Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Mgr. Radek Josefus 88532429

Jméno a příjmení  |  Mgr. Radek Josefus 88532429

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Cvrčovice 41
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Zlínský
Okres  |  Kroměříž

Telefon  |  777614911
Www  |  www.prirodoukezdravi.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Na zažívání i nadváhu přirozenou ce

Cena: 375 ,-Kč | 05. 02. 2014
Nabídka

Čistě přírodní produkt bez chemie Emulips (50 ml) usnadní zažívání. Převede tuky v potravě do snadno stravitelné formy, čímž výrazně usnadní trávení. Rovněž zlepší vstřebávání látek v tucích rozpustrných (např. vitamínů). Při užívání v kombinaci s vlákninou napomůže upravování tělesné váhy. Taktéž chrání organismus před působením volných radikálů způsobujících stárnutí či rakovinu. Prospěje i miminku při bolestech bříška či nadýmání. Při užívání 10 kapek denně jedno balení vydrží asi 3 měsíce (zhruba 4 Kč denně)
R. Josefus, nez.dis.03-007948
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Na zažívání i nadváhu přirozenou ce Detail inzerátu ...

České produkty, které na eshopu nes

Cena: dohodou | 02. 08. 2013
Nabídka

Hledáte práci přes internet nebo už z domu pracujete formou eshopu? Tak si určitě nenechte ujít unikátní produkty české firmy Queen Euniké. Tolik žádaná chlorella a kolostrum konečně v našich podmínkách. Bezkonkurenční firma vyrábějící tyto produkty z přírodních zdrojů pod farmaceutickým dohledem! Jedinečný systém odměňování založený na prodej kvalitních přípravků s vlivem na zdravotní stav včetně psychiky, přírodní vitamíny a minerály... Buďte na začátku a registrujte se ještě dnes....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> České produkty, které na eshopu nes Detail inzerátu ...

Využijte internet a pracujte z domo

Cena: dohodou | 03. 05. 2013
Nabídka

S rozvojem internetu se nám nabízejí hned dvě možnosti k pracovní činnosti. Jednou možností je držet se zaběhaných systémů a brzy ráno vstávat do práce, večer se vracet, a přitom doufat, že další propouštění se nám vyhne. Druhá možnost je využít možnosti internetu a pracovat z pohodlí domova. Já si vybral druhou možnost. Důvod je prostý – pracuji na ŽL, tudíž jsem pánem svého času, pracuji z klidu domova a navíc jsem po ruce potřebám své rodiny, což je pro mě neocenitelné.Chcete mě následovat? Rád pomohu. Požadavky: počítač s připojením k internetu a chuť pracovat. Bez jakýchkoliv vstupních poplatků!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Využijte internet a pracujte z domo Detail inzerátu ...

Konečně seriózní práce pro českou f

Cena: dohodou | 27. 06. 2012
Nabídka

Dlouho jsem hledal práci, kterou budu moci vykonávat z domova a sám si přitom určovat pracovní dobu. Konečně jsem objevil seriózní českou firmu a dělám práci, která dává smysl. Jsem ušetřen zbytečného stresu spojeného s dojížděním do práce a zbytečného napětí od šéfa. Práci dělám přes internet z domu v příjemném kolektivu (on-line). Neslibuji astronomické příjmy, ale výdělky dle odvedené práce a kreativity.
Požadavky: chuť pracovat a učit se nové věci, umění jednat s lidmi, poctivost, samostatnost, kladný vztah ke zdraví (výhodou ne podmínkou)....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Konečně seriózní práce pro českou f Detail inzerátu ...

Zažívání, zácpa, cholesterol, kojen

Cena: 375 ,-Kč | 27. 06. 2012
Nabídka
Trpíte často na zažívací potíže? Emulips přináší rychlou úlevu po těžkém jídle, při nadýmání, zácpě, při pálení žáhy. Po úpravě metabolismu zažívání upravuje tělesnou váhu. Snižuje cholesterol a upravuje krevní tlak na správnou hodnotu. Příznivě působí na srdce a cévy, snižuje riziko vzniku žlučníkových kamenů. Je vhodný při kojení, podporuje totiž tvorbu mateřského mléka. Ceny přímo od výrobce, levněji nikde nekoupíte.
R. Josefus, nez.dis. 03-007948...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zažívání, zácpa, cholesterol, kojen Detail inzerátu ...

Výtažek z Aloe pro krásnou pokožku

Cena: 600 ,-Kč | 29. 05. 2012
Nabídka

Unikátní přípravek vyrobený dle prověřené receptury ze 17.stol. s využitím nových vědeckých poznatků. Ok Gel by kvůli všestrannému využití neměl chybět v domácí lékárničce, je ale také skvělý pomocník na bezproblémovou dovolenou. Osobně jsem jej vyzkoušel na své dvě jizvy, o kterých jsem si myslel, že na ně nic nezabírá. Manželce díky němu rychleji zmizel opar a našemu 3-letému chlapci zabírá neskutečně rychle na všechny odřeniny, modřiny, opruzeniny apod. Taktéž je účinný na štípnutí hmyzem, klíšťata, akné, ve spreji pak na rýmu, bolesti zubů atd. Vřele doporučuji. Do konce června navíc poštovné zcela ZDARMA i při dobírce! Ušetřené peníze si tak přibalte a zajistěte si klidnou dovolenou.
R.Josefus, nez.dis.03-007948...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Výtažek z Aloe pro krásnou pokožku Detail inzerátu ...

Žlučník, nervy, chudokrevnost

Cena: 405 ,-Kč | 29. 05. 2012
Nabídka

Český přírodní doplněk stravy se silnějšími účinky oproti oblíbenému emulipsu. Osobně jsem nemohl uvěřit tak rychlému účinku při zažívání a při pravidelném užívání pozoruji klidnější nervy a lepší spánek. Dále usnadňuje štěpení a trávení tuků, pomáhá při zácpě a nadýmání, posiluje vstřebávání živin z potravy, napomáhá intenzivnější krvetvorbě, posiluje srdce a cévy, proti únavě, zkvalitňuje spánek, posiluje nervový systém. Do konce června poštovné zdarma, ceny přímo od výrobce, levněji nikde nekoupíte.
R. Josefus, nez.dis. 03-007948...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Žlučník, nervy, chudokrevnost Detail inzerátu ...

Když dítě neprospívá...

Cena: 375 ,-Kč | 04. 03. 2012
Nabídka
S Emulipsem jsme to zvládli!
Mám 20-ti měsíční dvojčata. Malá má od malička problémy s papáním a proto neprospívala. V 17-ti měsících vážila pouhých 6,5 kg! Doktoři nám nedokázali pomoct a tak jsem vyzkoušela Emulips. Holčička mi přibrala za měsíc 3/4 kg a další měsíc 0,5 kg. Teď váží asi 8 kg. V užívání budeme pokračovat i dál...
Petra K., Mohelnice
Doplněk stravy na bázi bylinek Emulips (bez chemie) podporuje tvorbu mateřského mléka a miminku pomůže při problémech se zažíváním, při bolestech bříška či nadýmání. Díky tomu bude krásně prospívat. Emulips dále přispívá ke správné funkci jater a žlučníku a chrání organismus před působením nebezpečných kyslíkových radikálů. Při užívání 10 kapek/den vydrží jedno balení asi 3 měsíce.
Nez.dis. (03-007948)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Když dítě neprospívá... Detail inzerátu ...

Buďte štíhlí a zvyšte si sebevědomí

Cena: 420 ,-Kč | 04. 03. 2012
Nabídka
Už Vás nebaví počítat kalorie? Vyzkoušejte doplněk stravy na bázi bylinek (bez chemických prostředků) Emulips Slim drink. Mezi jeho přednosti patří to, že usnadňuje vyloučení látek uvolněných z tukové tkáně při hubnutí a tím zabraňuje jejich opětovnému uložení v těle. Působí i v rizikových partiích – břicho, boky, hýždě, což se odrazí na Vašem sebevědomí. Má navíc antioxidační účinky.
Nez. dis. (reg.č. 03-007948)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Buďte štíhlí a zvyšte si sebevědomí Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace