Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Lucie Spinarova

Jméno a příjmení  |  Lucie Spinarova

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Vysočina
Okres  |  Havlíčkův Brod

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

hry pro XBOX

Cena: dohodou | 03. 06. 2010
Nabídka
Rozprodám soukromou sbírku 60 her pro XBOX a 40 her pro XBOX360. Ceny a seznam zašlu na požádání
...
Přidat do výběru >> kraj: Vysočina, okres: Havlíčkův Brod Zvýhodnit >> hry pro XBOX Detail inzerátu ...

DVD přehrávač Thomson Scenium

Cena: 800 ,-Kč | 03. 06. 2010
Nabídka
DVD přehrávač THOMSON SCENIUM DTH-3600, opravdu kvalitní DVD přehrávač, vítěz testu STEREO & VIDEO 2002. Plně funkční - bohužel chybí dálkový ovladač. Původní cena 6000,- Kč....
Přidat do výběru >> kraj: Vysočina, okres: Havlíčkův Brod Zvýhodnit >> DVD přehrávač Thomson Scenium Detail inzerátu ...

Notebook Panasonic

Cena: 3 500 ,-Kč | 24. 03. 2010
Nabídka
Prodám špičkový miniaturní manažerský notebook vyšší třídy - váha pouhých 1100g - PANASONIC CF-T2 TOUGHBOOK s dotykovým 12,1" displejem (1024 x 768). Procesor Intel Pentium M 900Mhz, 1GB RAM, 40GB HDD. Licenční štítek Windows XP (aktuálně nainstalovaný Ubuntu), čtečka karet SD, síť, modem, slot PCMCIA, wifi, dovoz z JP - u nás se nikdy neprodával. Ultramalý, ultralehký, ultratenký. Superodolný, perfektně uložený displej v hořčíkovém šasí. Stylový a elegantní design, kterým vás notebook reprezentuje při každé příležitosti. Nemá na sobě žádné zbytečné plasty, tenoučké okraje, takže je rozměrově stejný jako notebooky s mnohem menší úhlopříčkou displeje. Výdrž baterie cca 30min.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Notebook Panasonic Detail inzerátu ...

ATARI 800XE

Cena: 1 500 ,-Kč | 16. 03. 2010
Nabídka
Lákadlo nejen pro sběratele, ale i pro nostalgika, který se chce vrátit do mládí – to je počítač ATARI 800XE, navíc v originální krabici s originálním zdrojem a datasetem XC12, upraveným pro čtení her v režimu TURBO 2000, dále dva pořádné joysticky, stovky her na kazetách a samozřejmě TURBO cartridge a nakonec TV kabel. Vše pěkně zachovalé a plně funkční.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ATARI 800XE Detail inzerátu ...

Osmibitový počítač DIDAKTIK M

Cena: 1 500 ,-Kč | 16. 03. 2010
Nabídka
Osmibitový počítač DIDAKTIK M v pěkném stavu je jako nový, originální zdroj, TV kabel, datarekordér, interface + dva joysticky, velké množství kazet plných her a programů, mnoho literatury.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Osmibitový počítač DIDAKTIK M Detail inzerátu ...

sega Megadrive

Cena: 1 500 ,-Kč | 15. 03. 2010
Nabídka
Neskutečná zábava pro děti i dospělé, to je velký hit devadesátých let: Sega Megadrive. Pěkně komplet v krabici s dvěma ovladači, které jsou jako nové, původní trafo i TV kablík. A aby to nebylo málo, přidám k tomu 10 her. A jestli je to málo, nabídnu další hry již od 50,- ti kč za hru.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> sega Megadrive Detail inzerátu ...

X Box

Cena: 1 500 ,-Kč | 15. 03. 2010
Nabídka
Prodám herní konzoli XBOX včetně originální krabice. K tomu dva ovladače, dálkové ovládání pro DVD, HDD 8GB, napájecí kabel a pozlacené kabely pro co nejlepší podání obrazu. Pěkně zachovalý, vypadá jako nový. Ve srovnání s Playstation 2 o poznání lepší. Pokud nechcete utrácet hodně peněz a přesto užít spoustu zábavy, je to jasná volba.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> X Box Detail inzerátu ...

československé známky

Cena: 15 000 ,-Kč | 15. 03. 2010
Nabídka
Nabízím obrovskou sbírku cca 100 tisíc československých známek do r.1992 . Balíčky i jednotlivé známky, ražené i čisté. Vysoká katalogová cena. Ideální pro začínajícího sběratele nebo pro doplnění rezervy ve sbírce.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> československé známky Detail inzerátu ...

Počítač ATARI 65XE

Cena: 1 500 ,-Kč | 03. 03. 2010
Nabídka
Počítač ATARI 65XE pro sběratele, ale i pro nostalgika, který se chce vrátit do mládí – s originálním zdrojem a datasetem XC12, upraveným pro čtení her v režimu TURBO 2000, dále dva joysticky, stovky her na kazetách, TURBO cartridge a TV kabel. Vše pěkně zachovalé a plně funkční.

...
Přidat do výběru >> kraj: Vysočina, okres: Havlíčkův Brod Zvýhodnit >> Počítač ATARI 65XE Detail inzerátu ...

LP desky

Cena: dohodou | 03. 03. 2010
Nabídka
Nabízím LP desky ze své rozsáhlé sbírky. Osmdesátá léta, např. Madonna, M. Jackson, Kim Wilde, Sabrina, Desirelles, Sandra, Roxette, Samantha Fox, Erasure, Pink Floyd, Eurythmics, System Blue, Europe, Bananarama... Dále AC/DC, Europe, Iron Maiden, Kiss, Alice Cooper, Deep Purple – vše původní vydání – Francie, Německo, USA, Anglie. Dále tuzemské LP desky všech žánrů převážně od Supraphonu – country, pop, mluvené slovo a mnoho dalšího. Zavolejte nebo si napište o seznam

...
Přidat do výběru >> kraj: Vysočina, okres: Havlíčkův Brod Zvýhodnit >> LP desky Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace