Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Zdeněk Hora

Jméno a příjmení  |  Zdeněk Hora

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Liberecký
Okres  |  Liberec

Telefon  |  +420603909372
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Dámské+pánské kolo+nosič

Cena: 15 000 ,-Kč | 03. 07. 2011
Nabídka
Prodám : Pánské horské kolo zn.Comanch,přední vidlice teleskop,kotoučové brzdy,převody Shimano,24 převodů,nejeté.Dámské kolo Effect,převody Shimano,18 převodů,nejeté.Nosič na závěsné zařízení pro 2 kola.Cena za komplet 15000,- Kč.Důvod : úraz,nemoc.Tel.603909372...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký, okres: Liberec Zvýhodnit >> Dámské+pánské kolo+nosič Detail inzerátu ...

TOYOTA AURIS 2011

Cena: 380 000 ,-Kč | 03. 07. 2011
Nabídka
Prodám : TOYOTA Auris 1,6l Valvematic,Luna.Model 2011,benzín,1598 ccm,97 kW.Plná záruka 3 roky.Tach 1800 km.Červená metalíza.Výbava : Manuální 6 st. převodovka,7x airbag,litá kola 16",ABS+EDB,brzdový asistent,posilovač řízení,automatická duální klimatizace,palubní počítač,výškově a podélně nastavitelný multifunkční volant,el.přední+zadní okna,el.zrcátka,imobilizér s kontrolkou aktivace,dálkové centrální zamykání,výškově nastavitelné sedadlo řidiče,přední mlhovky,otáčkoměr,originál rádio+CD přehrávač+MP3+USB,venkovní teploměr,dělená a polohovatelná zadní sedadla,zadní stěrač,kožený volant a hlavice řadící páky,palubní počítač s ovládáním na volantu,ovládání audiosystému na volantu,Bluetooth handsfree s ovládáním na volantu,tempomat s omezovačem rychlosti,vyhřívání předních sedadel,uchycení dětské sedačky ISOFIX,originál závěsné zařízení,přední+zadní zástěrky,gumové koberce,denní svícení,ochranné lišty.+zimní pneu nejetá.
Důvod : úraz,nemoc....
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký, okres: Liberec Zvýhodnit >> TOYOTA AURIS 2011 Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace