Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Ludmila Lukeszová

Jméno a příjmení  |  Ludmila Lukeszová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  608038920
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Levandule, rozmarýn, arnika, jírove

Cena: 250 ,-Kč | 16. 11. 2016
Nabídka
Masážní gel s Kaštanem, Levandulovým a Rozmarýnovým olejem.
Mazadlo - hydrogel s hřejivým a tlumivým účinkem obsahuje přírodní výtažky jírovce, papriky, levandule, rozmarýnu, kostival, arnika, které příznivě působí při otocích končetin a zlepšují cirkulaci krve v cévách. Také působí uklidňujícím, uvolňují křeče a tlumí bolest. Gel se lehce roztírá a nedráždí pokožku.
Koňský kaštan - má protizánětlivý účinek, ovlivňuje pružnost a pevnost cév.
Paprika roční - obsahuje vitaminy A, B2, C, E. Zlepšuje cirkulaci krve.
Levandulový olej - uklidňuje, uvolňuje křeče a tlumí bolest.
Rozmarýnový olej - působí prokrvující a urychluje látkovou přeměnu a obnovu postižené tkáně.
Masážní gel sedmero bylin je mimořádně účinným prostředkem info na zdravi-kromeriz.cz
Pomůže na:
- namožená a bolavá záda
- bolestech krční páteře
- ztuhlé svaly a klouby
- prokrvuje a přináší úlevu při svalovém napětí a únavě
- artritické a revmatické bolesti
450 g...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Levandule, rozmarýn, arnika, jírovec, kostival Detail inzerátu ...

Kozí kolostrum s překvapivými zdrav

Cena: 1 490 ,-Kč | 11. 04. 2014
Nabídka
Kozí mlezivo je pro tebe elixír zdraví a krásy.
Kozí kolostrum ti dodá množství biologicky aktivních látek rozmanitého charakteru v koncentrované formě jako jsou např. imunoglobuliny, laktoferin, cytokiny, vitamíny, biominerály, růstové faktory, interferon a speciální antivirové a antibakteriální látky, které slouží především k aktivaci imunitního systému.
Odborníci považují kozí kolostrum za imunitní bombu, která dokáže doslova nastartovat nebo přeprogramovat imunitní systém jedince.
Další důležitou roli v mlezivu sehrávají i obsažené vitamíny C, B, D, kyselina listová či minerály jako selen, zinek či fosfor, které chrání organismus před volnými radikály.
Pokud chceš si zvýšit odolnost, být plný energie, posílit imunitu, kondici a navíc zhubnout - užívej tento elixír zdraví, síly a krásy.
REFERENCE od zákazníků: - Celková kondice, odolnost, obranyschopnost posílená.
Investice do zdraví se ti vyplatí!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Kozí kolostrum s překvapivými zdravotními účinky. Detail inzerátu ...

KoLostrum = posílení imunity

Cena: 1 490 ,-Kč | 20. 02. 2014
Nabídka
Nám se osvědčilo Kozí Kolostrum - koza je jedno z mála zvířat na světě, které nebývá nemocné a neonemocní rakovinou. Z těchto důvodů je kozí kolostrum vnímáno jako nejhodnotnější prostředek na podporu imunity.
Je to český přírodní produkt výhradně z československých zvířat, která jsou vybírána a kontrolována za tímto účelem a která se volně pasou a nejsou zbytečně zaléčována chemií a hormony a jinými látkami pro větší ziskovost, které pak přechází na člověka.
Toto je zásadní rozdíl proti některým dováženým kolostrum, která jsou získávána ze zvířat, která jsou celoročně ustájena a dopována antibiotiky. Výjimečné je také zpracování, které garantuje zachování možného maxima aktivních látek, jako je tomu u kolostra čerstvého.
Balení: 60 kapslí - Želatinové Tobolky Čistý přírodní produkt vynikající kvality, vysokého účinku a bez reziduí léčiv a jiných nežádoucích látek.
...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský, okres: Kroměříž Zvýhodnit >> KoLostrum = posílení imunity Detail inzerátu ...

PROTIPOTIVÉ mazadlo na bolavé a una

Cena: 200 ,-Kč | 08. 12. 2012
Nabídka
Přírodní regenerační krém s proti plísňovým a uklidňujícím účinkem používáme na ošetření bolavých nohou. Obsahuje přírodní éterické oleje (eukalyptový, mátový, čajovníkový) a extrakt se šalvěje. Působí proti zánětům, houbovitým onemocněním, pocení a zápachům nohou. Vitamín E podporuje regeneraci, změkčuje ztvrdlou a popraskanou pokožku. Krém nanášejte přímo na postižená místa.
- 200g
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> PROTIPOTIVÉ mazadlo na bolavé a unavené nohy Detail inzerátu ...

Hubnutí přirozenou cestou.

Cena: 1 035 ,-Kč | 07. 12. 2012
Nabídka
Slim Shake koktejl vanilka - banán - čokoládová příchuť - koktejl jahoda.

- vysoký obsah výživných proteinů (bílkovin).
- látky pro podporu spalování tuků.
- vyvážené množství vitamínů a minerálů.
- vláknina pro zasycení.

Vhodné jako součást dietních programů.

Pokud vás tato problematika zajímá, vyplněním žádosti o poradce, nakupujete za nižší ceny a můžete si zajistit i slušný vydělek...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Hubnutí přirozenou cestou. Detail inzerátu ...

BETA CARROT - omlazení,dlouhověkost

Cena: 1 090 ,-Kč | 06. 08. 2012
Nabídka
Beta Mrkev ™ zachycuje přirozené výhody organických produktů čerstvou mrkev a ACEROLA bobule, které poskytují pro naše tělo se dvěma nejlepším antioxidantů přírody, vitamin A (ve formě beta karotenu) a vitamínu C, které jsou důležité jak pro zdraví našeho imunitního systému. Antioxidanty neutralizují volné radikály a pomáhají naše tělo bojovat s nemocí. Jedna porce Beta Carrot ™ poskytuje 330% z denní potřeby vitaminu A a 90% vitaminu C. Doporučené použití: Rozpusťte 5 čajových lžiček v 12 g) s 1,8 dl vody. Doporučená denní nalačno (20 minut před nebo 2 hodiny po jídle). Složení: šťáva z organických mrkví, organický maltodextrin (komplex sacharidů), organické Acerola berry džus. Neobsahuje: přidaný cukr, sůl, barviv nebo výplně, živočišné produkty, lepek, sója, pšenice, nebo kvasnice. BETA CARROT - Snadná cesta k omlazení, proštíhlení, neinvazivnímu hubnutí, zkrášlování, dlouhověkosti, zdraví....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> BETA CARROT - omlazení,dlouhověkost Detail inzerátu ...

***Příležitost nejen pro maminky***

Cena: dohodou | 03. 07. 2012
Nabídka
Máte zájem o přivýdělek, k mateřské, k důchodu, při zaměstnání? Chcete se finančně zabezpečit? Nabízím možnost pracovat z pohodlí domova pomocí internetu. Nabízím seriozní práci na hlavní i vedlejší činnost, přivýdělek, vedle MD, studiu, důchodu. zaškolení zdarma, podpora společnosti od úplného začátku. Celá ČR...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ***Příležitost nejen pro maminky*** doživotní příjem! Detail inzerátu ...

Aloe Vera concentrate 99,5% - 1l

Cena: 767 ,-Kč | 10. 06. 2012
Nabídka
Aloe Vera concentrate 99,5% - 1l

Vitalita pro každý den
Cítit se lépe. Být zdravější. Vypadat lépe. Zvládnout více.
1) napomáhá detoxikaci - očištění organismu od škodlivých látek
2) zvýšení obranyschopnosti
3) celková regenerace organismu
4) zlepšení stavu pokožky
5) podpora činnosti střev a trávení
6) při pálení žáhy a nadýmání
7) zvyšuje schopnost snášet fyzickou a psychickou zátěž
8) protialergické účinky
9) protizánětlivé účinky
10) ničí bakterie, viry a plísně
11) urychluje hojení ran a popálenin
Aloe Vera je již od pradávna používána pro své pro organismus velmi příznivé vlastnosti. Jednou z nejdůležitějších složek Aloe jsou mukopolysacharidy, které příznivě ovlivňují imunitní systém a napomáhají detoxikaci našeho organismu. e vhodná při nepříjemných pocitech nadýmání, zácpě, průjmu, pálení žáhy, zlepšuje stav pokožky a regeneruje organismus.
Obsahuje více jak 200 biologicky aktivních látek - antioxidanty (bioflavonoidy, karotenoidy), vitaminy betakaroten......
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Aloe Vera concentrate 99,5% - 1l Detail inzerátu ...

Jak využít INTERneT?

Cena: dohodou | 05. 03. 2012
Nabídka
Už jste viděli tyto nové vzdělávací stránky pro podnikání, pro lidi v network marketingu a pro lidi, kteří se chtějí osamostatnit a pracovat z domova? Na těchto stránkách můžete získat informace, jak využít INTERNETU K PODNIKÁNÍ a mnohem více na webu....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Jak využít INTERneT? Detail inzerátu ...

Tradiční čínská medicína

Cena: dohodou | 06. 02. 2012
Nabídka
Tradiční čínská medicína využívá houbu Lesklokorku lesklou – Reishi (latinsky Ganoderma lucidum) k léčbě a předcházení nemocem již tisíce let. Výtečná káva arabica s ganodermou (reishi). Zkuste kvalitní kávu arabica s houbou ganoderma, která nepřekyseluje, neodvodňuje, posiluje imunitu, snižuje cholesterol, upravuje krevní tlak, posiluje paměť, působí proti rakovině a mnoho dalšího.

V Číně už po tisíciletí považují houbu Ganoderma (lat. Ganoderma lucidum, česky Lesklokorka lesklá, japonsky Reishi, čínsky Ling-zhi) za vynikající léčivou rostlinu. Je prvním tzv. „potravinovým doplňkem” s léčivými účinky, který nemá žádné vedlejší účinky ani při dlouhodobém užívání. Podporuje obranyschopnost organismu, účinně napomáhá předcházení chorob.

Ganoderma byla po více než tisíc roků zahalena do roucha tajemnosti. Lidé věděli pouze, že Ganoderma zachovává mládí a že její pravidelné užívání zajistí dlouhý život. Sama houba mapuje organizmusproblém vyhledá a snaží se ho řešit....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Tradiční čínská medicína Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace