Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Martin Vojtíšek

Jméno a příjmení  |  Martin Vojtíšek

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  728958932
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Moderní rodinný dům

Cena: 5 600 000 ,-Kč | 09. 11. 2012
Nabídka
Nadstandardní rodinný dům se nachází v lukrativní zástavbě, cca 10min od centra Českých Budějovic. Dům byl zkolaudován v roce 2009. Pozemek o výměře cca 750m2, zastavěná plocha domu cca 110m2 + garážové stání pro dva automobily cca 50m2. Dům je stavěn z moderních materiálů z důrazem na ekonomický provoz domu. V přízemí se nachází prostorný vestibul přecházející do obývacího pokoje, kuchyně s moderní kuchyňskou linkou, špíž se zásobníkem teplé vody s přípravou na solární kolektory, koupelna obložená mramorem a místnost využívaná jako technická místnost a sklad s vestavěnými skříněmi. Horní část domu je spojena s přízemím centrálním schodištěm s celoprosklenou konstrukcí, která dodává domu příjemné osvětlení celý den. V horní části domu se nachází prostorná chodba, ložnice ze které je přímý vstup do veliké koupelny obložené syntetickým kamenem, jeden dětský pokoj a pokoj ze kterého je přímí vstup na velkou terasu cca 50m2 s krásným výhledem na okolí. Případné dotazy rád zodpovím....
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Moderní rodinný dům Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace