Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Marcela Brázdová

Jméno a příjmení  |  Marcela Brázdová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Mosty u Jablunkova 75
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Moravskoslezský
Okres  |  Ostrava-město

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Strejček Skrblík doporučuje!

Cena: dohodou | 03. 06. 2012
Nabídka
Žádné lepení obálek nebo kompletování propisek!! Takových podvodů už tady bylo dost a určitě většina z nás, by mohla vyprávět... Jedná se o práci pro českou prosperující firmu. Podmínkou věk 18 let a připojení k PC. Všechno vás naučíme – není to nic těžkého. Vše podloženo smlouvou. Nakupujete spotřební zboží (jako jsou šampony, prací prostředky, toaletní papír, káva, olej, cukrovinky a další, jednoduše přes internet z pohodlí domova, za výhodné ceny a přitom si zajistíte zajímavý, pasivní příjem! Napište si o informace na můj e-mail a začněte už dnes! Každým dnem se připravujete o peníze! Já jsem po 2 měsících spolupráce velice mile překvapena! Připravovaná novinka: tato firma, má již smlouvu, i na výhodné mobilní tarify!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Strejček Skrblík doporučuje! Detail inzerátu ...

Konečně příležitost pro každého!

Cena: dohodou | 07. 05. 2012
Nabídka
Goldenbiz, je česká společnost, která vznikla teprve 29. února 2012. Ano čtete správně, i Vy můžete být u zrodu revolučního způsobu nakupování a ještě na tom můžete vydělat slušné peníze!
Pojďme si stručně říct o co se jedná. Osobně tuto společnost hodnotím na českém trhu jako příležitost roku 2012 pro pasivní příjem a to už je co říct.
Jedná se o to, že se stanete profesionálními spotřebiteli. To znamená, že běžné nákupy, které stejně každá domácnost bude muset vykonat (zubní pasty, toaletní papíry, prášky na praní, potraviny, atd.), budete nakupovat přes společnost Goldenbiz, která nabízí stejné zboží jako mají řetězce Tesco, Albert, Billa, Lidl , za stejné nebo dokonce nižší ceny!
Registrujte se nyní na Kde je tedy příležitost?
Příležitost je v tom, že je společnost nová a rozhodla se, že nebude investovat žádné peníze do masivní reklamy, ale raději tyto peníze za reklamu rozdělí mezi své profesionální spotřebitele !Zaujala Vás nabídka? Více info na mém e-mailu!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Konečně příležitost pro každého! Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace