Vaše blízké problémy s prostatou?
OK TAU má blahodárné účinky na celý vylučovací systém, především na ledviny a prostatu. Podporuje zažívání,- činnost slinivky a střev. Příznivě působí na nervovou soustavu. Přispívá k pročištění těla - k regeneraci jaterní tkáně a má antioxidační účinky.
OK tau+ exklusivní obohacená směs rostlinných olejů s blahodárnými a revitalizujícími účinky.
PROBLÉMY S PROSTATOU JSOU MINULOSTÍ!…manžel měl zdravotní problémy s prostatou, kterou léčil užíváním léků. Výsledky nebyly příliš uspokojivé. Dozvěděli jsme se o výrobku OK TAU+, který jsme si objednali. Po užívání dvou a půl balení tohoto přípravku se jeho potíže výrazně zlepšily - až na hodnoty normálního stavu! V. Kubíčková, Brno - CZ
...doporučila jsem známému, který má cirhózu jater OK Tau plus. Po konzultaci s lékařem využíval 2,5 lahvičky a byl na odběrech krve. Výsledek byl fantastický : hodnoty úplně normální. Pokračuje v užívání dalšího výrobku.
Z. Pohanková
příběh je od spokojené zákaz...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Nemoc starších pánů! Detail inzerátu ...

život salergií

Cena: dohodou | 06. 05. 2010
Nabídka
Patříte mezi ty, kteří by jaro raději přeskočili, protože s ním přichází rýma, kýchání, slzící oči a svědění celého těla? Jste-li takto přecitlivělí, pak se není čemu divit - alergici prostě jaro nemusí. Známe řešení...stačí si napsat... 100% přírodní produkty které pomáhají malým i velkým...
*První alergická reakce se u mého syna objevila asi ve 3 letech, projevila se oteklou pusou, špatným dýcháním, slzením očí. Asi v 7 letech se začal objevovat ekzém - okolo rtů, pak se rozšiřoval po obličeji - pod očima, na čele, nose. Předepsané kortikoidy nezabíraly ani po 2 letech léčby. Synovi pomohlo až užívání produktů OKG, do půl roku měl pleť zcela čistou a je úplně zdravý. Nyní má 13 let.*Lukáš B., Březno
P.S. Tohle je příběh spokojeného zákazníka....může být i Váš!?

Při registraci okamžitá sleva na výrobky + možnost spolupráce ♥ cena reg. 200,- Kč
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> život salergií Detail inzerátu ...

máte ambice, chcete si plnit sny?

Cena: dohodou | 04. 05. 2010
Nabídka
Studuji druhým rokem VUT v Brně. Přišel jsem k OKG proto, abych si přivydělal. Už za první víkend jsem si vydělal 2 tis. Kč. Po třech týdnech jsem se zúčastnil manažerského víkendu, který mi začal měnit život. Dnes pracuji na tom, abych po studiu mohl odejít do "finančního důchodu". Ve firmě OKG jsem poznal spoustu přátel a mohu se učit od těch nejlepších. Můj život se začal ubírat jiným směrem, směrem k bohatství po všech stránkách.
Stanislav T., Velká Kraš

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> máte ambice, chcete si plnit sny? Detail inzerátu ...

...u nás kdo dělá ♥ ten má...

Cena: dohodou | 04. 05. 2010
Nabídka
Necelých 8 let jsem podnikal ve stavebnictví, ukončil jsem činnost - psychicky, fyzicky i finančně vyčerpán. Přišlo zásadní rozhodnutí! Vyřídil jsem si licenci OKG a začal spolupráci. Tímto dnem se mi začal měnit život! Společně s manželkou jsme se vydali na cestu podnikáním s OKG, kde i obyčejní lidé (elektromechanik, dámská krejčová) bez jakýchkoliv zkušeností a talentu v mezinárodním obchodě mohou uspět. Realizujeme své sny. Koupili jsme si auto, které jsme si přáli a naším dalším velkým cílem je luxusně zařízený dům postavený na klíč - se vším, co k tomu patří... Neznáme lepší podnikání, než je podnikání na klíč OKG!
Jiří a Milena Š., Brno

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ...u nás kdo dělá ♥ ten má... Detail inzerátu ...

9letý ekzém pryč, dokonce máme i ko

Cena: 1 830 ,-Kč | 02. 05. 2010
Nabídka
Když byl mé dceři rok objevil se jí na pusině nehezký bolavý ekzém, chodili jsme po doktorech, mazali jsme ji mastičkami z lékárny i těmi co v lékárně nekoupíte! Voňavými i těmi "nevoňavými", ale nic nepomohlo právě naopak, když se na chvíli ztratil objevil se znova a na větší ploše. Potom jsem, ale narazila na OK Alfu+Omegu a je klid po 2 měsících užívání čistě bylinkových přípravků je ekzém pryč! Netrapte svá zlatíčka tak dlouho jako já, jsem moc ráda, že jsme se ho zbavili. Jen je škoda, že jsem se o těchto zázracích v lahvičce nedozvěděla už před 9 lety, mohla mít klid po celou tu dobu....! Neváhejte a investujte do zdraví Vašich dětí už dnes!

P.S. Dokonce máme i koťátko, po kterém dcera dlouho toužila, ale vzhledem k tomu, že se jí ekzém při styku se zvířaty zhoršoval jsme si ho nemohli pořídit.... Ale díky čisté přírodě a skvěle skombinovaných produktů OKG je dcera nejen zdravá, ale i šťastná! :) Co víc si může maminka přát???

(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> 9letý ekzém pryč, dokonce máme i ko Detail inzerátu ...

ÚčiNNá a RYChlá ÚLEVA na BOLESTiVé

Cena: 600 ,-Kč | 02. 05. 2010
Nabídka
PROřEZáVAjí SE vašemu DíTKU zoubky s těžKOstí?
Každá maminka ví jak umí první zoubky potrápit a ráda svému broučkovi pomůže :) nevíte jak?
Použijte OK Gel, ten zabezpečí Vašemu děťátku útlum bolestí, pomůže zoubkům se rychleji prořezat! Tak nenechte Vaše sluníčka trpět a
vyzkoušejte! OK Gel Vaše první pomoc do kapsy či do kabelky. Co pro Vás ještě může udělat??! urychlit vstřebávání modřin* hojit popáleniny* spáleniny od slunce* zklidnit bolesti a záněty (nosních dutin, uší..) * dezinfikovat drobná říznutí, mozoly, proleženiny* poskytnout úlevu při svědění, vyrážkách, dermatomykozách, při štípnutí hmyzu...Atd. 100% přírodní
Při registraci okamžitá sleva na výrobky + možnost spolupráce ♥ cena reg. 200,- Kč
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ÚčiNNá a RYChlá ÚLEVA na BOLESTiVé Detail inzerátu ...

Práce, která má opravdu smysl :)

Cena: dohodou | 01. 05. 2010
Nabídka
Při svém nedostatečně ohodnoceném a časově náročném zaměstnání studuji 3.rokem ČZU v Praze. Už 1. měsíc spolupráce s OKG jsem si přivydělal téměř 7 tisíc Kč a zúčastnil se konference OKG, což mě obrovským způsobem nadchlo. Poznal jsem skvělé lidi, slyšel spoustu příběhů a zkušeností, mohl se učit od těch nejlepších. Tehdy jsem se přesvědčil, že u OKG může uspět opravdu každý. Za 4 měsíce jsem dosáhl pozice Manažer a za 6 měsíců jsem odešel ze zaměstnání - spolupracuji naplno s OKG. Líbí se mi pomáhat lidem, zlepšovat jejich zdraví, zlepšovat životní styl... Vím, že naše práce má smysl. Děkuji OKG za tuto skvělou příležitost.
Tomáš L., Most

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Práce, která má opravdu smysl :) Detail inzerátu ...

Mám se čím dál líp..a co vy? Chcete

Cena: dohodou | 01. 05. 2010
Nabídka
Hledala jsem přivýdělek k mateřské dovolené a OKG mi dala tuto příležitost. Registrovala jsem se a začala vydělávat. Za 8 měsíců byl můj čistý výdělek 100 tisíc Kč. OKG mi nabídla i profesní růst. Za rok jsem se stala Manažerem a 2 měsíce na to již Vedoucím manažerem. S OKG jsem finančně nezávislá, zlepšila jsem si svůj životní styl a především mohu pracovat společně s manželem a navíc se dál rozvíjet v oboru marketingu a alternativní medicíny. Neznám lepší práci než u OKG.
Ing. Jana T., Jablonec n. Nisou

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Mám se čím dál líp..a co vy? Chcete Detail inzerátu ...

Příjmy, o kterých se mi ani nezdálo

Cena: dohodou | 28. 04. 2010
Nabídka
Nikdy by mě nenapadlo, že bych mohla mít takové příjmy, jako u společnosti OKG. Už v prvních 3 týdnech byl můj výdělek 16 tisíc Kč k mateřské dovolené. Už tehdy jsem si říkala, že po MD bych chtěla dělat tuto práci naplno, nechtěla jsem jít do běžného zaměstnání a můj sen se splnil! OKG mi dává vše, co si přeji - přátele, zdraví, peníze, svobodu, kariérní růst. Můj život má nyní opravdu "šťávu"! Jsem vděčná, že mohu být součástí firmy a podávat pomocnou ruku dalším lidem. Všichni mají příležitost být součástí, jen je potřeba nabídnutou příležitost přijmout. Tímto i samozřejmě děkuji společnosti OKG, že tu pro nás je.
Andrea V., Brno

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Příjmy, o kterých se mi ani nezdálo Detail inzerátu ...

Práce, která má smysl :)

Cena: dohodou | 28. 04. 2010
Nabídka
Jsem maminka na mateřské dovolené a k OKG jsem přišla proto, abych si trochu přivydělala. Zpočátku jsem byla trochu nedůvěřivá, i přesto, že jsem měla obrovskou podporu lidí, kteří již u firmy nějakou dobu byli. Proto jsem jen zkoušela produkty. Když jsem po několika měsících zjistila, že skutečně fungují, začala jsem spolupracovat. Po prvních 2 týdnech jsem si vydělala 4000 Kč, a po půl roce jsem již byla na pozici Manažer. Nyní už nemusím být závislá na manželově výplatě. Jsem časově i finančně nezávislá. Mohu si dovolit kupovat věci, o jakých se mi ani nesnilo. Mám jistotu, že po skončení MD, nebudu muset hledat zaměstnání, protože mám práci, která plní mé sny. A já se budu moci věnovat jen své rodině a podnikání, které mě velice baví. Navíc jsem touto prací získala něco, co se jen tak někde nenajde. Je to má nová rodina. Lidičky, které mám moc ráda a těším se na každé setkání s nimi.
Lenka R., Praha

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Práce, která má smysl :) Detail inzerátu ...

Tomáš L., Most

Cena: dohodou | 27. 04. 2010
Nabídka
Při svém nedostatečně ohodnoceném a časově náročném zaměstnání studuji 3.rokem ČZU v Praze. Už 1. měsíc spolupráce s OKG jsem si přivydělal téměř 7 tisíc Kč a zúčastnil se konference OKG, což mě obrovským způsobem nadchlo. Poznal jsem skvělé lidi, slyšel spoustu příběhů a zkušeností, mohl se učit od těch nejlepších. Tehdy jsem se přesvědčil, že u OKG může uspět opravdu každý. Za 4 měsíce jsem dosáhl pozice Manažer a za 6 měsíců jsem odešel ze zaměstnání - spolupracuji naplno s OKG. Líbí se mi pomáhat lidem, zlepšovat jejich zdraví, zlepšovat životní styl... Vím, že naše práce má smysl. Děkuji OKG za tuto skvělou příležitost.
Tomáš L., Most

Cítíte z tohoto příběhu spokojenost?...pište si o informace a buďte spokojená i vy, stačí jen chtít :)
(Vladka Ficová, reg. číslo 03-000408)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Tomáš L., Most Detail inzerátu ...
1 2 3 4 5.../ 5
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace