Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Karel Neoral

Jméno a příjmení  |  Karel Neoral

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Prostějov

Telefon  |  +420776269981
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka:... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24.../ 112

Výpis inzerátů

Rajče Oxheart - semena

Cena: 14 ,-Kč | 09. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat Oxheart:
Rajče Oxheart, neboli „býčí srdce“ je starší oblíbená středně raná až pozdní odrůda tyčkového (indeterminantního) rajčete. Plody se vyznačují zvláštním tvarem býčího srdce, vynikající sladkou chutí a masitostí. Doba zrání je přibližně 80 dní. Rostlina je velmi vzrůstná a dosahuje vysoké plodnosti. Plody jsou vhodné jak k přímé konzumaci, do salátů, tak i k tepelné úpravě, zvláště do omáček.Sada obsahuje 20 semen za 14,- Kč.
Semena - neoseeds
 ...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Oxheart - semena Detail inzerátu ...

Rajče Nectar Av- semena

Cena: 18 ,-Kč | 09. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat NectarAV:
Rajče Nectar av je tyčková ( indeterminantní) raná vysoce výnosná odrůda cherry rajčátek, odolná vůči houbovitým chorobám listů (Verticilium) a černi plodů,  vyznačující se velmi sladkými plody vzhledově připomínajícími třešně. Svojí chutí se řadí zatím k nejsladším druhům cherry. Jsou vhodné do čerstvých zeleninových salátů, na přízdobu pokrmů i k přímé konzumaci. Jejich chuť a velikost ocení zvláště děti.Sada obsahuje 10 semen za 18,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Nectar Av- semena Detail inzerátu ...

Kaktus Gymnocalycium Berchtii -seme

Cena: 15 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena kaktusu Gymnocalycium berchtii:
Gymnocalycium berchtii je neobvyklý kaktus, Argentinský endemit, solitérní, se zploštělým tělem a tmavě černošedou nebo černohnědou epidermis. Tenké trny jsou variabilní v počtu 3-7, rovné, matné, tmavě hnědé až černé, někdy se světlejšími barevnými špičkami, 7-10 mm dlouhé. Občas se vyskytuje jeden centrální trn. Má nádherné, obrovské květy. Sada obsahuje 10 semen za 15,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Kaktus Gymnocalycium Berchtii -seme Detail inzerátu ...

Cycas Macrozamia communis, naklíčen

Cena: 35 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Cycas Marozamia communis:
Macrozamia communis je středně velký, působivý cykas pocházející z Austrálie z oblasti Nového Jižního Walesu vyhledávaný pro své vysoce dekorativní vlastnosti. Z přízemního kmene vyrůstá velké množství (až 100) světle zelených listů, které mohou dosáhnout i 1,5 m délky a jsou uspořádaných v elegantně zaoblenou korunu. Tento druh je možné pěstovat celoročně jako okrasnou rostlinu v bytě, skleníku, nebo zimní zahradě. Zajímavostí je, že ačkoliv jsou semena jedovatá, lidé žijící v oblastech jejich výskytu vyvinuli metodu, jak je zbavit toxinů a konzumují je. Cykas Macrozamia communis je dvojdomý. Balení obsahje 1 naklíčené semeno za 35,- Kč.
Semena - neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Cycas Macrozamia communis, naklíčen Detail inzerátu ...

Washingtonia Filifera, nakl. semena

Cena: 20 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena Washingtonia Filifera:
Washingtonia filifera je nádherná robusní rychle rostoucí palma pocházející z polopouští Kalifornie v USA. Mohutný kmen je pokryt zbytky listů, které vytvářejí kryt. Vějířovité listy šedozelené barvy mají velmi dlouhé řapíky (až 1,5 metru), které jsou pokryty trny, ale s přibývajícím věkem je postupně ztrácejí. Filifera znamená vláknitá, protože charakteristický rys této palmy je, že na koncích listů vytváří jemná vlákna. V našich podmínkách je to interiérová dekorativní palma. Balení obsahuje 3 naklíčená semena za 20,- Kč.
Semena - neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Washingtonia Filifera, nakl. semena Detail inzerátu ...

Chilli Aji Charapita -semena

Cena: 30 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena chilli paprik Aji charapita:
Chilli Aji Charapita (Capsicum chinense) pochází ze severní oblasti Peru. Jde o divoce rostoucí keř s zelenobílými kvítky a menšími, světle zelenými, rýhovanými listy. Rostlina je obvykle obsypána drobnými, avšak poměrně pálivými plody, které mají v plné zralosti žlutooranžovou barvu a kulatý tvar připomínající hrášek. Plody mají výraznou, ovocně citrusovou vůni i chuť a nejčastěji se používají k zavařování, ale i k sušení, mleté na výrobu koření i do teplých omáček, které obzvláštní svým unikátním, tropickým aroma. V roce 2016 se objevillo několik článků, že jde údajně o nejdražší chilli papričku světa, o čemž se dá s úspěchem pochybovat, neboť v Peru je běžně k dostání v supermarketu. Sada obsahuje 10 semen za 30,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Chilli Aji Charapita -semena Detail inzerátu ...

Rajče Marmande - semena

Cena: 14 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat Marmande:
Rajče Marmande je stará tradiční francouzská keříčková (determinantní)  odrůda rajčete steakového typu s velkými, žebrovanými plody, masitou dužinou s malým počtem semen a výbornou sladkou chutí. Rajčata se dobře krájí a jsou skvělá do salátů, na vaření, na přízdobu pokrmů a zvláště sendvičů.Sada obsahuje 10 semen za 14,- Kč.
Semena - neoseeds
 ...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Marmande - semena Detail inzerátu ...

Rajče Manitoba - semena

Cena: 14 ,-Kč | 08. 06. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena rajčat Manitoba:
Rajče Manitoba (Lycopersicon esclentum) je keříčková (determinantní) odrůda na které poměrně rychle dozrávají plody, proto se rajčatům Manitoba daří i v chladnějším podnebí, kde je méně teplých dní. Jasně červené plody mají hladkou pokožku a pevnou dužinu s výtečnou osvěžující rajčatovou chutí. Hodí se do salátů, na zeleninové mísy, ale i ke konzervování. Rostliny jsou odolné vůči chorobám rajčat, které způsoují Fusarium a Verticillium. Sada obsahuje 10 semen za 14,- Kč.
Semena - neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Manitoba - semena Detail inzerátu ...

Fazol Strike - semena

Cena: 18 ,-Kč | 05. 06. 2020
Nabídka
Fazol Strike (Phaseolus vulgaris) je poloraná odrůda fazole keříčkového typu bez úponků, určená k pěstování na čerstvý lusk. Středně zelené jemné lusky bez vlákna, bohaté na vlákninu, železo, zinek, vápník, draslík, vitamín C a vitamíny skupiny B jsou vhodné k tepelnému zpracování, konzervování nebo zamražování. Balení obsahuje 30 semen za 18,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Fazol Strike - semena Detail inzerátu ...

kaktus Pachycereus pringlei-semena

Cena: 20 ,-Kč | 05. 06. 2020
Nabídka
Pachycereus pringlei pocházející z pouští a polopuští severozápadního Mexika je majestátní kaktus s mohutným kmenem, kdy někteří jedinci dosahují až metr v průměru. Nad zemí vypouští několik vzpřímených větví s 10-16 žebry. Mladé rostliny mají velké množství tuhých trnů, které s věkem postupně ztrácejí. Květy vyrůstají od března do června podél žeber na koncových větvích. Jejich délka je 6 - 8 cm, připomínají kalich, jsou bílé s žlutohnědou vnější stranou. Kvetou v noci a v přírodě bývají opylovány netopýry. Plodem je jedlá, šťavnatá, kulovitá bobule o velikosti až 7 cm, podobná chuti melasy, která se jí syrová nebo se z ní vyrábějí osvěžující nápoje. Tento kaktus obsahuje psychoaktivní alkaloidy.
Balení obsahuje 15 semen za 20,- Kč.
Semena – Neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> kaktus Pachycereus pringlei-semena Detail inzerátu ...

Trachycarpus fortunei-nakl.semena

Cena: 25 ,-Kč | 05. 06. 2020
Nabídka
Palma Trachycarpus fortunei je mrazuvzdorná až do –20°C. V našich podmínkách svojí mrazuvzdorností je předurčena pro přímou zahradní výsadbu. Pyšní se velkými, leskle zelenými listy s téměř okrouhlou čepelí. Řapíky dosahují délky cca 40 – 90 cm.
Kmen této palmy je pokryt četnými dlouhými vlákny, které se svým vzhledem podobají konopí (od toho palma konopná). Je ze všech venkovních mrazuvzdorných palem druhá nejodolnější, snáší teploty až do –20°C. Tyto palmy jsou velmi nenáročné, v nádobách díky omezenému prostoru dosahují menší velikosti v závislosti na velikosti nádoby. Volně vysazené při optimálních podmínkách až 15 metrů.
Balení obsahuje 3 naklíčená semena za 25,- Kč.
Semena - neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Trachycarpus fortunei-nakl.semena Detail inzerátu ...

Kaktus Acanthocalycium klimpe.-sem.

Cena: 18 ,-Kč | 24. 05. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji Kaktus Acanthocalycium klimpelianum P 120
Acanthocalycium klimpelianum P 120 je kaktus pocházející ze severovýchodní Argentiny, z provincie Cordoba, ve výšce 800 m n. m. Má kulatý tvar šedozelené barvy, dorůstající výšky 8 cm a šířky 10 cm v průměru, s přibližně 19 žebry. Aeroly jsou od sebe vzdáleny asi 2 cm. 6 až 10 šídlovitých, nestejně dlouhých centrálních trnů a 2 centrální trny z nichž ten delší (cca 2 cm) směřuje šikmo dolů. Trny barvy šedé s hnědou špičkou, později celé šedé. Květy trychtýřovité, 3 - 4 cm dlouhé, až 5 cm široké, semeník porostlý šídlovitými šupinami, okvětní plátky bílé se zřetelně odstávající hnědou špicí. Balení obsahuje 20 semen, které pochází z ručně opylených rostlin, z důvodu zachování čistoty druhu za 18,- Kč.
Semena – Neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Kaktus Acanthocalycium klimpe.-sem. Detail inzerátu ...

Rajče Tondo Liscio - semena

Cena: 12 ,-Kč | 23. 05. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Rajče Tondo Liscio
Rajče Tondo Liscio (Solanum lycopersicum) je tyčková (indeterminantní), poloraná odrůda italských rajčat o které se ale říká, že je vlastně amerického původu a že byla dovezena do Itálie lidmi, kteří se vrátili z emigrace domů. Rostlina má pravidelné zelené lístky se žlutými kvítky. Plod je středně velký, zploštěle kulatý s velmi mírným žebrováním, dozrávající ze zelené do intenzivní červené barvy. Má hladkou slupku, masitou a měkkou dužinu, ale ne moučnou, s malým množstvím semen a svou vyváženou, lahodnou, sladkou chutí se hodí ke konzumaci za syrova, např. do salátů, sendvičů, jako přízdoba pokrmů, své využití najde i v teplé kuchyni a je vhodný i k sušení. Rajče je odolné proti praskání.
Balení obsahuje 30 semen za 12,- Kč.
Semena – neoseeds
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Rajče Tondo Liscio - semena Detail inzerátu ...

Phoenix reclinata- naklíčená semena

Cena: 15 ,-Kč | 08. 05. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji naklíčená semena palma Phoenix reclinata
Phoenix reclinata – Datlovník senegalský je dvoudomá palma, která roste často v trsech, dosahuje výšky 7 – 15 m s šířkou kmene do 30 cm, u paty může mít však mnohem víc. Kvítky se objevují v horní části dříku. Jedlé plody mají podlouhlý tvar, průměr cca 25 mm, při plném dozrání oranžové až hnědavé barvy. Vyrůstají ve velkých shlucích a každý plod obsahuje jedno semeno. Plody jsou podobné těm co známe z obchodů (snad jen o něco menší). V zemích původu se ještě konzumuje střed palmy s nejmladšími a ještě nedovyvinutými listy, také se zpracovává šťáva vytékající z nařízlých lát. Vlákna mladých neotevřených listů lze použít k výrobě rohoží, košů a klobouků. Kořeny obsahují tanin a mohou být použity k výrobě hnědého barviva a produkují také jedlou gumu. Tento druh se snadno kříží s ostatními druhy rodu Phoenix a i proto patří k oblíbeným, ale nejvíce zaujme svou krásou.
Balení obsahuje 1 nakl. semeno za 15,- Kč
Semena - neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Phoenix reclinata- naklíčená semena Detail inzerátu ...

Chimonanthus Praecox - semena

Cena: 20 ,-Kč | 07. 05. 2020
Nabídka
Nabízíme k prodeji semena Chimonanthus Praecox:
Zimokvět (Chimonanthus Praecox) je okrasný opadavý keř s šedozelenými větvemi, pocházející z Číny, dorůstající v našich podmínkách výšky kolem 3 metrů. Vejčitě kopinaté protistojně vyrůstající listy jsou dlouhé 7 - 13 cm. Na rubu jsou chlupaté. Keř kvete v zimě nádherně intenzivně vonícími žlutými, nebo bílými květy s červenou základnou na jednoletém dřevě. Plodem jsou češule s nažkami. Zimokvět se dobře uplatní na slunných stanovištích i v polostínu, jako solitéra i před vzrůstnějšími dřevinami. Kvete v lednu až březnu.Sada obsahuje 5 semen za 20,- Kč.
Semena – neoseeds...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Prostějov Zvýhodnit >> Chimonanthus Praecox - semena Detail inzerátu ...
... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24.../ 112
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace