Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Wisconsin Engineering CZ 25565010

Jméno a příjmení  |  Wisconsin Engineering CZ 25565010

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Vrahovicka 41D
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Olomouc

Telefon  |  neuveden
Www  |  www.wisconsineng.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Nosic naradi Kuba Wisconsin

Cena: 88 990 ,-Kč | 16. 07. 2012
Nabídka
Universalni nosic naradi Kuba je stroj ceske vyroby. Jedna se o profesionalni stroj s hydrostatickým pohonem a uzávěrkou diferenciálu. Jde o vysoce vykonny a presto snadno ovladatelny stroj pro celorocni vyuziti. motor – KOHLER výkon – 10 HP, (36000 Kc - cena za nosic s motorem o vykonu 10 HP, cena s adaptery 88 990) - 12,75 HP ( 42000 Kc - cena za nosic s motorem o vykonu 12,75 HP + adaptery ) ADAPTÉRY: SNĚHOVÁ FRÉZA: ( 17 700Kc ) Motor: KOHLER CS Výkon 10 HP, 12,75 HP Hmotnost: 146 kg, 155 kg Výška: 1135 mm Délka: 1531 mm Šířka: 777 mm Pracovní záběr: 760 mm Sněhová fréza SF 1030, 1230 pro úklid sněhu i v nejnáročnějších podmínkách. MULČOVAČ: ( 17 700Kc ) Motor: KOHLER CS Výkon 10 HP, 12,75 HP Hmotnost: 146 kg, 155 kg Výška: 1135 mm Délka: 1531 mm Šířka: 800 mm Pracovní záběr: 710 mm Mulčovač se používá k mulčování zaplevelených porostů, výhodou je, že se dostane i do méně přístupných míst. BUBNOVÁ SEKAČKA: ( 17 700Kc ) Motor: KOHLER CS Výkon 10 HP, 12,75 HP Hmotnost: 146 kg, 155 kg...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Nosic naradi Kuba Wisconsin Detail inzerátu ...

Komunalni stroj W3676 BullDog

Cena: 228 000 ,-Kč | 16. 07. 2012
Nabídka
Multifunkcni profesionalni zaci stroj od firmy Wisconsin Engineering -BullDog 3676-ceske vyroby, uspokoji i toho nejnarocnejsiho zakaznika. Dokonaly system plovouciho zaciho ustroji se dvema proti-beznymi, prekryvajicimi se nozi, zarucuje nejkvalitnejsi seceni a sber travy sirokym tunelem do 600l zasobniku. Velmi pevna konstrukce a vysoce kvalitni soucasti stroje jsou dimenzovany pro maximalni zatizeni stroje i v tech nejnarocnejsich podminkach. Vodou chlazeny motor Kawasaki o sile (26HP)s vybornym krouticim momentem v pomeru ke spotrebe paliva, patri ke svetove spicce mezi profesionalnimi motory. Velky vyber pridavneho zarizeni a moznost pripojeni hydraulicke jednotky pro pouziti aktivniho naradi umoznuje celorocni vyuziti tohoto profesionalniho stroje....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Komunalni stroj W3676 BullDog Detail inzerátu ...

Malotraktor W4000 FARMÁŘ

Cena: dohodou | 16. 07. 2012
Nabídka
Dieselový kloubový traktor W4000 FARMÁŘ je universální stroj, ceske vyroby, jehož nadstandardní technické provedení konstrukčních prvků a stálý pohon všech čtyř kol zajišťuje využití plného výkonu traktoru i v těžce dostupných terénech. Lze jej agregovat s celou řadou přídavného nářadí pro všestranné použití.
SYSTÉM OVLÁDÁNÍ
Mimořádné ovládací schopnosti docílené unikátní konstrukcí robustního středového kloubu zajišťuje použití traktoru v místech s omezenými prostory pro manévrovatelnost.

PEVNÝ A ODOLNÝ
Všechny konstrukční prvky a vysoce odolný podvozek stroje z pevné litiny a svařované oceli jsou koncipovány pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách.

KONTROLA NAD STROJEM
Maximální rozhled na všechny prvky stroje spolu se systémem ovládání jehož pomocí všechna pracovní nářadí kopírují stopu traktoru jistě ocení každý uživatel traktoru.

VÝKONNÝ
Nadstandardní technické provedení konstrukčních prvků a stálý pohon všech kol zajišťuje využití plného výkonu traktoru...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Malotraktor W4000 FARMÁŘ Detail inzerátu ...

Komunalni zaci stroj Wisconsin-3600

Cena: dohodou | 31. 05. 2012
Nabídka
Robustní žací stroj W3600 PIRANA ceske vyroby. Profesionalni stroj konstruován pro celodenní nasazení i v tech nejnárocnejších podmínkách. Dieselovy 4-taktní dvouválcový motor Yanmar o výkonu 18 HP, hydrostaticka prevodovka, profesionální hydraulické rízení. Zasobnik 600L se širokým tunelem pro secení za všech podmínek. Masivní prední náprava, ocelové nárazníky, halogenová svetla a seriditelné sedadlo. Ke stroji lze pripojit prídavné zarízení- snehová fréza, zametací kartác. Vice informaci na webovyxh strankach....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Komunalni zaci stroj Wisconsin-3600 Detail inzerátu ...

Malotraktor Wisconsin W-5000 Yukon

Cena: 1 ,-Kč | 29. 05. 2012
Nabídka
Cesky stroj presvedcive kvality.

Unikátní řešení přední a zadní vývodové hřídele spolu s tříbodovými závěsy, vybaveným dvojčinnou hydraulikou, umožňuje stroji pracovat s širokým spektrem nářadí současně.

PEVNÝ A ODOLNÝ
Všechny konstrukční prvky a odolný podvozek stroje z pevné litiny a svařované oceli jsou koncipovány pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách.

POHODLNÝ
Hydrostatické řízení pro lehké ovládání a manévrovatelnost traktoru spolu s velkou standardní výbavou a širokým spektrem další výbavy na přání, zaručuje efektivní využití stroje.

VÝKONNÝ
Nadstandardní technické provedení konstrukčních prvků a stálý pohon všech kol zajišťuje využití plného výkonu traktoru i v těžce dostupných terénech.

KABINA TRAKTORU •prostorná kabina s ovládacími prvky ve výhledu řidiče
•maximální viditelnost pracovního prostoru kolem traktoru
•topení zajišťuje celoroční provoz

VARIABILITA POUŽITÍ STROJE
•velikost traktoru s malým poloměrem otáčení je nespornou výhodou...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Malotraktor Wisconsin W-5000 Yukon Detail inzerátu ...

zahradni traktor Wisconsin W-2938

Cena: 107 988 ,-Kč | 29. 05. 2012
Nabídka
Zahradni traktor RIVIERA je výkonná travní sekačka, která se osvědčila jak v průmyslu tak i v domácím využití.
Model pro rok 2011 s novou hydrostatickou nápravou má ROZŠÍŘENÝ MAXITUNEL o 35%, což zaručuje sběr trávy bez jakéhokoliv ucpávání.
V kombinaci s přídavnými zařízeními je ideálním strojem i pro ty nejnáročnější uživatele. Hydrostatická převodovka zajišťuje plynulý pojezd vpřed i vzad bez řazení a používání spojky. Litinová náprava s kulovými čepy, jednoduché řešení ovládacích prvků, elektrické ovládání sběrného koše, to jsou prvky, které usnadňují ovládání stroje. Svou vysokou užitnou hodnotou je sekačka předurčena pro kosení na velkých plochách jako jsou například fotbalová hřiště, velké zahrady, sady, parky, ale i prostranství před obytnými domy. Travní sekačka vyniká svojí dlouhou životností a snadnou údržbou.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> zahradni traktor Wisconsin W-2938 Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace