Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Eva Březíková

Jméno a příjmení  |  Eva Březíková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Zlínský
Okres  |  Zlín

Telefon  |  +420737291022
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodej RD 5+1 v obci Racková.

Cena: 4 600 000 ,-Kč | 22. 05. 2012
Nabídka
Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům 5+1 v obci Racková u Zlína. Celková rozloha pozemku 950m2. Zastavěná plocha pozemku 90m2. V prvním podlaží domu se nachází menší vstupní hala, obývací pokoj se vstupem na terasu, spojený s jídelnou a kuchyn.koutem, dále je zde pracovna, komora a samostatné wc. V obývacím pokoji jsou i krbová kamna, která mohou vytápět veškeré prostory domu. Ve druhém podlaží se nachází tři podkrovní pokoje, šatna, koupelna a wc. Z podkrovních pokojů je vstup na velký balkon. Na zahradě jsou okrasné dřeviny a je zde zahradní domek, který slouží jako úschovný prostor pro zahradní nářadí i nábytek. Součástí domu je zastřešené stání pro dvě osobní auta. Dům prošel v r.2011 celkovou rekonstrukcí a je ihned obyvatelný, bez jakékoliv další investice.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský, okres: Zlín Zvýhodnit >> Prodej RD 5+1 v obci Racková. Detail inzerátu ...

Prodej 4+kk v obci Šanov.

Cena: 1 900 000 ,-Kč | 24. 04. 2012
Nabídka
Nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům o dispozici 4+kk v klidné části obce Šanova nedaleko hezkého městečka Hrušovany nad Jevišovkou. Celková rozloha pozemku je 381 m2, zastavěná plocha 120m2. V letošním roce proběhla v domě kompletní rekonstrukci. Nové el. rozvody v mědi, vody, plynu, odpady, topení je ústřední plynové. Jsou zde nová plastová okna, nová fasáda, nové podlahy (plovoucí, keramická dlažba), nová velká koupelna s rohovou vanou i se sprchovým koutem a kuchyňská linka s barovým pultem, vybavena elektrospotřebiči - sklokeramická varná deska, trouba, myčka. Kuchyně je spojena s obývacím pokojem. Vstup do zahrady je přes verandu, která by mohla být i zimní zahradou. Dům je částečně podsklepený. K domu náležící zahrada má samostatný vjezd, na které je postavena dílna se samostatným WC. Zahrada je zatravněná s automatickou závlahou. Dům je ihned obyvatelný, bez jakékoliv další investice.
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Znojmo Zvýhodnit >> Prodej 4+kk v obci Šanov. Detail inzerátu ...

Prodej RD 5+kk u Přerova.

Cena: 4 270 000 ,-Kč | 07. 11. 2011
Nabídka
Nabízíme k prodeji nadstandardní a luxusní rodinnou vilu 5+kk u Přerova, celková plocha pozemku 1500m2, zastavěná plocha 160m2. Dvoupodlažní rodinný dům byl zkolaudován v roce 2006. Dům je vzdálený od města Přerov asi 8km a je postaven na polosamotě v malé obci Sobíšky na velmi klidném místě....
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Přerov Zvýhodnit >> Prodej RD 5+kk u Přerova. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace