Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Juliet

Jméno a příjmení  |  Juliet

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  605171628
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

Moder. mezonet 3+kk, 90m2, plně zař

Cena: 20 000 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Luxusní mezonetový byt, 3+kk, 90m2, se nachází na 4.- 5. patře nově zrekonstruovaného domu apartamentového typu v ul. Na výtoni, Praha 2.

Byt je plně vybaven moderním nábytkem, má dvě koupelny a 2x WC, velké množství úložného prostoru, komora pro pračku. V dolním patře se nachází hlavní ložnice, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. Útulný obývací pokoj s TV a SAT je propojen s kuchyňským koutem (myčka, lednice, mrazák, mikrovlná trouba, nádobí).

V horním patře je druhá ložnice s manželskou postelí, dále kout s extra postelí, druhá koupelna s toaletou. Možnost využívat sušičku v domě.

Fixní měsíční poplatky zahrnují SAT, WIFI internet a týdenní úklid bytu včetně výměny ložního prádla a ručníků. Možno i krátkodobě za vyšší cenu.



NÁJEM:20.000 Kč + 4.000 Kč fixní poplatky



Luxury two bedroom duplex apartment, 3+kk, 90m2, based on 4.-5. floor of completely renovated residency building on street Na Výtoni,Prague 2. Flat is fully furnitured with modern furniture, has two bathrooms and two toilets, built-in wardrobe, technical room for washing mahine. On lower floor is situated cosy living room with fully equipped kitchen corner (dishwasher,fridge, freezer), main bedroom, bathroom with shower, WC. On upper floor there is the second bedroom, bathroom with toilet, extra bed. Great connection to the centre or Anděl station - cca 10 min by tram. Nice quiet area close to river. Also possible short rent for higher price. Montly utilities includes already internet wifi, sat and weekly cleaning.



RENT:20.000 CZK + fix utilities 4.000 CZK

Byty 3+kk Praha 2...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Moder. mezonet 3+kk, 90m2, plně zařízen, ul. Na Výtoni, možno i krátkodobě Detail inzerátu ...

Příjemný 3+kk, 85 m2, plně zařízen,

Cena: 19 000 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Luxusní stylový byt, 3+kk, 85m2, se nachází na 4. patře zrekonstruovaného domu apartamentového typu v ul. Na výtoni, Praha 2.

Byt je plně vybaven francouzs. nábytkem, útulný obývací pokoj s TV a SAT je propojen s kuchyňským koutem (lednice, mražák, mikrovlná trouba, nádobí), dvě samostatné ložnice, koupelna s WC, komora s pračkou, možnost využívat sušičku v domě. Fixní měsíční poplatky zahrnují SAT, WIFI internet a týdenní úklid bytu včetně výměny ložního prádla a ručníků. Možno i krátkodobě za vyšší cenu.



Volné od 1.12.2012



Luxury two bedroom apartment, 3+kk, 90 m2, based on 4th fl. of completely renovated residency building on street Na Výtoni, Prague 2. Flat is fully furnitured with French style furniture, cosy living room with kitchen corner,(fully equipped) two separate bedrooms, technical room with washing machine.



Great connection to the centre or Anděl station as well as to the centre - cca 10 min by tram. Nice quiet area close to river. Also possible short rent for higher price. Montly utilities includes already internet wifi, sat and weekly cleaning.

RENT:19.000 + 4.000 fix utilities

AVAILABLE:1.12.2012 Byty 3+kk Praha 2...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Příjemný 3+kk, 85 m2, plně zařízen, ul. Na Výtoni, P2 Detail inzerátu ...

Pronájem prostorného bytu 2+1/B, 80

Cena: 11 000 ,-Kč | 21. 11. 2012
Nabídka
Nabízíme k pronájmu příjemný světlý byt 2+1 s balkónem v 1. patře rodinného domu na Praze 8 - Kobylisy, ul. U Pískovny. Byt o rozloze cca 80 m2 je po částečné rekonstrukci, plovoucí podlahy, koupelna se sprchovým koutem, prostorný obývací pokoj, menší zimní zahrada, standardní kuchyně, myčka, lednice, mrazák, prádelna v suterénu domu. Byt je částečně zařízený, lze částečně odzařídit či případně naopak dodat postele. Vhodné jak pro studentské bydlení, tak pro rodinu s dětmi. Do bytu si nelze vzít psího mazlíčka. Klidná lokalita s dobrou dostupností na metro Kobylisy.Cena k jednání.



Volné ihned....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Pronájem prostorného bytu 2+1/B, 80 m2, část. zařízený, P8 - Kobylisy Detail inzerátu ...

Velmi příjemný byt, 2+kk, 45 m2, Pr

Cena: 14 000 ,-Kč | 21. 11. 2012
Nabídka
Nabízíme k pronájmu příjemný, plně zařízený byt 2+kk, 45 m2, 4.p na atraktivní adrese, v ul. Vojtěšská, Praha 1. Byt je po rekonstrukci a nabízí se včetně všeho vybavení a nábytku (vč. peřin, povlečení).

Obývací pokoj je zařízen moderním nábytkem, sedací souprava, jídelní stůl se židlemi, TV stolek, TV. V ložnici vestavěná skříň, postel. V kuchyňském koutě jsou základní spotřebiče, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, pračka. Reprezentativní dům s výtahem, vysoká bezpečnost - vstup s kodem, skvělá dostupnost na MHD.

Volné ihned.





Luxury flat in Prague 1, fully furnished 2+kk, 45m2 on Vojtesska street a block off the riverbank by the Manés Gallery. The flat is on 4th floor with elevator, with central heating (gas boiler), living room with ample sunlight overlooking a large courtyard, bathroom with shower, bedroom (queen-size bed, window, wardrobes), fully equipped kitchen corner (stove, oven, microwave, clothes washer). Living room - sofa, table, chairs etc. TV. Internet and Satellite-TV ready.

PRICE:14.000 CZK+ 450 CZK/person utilities + energy 2.500 CZK...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Velmi příjemný byt, 2+kk, 45 m2, Praha 1 Detail inzerátu ...

Velmi příjemný byt, 2+kk, 43 m2, Pr

Cena: 3 190 000 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Nabízíme exklusivně k prodeji velmi příjemný byt, OV, 2+kk, 43 m2 obytné plochy, ve 2. patře cihlového domu na ul. Vinohradská, Praha 3 - Vinohrady.

Byt je po částečné rekonstrukci, plastová okna, plovoucí podlahy, nová vestavěná skříň. Byt je orientován na J do klidného vnitrobloku, v bytu náleží sklep. kóje. Velkou výhodou jsou nízké poplatky na byt. Dům z r. 1989 je v dobrém udržovaném stavu, nový výtah. Velmi vhodné jako investice.

Byty 2+kk Praha 3...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Velmi příjemný byt, 2+kk, 43 m2, Praha - Vinohrady Detail inzerátu ...

Luxusní byt 2+kk pronájmu, 50m2, Na

Cena: 14 500 ,-Kč | 08. 01. 2013
Nabídka
Luxusní byt 2+kk, 50 m2, 1. patro, kompletně zařízený ital. nábytkem, TV, SAT. Byt se nachází v renovovaném domě s výtahem blízko řeky Vltavy ulice Na výtoni.

V bytě je menší kuchyňský kout s lednicí, mikrovl. troubou, nádobí, koupelna s vanou, vestavěné skříně. V domě je prádelna s pračkami a sušičkou. Fixní poplatky zahrnují internet wifi a sat, týdenní úklid a výměnu ložního prádla a ručníků. Polohou velmi dobrá dostupnost do centra i na Anděl cca 10 min. Možno pronajmout i krátkodobě na vyšší cenu.

Vhodné pro náročné či managery.

Volné od 10.1.2013



Modern fully furn. one bed apt. 50m2 on 1st fl. in residential style, suitable for business people.

Flat consists of a living room with kitchen corner for basic cooking and bedroom with bathroom designed in Italian style.

Flat is located in quiet area of Prague 2, str. Na výtoni, close to the river Vltava with great transport connection to the centre or Anděl station cca 10 min. Completely renovated building with a lift. Flat is equipped with TV-Sat, laundry in the basement. Fix utilites includes wifi internet and weekly cleaning. Possible also as short rent for higher price.

Available from 10.1.2013

PRICE: 14.500 CZK + fix utilities 3.000 CZK





Byty 2+kk Praha 2...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Luxusní byt 2+kk pronájmu, 50m2, Na Výtoni, P 2, možno i krátkodobě Detail inzerátu ...

Prodej, hezký byt 2kk/lodžie, OV,

Cena: 2 499 000 ,-Kč | 21. 11. 2012
Nabídka
Nabízíme krásný byt v cihle, OV, 50 m2 včetně lodžie, 1.p/3.p bez výtahu v klidné části ulice Za vokovickou vozovnou, Praha 6 - Veleslavín. Byt je v tuto chvíli koncipován jako 1+1, možnost předělat na 2+kk, prostorné pokoje, nová moderní koupelna s rohovou vanou, nová kuchyně včetně sporáku, myčky a lednice (ještě v záruce) vše zůstává, kuchyně 17,87 m2, pokoj 20,09 m2, chodba 3,04 m2, koupelna s WC 5,43 m2, zasklená lodžie 4,28 m2, zděný sklep 3,41 m2. Celý dům prošel rekonstrukcí stoupaček, oken, společných prostor a zateplení fasády a střechy. Výhodná investice, k nastěhování ihned po dohodě. Veškerá občanská

vybavenost v místě....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Prodej, hezký byt  2kk/lodžie, OV, 50 m2, P6 - Veleslavín Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace