Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Monika Čechová

Jméno a příjmení  |  Monika Čechová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  +420723752443
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Krásný poloangorský freťáček

Cena: dohodou | 10. 09. 2011
Nabídka
Poloangorský freťáček SEAN of The Dark Moon hledá hodné páníčky. Narozený 22.3.2011, zbarvení Light Sable Fine Point with other white patterns. Klučík je velmi světlý, spíše čokoládový siamský, je velkého vzrůstu (při správném krmení má předpoklad dosáhnout rekordní velikosti), velmi milé rošťácké povahy a velmi hezký. Váha 1500 gramů. Je naučený na záchodek. Zvyklý na každodenní kontakt s lidmi a velkým psem. Krmený masem i granulemi. Oba rodiče jsou uchovnění jako Vynikající 1, bezproblémoví a oba u nás k vidění. Do nového domova si odnese startovací balíček. Má průkaz původu, zápis v plemenné knize i na registru, identifikační mikročip, evropský pet pas a první i druhé očkování proti psince. Na nového majitele zbývá letos už jen vzteklina. Cena do chovu 4.000,-Kč. Cena na mazlíka 2.700,- Kč. Prodáváme s kupní smlouvou a chovatelský servis po dobu freťáčkova života je u nás samozřejmostí. Osobní odběr je nutný. Bydlíme v Praze.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Krásný poloangorský freťáček Detail inzerátu ...

FRETKA-angorská holčička s PP

Cena: dohodou | 10. 09. 2011
Nabídka
Angorská holčička ve zbarvení Dark Sable with other white patterns. Narozená 22.3.2011. TRUE je velmi hezká a roztomilá holčička s naprosto rovným nosem. Je většího vzrůstu a při správném krmení by mohla dosáhnout větší velikosti než je pro angoru obvyklé. Ve 4 měsících už vážila 804 gramů. Chodí 100% na záchodek. Je zvyklá na každodenní kontakt s lidmi a velkým psem. Krmena masem a granulemi. Oba rodiče jsou uchovnění jako Vynikající 1 a oba také u nás k vidění. Do nového domova si odnese startovací balíček. Má průkaz původu, zápis v plemenné knize i na registru, identifikační mikročip, evropský pet pas a první i druhé očkování proti psince. Na vás zbývá jen vzteklina, okolo 5.-tého měsíce věku. Cena do chovu 8.700,-Kč, cena na mazlíka 6.700,-Kč. Prodáváme s kupní smlouvou, manuálem k chovu a chovatelský servis po dobu života True je u nás samozřejmostí. Osobní odběr je nutný. Bydlíme v Praze.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> FRETKA-angorská holčička s PP Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace