Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta R. Němec

Jméno a příjmení  |  R. Němec

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Pardubice

Telefon  |  725934400
Www  |  ronem@email.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Byt 2+1 v O.V. (70m2) exklusivní

Cena: 1 450 000 ,-Kč | 05. 09. 2011
Nabídka
Nabízíme ke koupi kompletně zrekonstruovaný byt v os. vl. 2+1 (70m2) v klidné části města Vysokého Mýta. Byt se nachází v 2.NP panelového domu, který prošel rekonstrukcí vč. zateplení. Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba, komora, kuchyň na zakázku vč. spotřebičů, obyvací pokoj, ložnice s lodžií, koupelna nová (Ravak)- zděné jádro, wc. K bytu patří sklep, kolárna. Byt má nová plastová okna, nové podlahy, nové rozvody elektriky, nové dveře a radiátory. Nízké měsíční náklady. Byt bez dalších investic jen nastěhovat. Doporučuji prohlídku. Výhodné financování zajistíme.
...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Byt 2+1 v O.V. (70m2) exklusivní Detail inzerátu ...

Příjemný Byt 4+1 Vysoké Mýto

Cena: 1 340 000 ,-Kč | 08. 08. 2011
Nabídka
Nabízíme k prodeji byt 4+1 cca 90 m2. Byt se nachází v prvním patře panelového domu ve Vysokém Mýtě. Orientace na tři světové strany, velmi příjemný a upravený. Byt má nová plastová okna, termoregulační ventily. Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba, komora, kuchyň na zakázku vč. spotřebičů, obyvací pokoj, dětský pokoj, jídelna s pracovnou, ložnice s lodžií, koupelna, wc. Internet vysokorychlostní (optika), přípojka tel., satelit, kabel. tv. K bytu patří sklep, kolárna. Byt má nová plastová okna, podlahy plovoucí a dlažba. S financováním pomůžeme.


...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Příjemný Byt 4+1 Vysoké Mýto Detail inzerátu ...

Novostavba RD Vysoké Mýto

Cena: 3 600 000 ,-Kč | 08. 08. 2011
Nabídka
Nabízíme Vám ke koupi NOVOSTAVBU rodinného domu ve Vysokém Mýtě. Dům o velikosti 4+1 s garáží a zahradou, se nachází v nové žádané lokalitě nedaleko centra města. Rok výstavby 2010. Dům je nízkoenergetický-výhodná sazba za elektřinu. K dispozici je I N.P.- zádveří, vstupní chodba, obyvací pokoj s kuchyní, komora, wc tech. místnost, garáž. II N.P.- ložnice, 2 pokoje, balkon a koupelna s wc. Kuchyňská linka s vestav. spotřebiči. Podalhové vytápění, vnitřní krb s průduchy, kombinovaný kotel, elektrika 220/380, vodovod, kanalizace. K domu patří zahrada o výměře 455m2.Volný ihned. Více info na uvedeném kontaktu.
...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Novostavba RD Vysoké Mýto Detail inzerátu ...

Dům- zemědělská usedlost

Cena: 395 000 ,-Kč | 03. 08. 2011
Nabídka
Zemědělská usedlost v původním stavu s uzavřeným dvorem. Obytná část 2+1 koupelna a komora s pudními prostory na kterou navazuje chlév, stáje, dílna a stodola. Obecní vodovod, el. 220/380, vytápění na tuhá paliva. Celková plocha pozemku 2381m2, zastavěná plocha 382m2. Nemovitost se nachází v pěkném přírodním prostředí v obci Podhořany u Nových Hradů blízko památek-zámek Nové Hrady,Košumberk. V okolí přírodní útvary Toulavcovi Maštale, Žďárské Vrchy, Železné hory. Možnost houbaření, koupání. Umístění nedaleko od Vysokého Mýta (12km), Litomyšl (15km), Chrudim (35km), Hlinsko (28km). Vhodné k nádherné rekreaci či pro chov zvířat a jiné činnosti. Cena k jednání. Objekt nutný k rekonstrukci.
...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Ústí nad Orlicí Zvýhodnit >> Dům- zemědělská usedlost Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace