Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Karel Neoral

Jméno a příjmení  |  Karel Neoral

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Prostějov

Telefon  |  +420776269981
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka:... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37.../ 112

Výpis inzerátů

Diospyros virginiana ,nakl.semena

Cena: 18 ,-Kč | 20. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Diospyros Virginiana:
Diospyros Virginiana, neboli „Tomel viržinský“ je opadavá dvoudomá ovocná dřevina se žlutooranžovými, v plné zralosti velmi chutnými  plody podobajícími se rajčatům,  pocházející ze státu na východním pobřeží USA, snášející teploty pod – 30°C,  je vhodný  celoročně k  pěstování v našich klimatických podmínkách. Listy Tomelu jsou tmavě zelené, květy drobné, nenápadné. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci, na sušení, mražení apod. Sada obsahuje 3 naklíčená semena za 18,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Diospyros virginiana ,nakl.semena Detail inzerátu ...

Brugmansia summertime,řízek

Cena: 50 ,-Kč | 18. 06. 2019
Nabídka

Nabízíme k prodeji řízky Brugmansia Summertime:
Brugmansia summertime – je odolný okrasný keř s nádhernými velkými sladce vonícími květy, který se původně vyskytuje v jihovýchodní Brazílii. V našich podmínkách se pěstuje jako přenosná okrasná rostlina, která kvete od června do října. Celá rostlina je jedovatá.Balení obsahuje čerstvý  řízek vel. cca 10-12 cm za 50,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Brugmansia summertime,řízek Detail inzerátu ...

Brugmansia suaveolens, řízek

Cena: 15 ,-Kč | 18. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji řízek Brugmansia Suaveolens:
Brugmansia suaveolens – je odolný okrasný keř s nádhernými velkými sladce vonícími květy, který se původně vyskytuje v jihovýchodní Brazílii. V našich podmínkách se pěstuje jako přenosná okrasná rostlina, která kvete od června do října. Celá rostlina je jedovatá.Balení obsahuje čerstvý  řízek vel. cca 10-12 cm za 15,- Kč.
Semena – neoseeds
 


...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Brugmansia suaveolens, řízek Detail inzerátu ...

Brugmansia arborea - řízek

Cena: 15 ,-Kč | 18. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji řízky Brugmansia Arborea :
Brugmansia x Arborea neboli „ Andělská trumpeta“ je impozantní okrasný keř, pocházející z jižní Ameriky, s překrásnými nápadnými  květy, porostlý široce elipsovitými střídavými matně zelenými a sametově chlupatými listy, který se v našich klimatických podmínkách pěstuje jako přenosný. Kvete od června do října. Plodem jsou tobolky. Balení obsahuje čerstvý  řízek vel. cca 10-12 cm za 15,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Brugmansia arborea - řízek Detail inzerátu ...

Paulownia Tomentosa, sazenice

Cena: 45 ,-Kč | 18. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji sazenice Paulownia Tomentosa:
Paulownia Tomentosa  nazývaná také "čínský císařský strom"  je nádhrená atraktivně kvetoucí solitera.  Květy mají modrofialovou barvu což je u stromů vzácné, jsou trubkovité, dosahují velikosti 8 cm. Jednotlivé květy jsou složeny v květenství, dosahující velikosti okolo 30 cm. Kvetoucí paulownia patří mezi nejatraktinější mrazuvzdorné kvetoucí stromy. Listy tohoto stromu jsou srdčité, široké až 30 cm .Plodem je dřevitá tobolka o velikosti 4 cm,která je plná drobných semen. Stromek je zpočátku velmi rychle rostoucí. Z jara vysazená malá silná sazenice je schopna vyrůst během sezony až o dva metry. Dorůstá velikosti 10-20 m dle podmínek.Mrazuvzdornost je vysoká nad - 30°C u starších stromů. Mladé rostliny při namrznutí velmi dobře obráží.  Sazenice o velikosti 15 - 20 cm je za 45,- Kč.
Semena - neoseeds
 ...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Paulownia Tomentosa, sazenice Detail inzerátu ...

Archontophoenix Alexandrae,saz.

Cena: 20 ,-Kč | 05. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji sazenice Archontophoenix Alexandrae:
Archontophoenix alexandrae „Ohnivá palma“ pocházející z Austrálie je nádherná, dekorativní, elegantní, poměrně rychle rostoucí, vysoká, štíhlá palma s hladkým zeleným až světlešedým kmen a zpeřenými až 2,5 m dlouhými listy nahoře v koruně, které jsou z vrchní strany jasně zelené, ze spodní šedo-zelené. Pod korunou se tvoří květenství až 70 cm dlouhé bílé nebo smetanové barvy, které se posléze mění na červené plody velikosti hrášku. V našich podmínkách je to interiérová nebo v nádobě přenosná palma. Balení obsahuje sazenici vel cca 10 cm první list za 20,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Archontophoenix Alexandrae,saz. Detail inzerátu ...

Phoenix Roebelenii-sazenice

Cena: 15 ,-Kč | 05. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji sazenice palmy Phoenix Roebelenii:
Datlovník - Phoenix roebelenii je krásná, teplomilná palma, nenáročná na pěstování, pocházející z Laosu, která je díky svému malému vzrůstu zvlášť vhodná jako interiérová rostlina. Kmen u mladých rostlin je pokryt vlákny, postupně se stává hladkým. Korunu tvoří až 2 m velké, tmavě zelené listy skládající se z úzkých, zpeřených lístků. Zbytky listových pochev se mění v trny. Palma díky své nenáročnosti i dekorativnosti působí elegantně v pokojích, chodbách i v reprezentativních prostorech.Balení obsahuje sazenici vel cca 10 cm první 2 listy je za 15,- Kč
semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Phoenix Roebelenii-sazenice Detail inzerátu ...

Cyrtostachys renda - nakl. semena

Cena: 25 ,-Kč | 05. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cyrtostachys renda:
Cyrtostachys renda - palma oranžová je velice ceněná, štíhlá palma pocházející z jihovýchodní Asie, kde roste v trsech. Listy jsou zpeřené, dlouhé 1,5 metru. Pochvy a řapíky listů mají charakteristickou oranžovou až červenou barvu, díky vosku, který se dříve využíval na pečetě. V našich podmínkách je to interiérová dekorativní palma, která má ráda vlhké klima, proto se hodí do skleníků a zimních zahrad, nebo i do teplého bytu, kde palmu občas rosíme. Balení obsahuje 2 naklíčená semena za 25,- Kč.
Semena – neoseeds

...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Cyrtostachys renda - nakl. semena Detail inzerátu ...

Copernicia Baileyana,nakl.semena

Cena: 70 ,-Kč | 03. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Copernicia baileyana:
Copernicia baileyana je nádherná a ohromující palma ze střední a východní Kuby, kde roste v savaně a suchých oblastech v nízkých nadmořských výškách. Tato palma je jednodomá rostlina s jedním pevným a silným, hladkým, světle šedým kmenem, který dosahuje výšky 10 - 20 m, s průměrem 40 - 60 cm. Velká a hustá koruna mnoha velmi tuhých, pevných, vějířovitých, tmavě zelených listů dlouhých až 150 cm, s kruhovým až kosočtverečným obrysem se při pohledu na jasnou oblohu jeví jako fascinující. Řapíky dlouhé až 90 cm, jsou na okrajích opatřeny trny. Krémově barevné květenství dlouhé až 210 cm se mění na kulaté až oválné plody, až 2,5 cm dlouhé, tmavě hnědé až černé při dozrání, z nichž se utvoří kulatá a vrásčitá semena. Listy této vyjímečné palmy se používají na tkaní klobouků, košů a dalších předmětů.Sada obsahuje 1 naklíčené semeno za 70,- Kč.
Semena – neoseeds


...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Copernicia Baileyana,nakl.semena Detail inzerátu ...

Syagrus Romazoffianum,nakl.semena

Cena: 20 ,-Kč | 03. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Syagrus romanzoffianum:
Palma Syagrus romanzoffianum (dříve Arecastrum romanzoffianum), v českém jazyce označována jako Královská palma, pochází z Jižní Ameriky. Díky její snadné kultivaci patří po celém světě k oblíbeným dekorativním palmám. Kmen je až 20 metrů vysoký a 30 – 60 cm široký v průměru, je jednolitý, vzpřímený a kroužkovaný. Velmi charakteristická koruna s půvabným otevřeným baldachýnem načechraných zpeřených listů dlouhých až 5 metrů, s jednotlivými, velmi tenkými lístky, které vyrůstají po 2 – 7 skupinkách a odstávají v různých směrech. Řapíky listů jsou potaženy šedobílým, povrchem. Bílé, až žlutozlaté květenství v latách ve skupinách po 3, kde jedna květina je samice a 2 samci. Jedlé a sladké plody, chuťově podobné směsi švestek a banánů, dozrávající v zimních měsících jsou oranžové a ve zralosti lepkavé, dlouhé 12 - 30 mm, s šířkou 1 – 2 cm.Sada obsahuje 1 naklíčené semeno za 20,- Kč.
Semena - neoseeds

...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Syagrus Romazoffianum,nakl.semena Detail inzerátu ...

Dypsis Leucomalla - nakl.semena

Cena: 25 ,-Kč | 03. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Dypsis Leucomalla:
Dypsis leucomalla je překrásná, solitérní, teplomilná, madagaskarská palma z deštných pralesů, která se nedá zaměnit s jinou. U mladých palem je velmi světlý kmen, starší palmy tvoří na kmeni světlé kroužky. Koruna se skládá z 8-10 zpeřených, tmavě zelených listů, které jsou v kontrastu se zářivě bílými řapíky. Listy mohou dosáhnout až 3,5 metru. V našich podmínkách se jedná o interiérovou palmu.Balení obsahuje 1 naklíčené semeno za 25,- Kč.
Semena - neoseeds

...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký Zvýhodnit >> Dypsis Leucomalla - nakl.semena Detail inzerátu ...

Cyrtostachys renda,nakl. semena

Cena: 25 ,-Kč | 03. 06. 2019
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cyrtostachys renda:
Cyrtostachys renda - palma oranžová je velice ceněná, štíhlá palma pocházející z jihovýchodní Asie, kde roste v trsech. Listy jsou zpeřené, dlouhé 1,5 metru. Pochvy a řapíky listů mají charakteristickou oranžovou až červenou barvu, díky vosku, který se dříve využíval na pečetě. V našich podmínkách je to interiérová dekorativní palma, která má ráda vlhké klima, proto se hodí do skleníků a zimních zahrad, nebo i do teplého bytu, kde palmu občas rosíme. Balení obsahuje 2 naklíčená semena za 25,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Cyrtostachys renda,nakl. semena Detail inzerátu ...

Strelitzia Reginae - naklíčená seme

Cena: 15 ,-Kč | 31. 05. 2019
Nabídka
Strelitzia Reginae - Královská květina je exoticky působící, okrasná, vytrvalá bylina se zvláště nádhernými květy a velkými, oválnými, přibližně 40 cm dlouhými, tmavě zelenými, kožovitými listy na 60 cm dlouhém řapíku, pocházející původně z jižní Afriky, kde roste běžně na březích vodních toků, v pobřežní buši a v křovinách. Strelitzia je v našich podmínkách skvělá jako pokojová rostlina, její obdivuhodné květy jsou výborné k řezu a společně s listy jsou využívány do květinových vazeb.
Balení obsahuje 1 naklíčené semeno za 15 kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Strelitzia Reginae - naklíčená seme Detail inzerátu ...

Roystonea regia - naklíčená semena

Cena: 28 ,-Kč | 31. 05. 2019
Nabídka
Roystonea regia - královská palma pocházející ze střední Ameriky je vysoká, krásná a teplomilná palma s hladkým šedým kmenem, který je u země rozšířený. Listy jsou zpeřené dlouhé 4 - 5 metrů, tvořené tmavě zelenými okolo 20 cm dlouhými lístky. V našich podmínkách je to interiérová dekorativní palma, hodí se i do skleníků a zimních zahrad.
Balení obsahuje 2 naklíčená semena za 28 kč
Semena – neoseeds

...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Roystonea regia - naklíčená semena Detail inzerátu ...

Palma Ptychosperma macarthurii

Cena: 25 ,-Kč | 31. 05. 2019
Nabídka
Palma Ptychosperma macarthurii nebo též Macarthurova palma pochází z Austrálie a Nové Guineje, kde se nachází v hustých deštných pralesech a v blízkosti řek. Druhové jméno nese na počest australského botanika Williama MacArthura. Tato palma roste nejčastěji ve skupinách, ale může růst i samostatně. Má štíhlý, hladký a zelený kmen, nesoucí na něm stopy po odumřelých listech v podobě šedých kroužků a dosahuje výšky až 10 m, avšak běžněji je to 3 – 5 m, s průměrnou šířkou pouhých 7 - 10 cm. Velká a hustá koruna mívá v dospělosti průměr 2 – 3 m a nese jednotlivé, zpeřené, pololesklé listy intenzivní zelené barvy o délce 1 – 2 m. Na každé straně 23 – 28 segmentů listu, více či méně pravidelně uspořádaných, s okraji téměř rovnoběžnými nebo zúženými na špičce. Květenství pod listy je rozvětvené, visící dolů a dlouhé asi 50 cm nesoucí samčí i samičí květy.
Balení obsahuje 2 naklíčená semena za 25 kč
semena - neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Palma Ptychosperma macarthurii Detail inzerátu ...
... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37.../ 112
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace