Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Zuzka Adámková

Jméno a příjmení  |  Zuzka Adámková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Přerov

Telefon  |  +420777300035
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2 3.../ 3

Výpis inzerátů

VItamíny a doplňky stravy

Cena: dohodou | 10. 01. 2018
Nabídka
Nabízíme širokou škálu přírodních potravinových doplňků, vitamínů a minerálů pro vaše zdravý. Doplňky stravy pomáhají stále většímu množství lidí, kteří chtějí převzít odpovědnost za své zdraví a jeho prevenci. Finské potravinové doplňky od firmy Finclub, vitamíny a minerály pocházejí z čistě přírodních zdrojů a jsou určeny nejen pro děti, muže, ženy ale i seniory. V nabídce najdete velmi oblíbené produkty jako žraločí olej- fin bi-iomare, oregánový olej proti plísním a na dobré trávení, přípravky na podporu hubnutí, vynikající řasu chlorellu na detoxikaci těla , ale i novinku přírodní protiparazitální kůru z ořešák ... a další skvělé produkt. Více na www.azdistribuce.cz...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> VItamíny a doplňky stravy Detail inzerátu ...

Rescue gel

Cena: 285 ,-Kč | 27. 05. 2016
Nabídka
Trápí vás občas bolest svalů? Kloubů? Páteře? Trpíte revmatismem nebo dýchacími problémy?
Máme pro vás PŘÍRODNÍ - JEDNODUCHÉ - RYCHLÉ - ÚČINNÉ řešení!

RESCUE GEL - nejprodávanější výrobek v historii italské společnosti Natura & Benessere, čistě přírodní gel, který působí jako analgetikum.
Tento koncentrovaný bylinný pomocník byl speciálně vyroben a namíchán tak, aby bojoval s problémy jako bolestivé svaly, klouby či revmatické potíže. Stačí jej aplikovat přímo na postižené místo.

Jaké bylinky obsahuje?
Ďáblův dráp, kafr - vysoce ceněné pro své protizánětlivé vlastnosti, pomáhají mírnit otoky a revmatické potíže, uvolnit svalstvo, postupně znecitliví bolestivá místa, jejich působení je osvěžující a uklidňující
Arnica montana - kromě významného účinku v boji se záněty se doporučuje při vymknutí, krevních podlitinách a zhmožděninách
Mentol, šalvěj - zmírňují únavu, osvěžují
Rozmarýn - podporuje prokrvení pokožky a urychluje tak průběh zánětlivého procesu, vhodný u namožených svalů,...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Rescue gel Detail inzerátu ...

fin Kromisatabs

Cena: 320 ,-Kč | 23. 05. 2016
Nabídka
Kromisatabs obsahuje chrom získaný z kukuřičného škrobu. Chrom je důležitý stopový minerál, který přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi a k normálnímu metabolismu makroživin (mezi makroživiny řadíme bílkoviny, sacharidy a tuky, tělo díky nim získá dostatek energie k zajištění nezbytných životních funkcí).
Chrom se nadměrně vylučuje např. při fyzické práci, duševním vypětí, v těhotenství. Při jeho nedostatku může dojít k narušení metabolismu glukózy (cukru, který je hlavním zdrojem energie člověka), což se může projevit únavou.

Složení: v 1 tabl. kukuřičný škrob (pojivo) 332 mg, látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý; pikolinát chromitý.
Obsah účinných látek: v 1 tabl. (% denní referenční hodnoty příjmu): chrom 50 μg (125%).
Obsah: 120 tablet
Doporučené dávkování: 1 tabl. denně.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Kromisatabs Detail inzerátu ...

fin Aleracaps

Cena: 485 ,-Kč | 17. 05. 2016
Nabídka
Přípravky Aleracaps a Aleramis obsahují výtažek z perily křovité (Perilla frutescens), která přispívá k ochraně organismu ve znečištěném prostředí.Perilla frutescens obsahuje substance, které pomáhají zmírňovat reakce na pyl, prach, houby či plísňové výtrusy. Tato rostlina produktuje cytokiny (cytokiny se významně účastní na imunitní odpovědi organismu) a specifické protilátky.
Aleracaps má podobu kapslí, je vhodný např. pro osoby, které mají problém s polykáním kapslí - mohou tobolku „otevřít“ a její obsah vysypat. Aleramis je tekutý extrakt, užívá se vnitřně, příp. je možné ho použít k potírání pokožky (např. po bodnutí hmyzem).

Tyto bylinné produkty nesnižují pozornost, nevyvolávají ospalost a nevytvářejí návyk.



Složení: 1 kapsle: mikrokrystalická celulóza (látka protispékavá), 150,07 mg sušeného extraktu z perily křovité (Perilla frutescens), hovězí želatina, oxid titaničitý (barvivo).
Obsah účinných látek: ve 2 kapslích: 300,14 mg sušeného extraktu z perily křovité...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Aleracaps Detail inzerátu ...

fin Flexigel

Cena: 795 ,-Kč | 17. 05. 2016
Nabídka
Flexigel je dobře vstřebatelný roztok, jehož hlavní složkou je hydrolyzovaný kolagen. Je ochucený koncentrátem z černého rybízu (zdroj fruktózy), obohacen o B vitamíny a hořčík.

Kolagen je základní stavební hmotou pojivových tkání a tedy i chrupavky. K úbytku kolagenu dochází zejména vlivem stárnutí nebo fyzické námahy, proto je užitečný pro střední a starší generaci nebo pro sportovce.
Vitamín B1 (thiamin) přispívá k normálnímu: energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a psychiky a k normální činnosti srdce
Vitamín B2 (riboflavin) přispívá k normálnímu: energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, stavu sliznic, pokožky, zraku a červených krvinek, metabolismu železa, dále přispívá k ochraně před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání
Vitamín B5 (kys.panthotenová) přispívá k normálnímu: energetickému metabolismu, syntéze a metoabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů, ke snížení míry únavy a vyčerpání....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Flexigel Detail inzerátu ...

Osvěžovač vzduchu s levandulí

Cena: 250 ,-Kč | 16. 05. 2016
Nabídka
Osvěžovač vzduchu s levandulí
Tento jemně parfémovaný přípravek osvěžuje vzduch levandulovou vůní, účinně odstraňuje zápach cigaretového kouře a výparů v domácnosti. Příjemně provoní místnost, účinkuje intenzivně ihned po použití. Nezanechává vlhké skvrny, nešpiní zdi, spolehlivě rozkládá a neutralizuje pachy.
Obsah: 750ml...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Osvěžovač vzduchu s levandulí Detail inzerátu ...

Čistící obličejový gel

Cena: 440 ,-Kč | 02. 05. 2016
Nabídka
Gel je určen pro pravidelné čistění pleti na obličeji. Pomáhá zbavit pleť nečistot a nadbytečného kožního mazu, uvolnit póry a zmírnit nedokonalosti. Přispívá k zachování hladké a jemné pleti. Je vhodný zejména na smíšenou a mastnou pleť, lze ho používat pravidelně nebo nárazově, dle potřeb uživatelů.
Gel je obohacen o výtažek z Goji (kustovnice čínská - roste na svazích Himaláje, extrémní klimatické podmínky daly keřům Goji unikátní schopnost přežití a značný obsah příznivých látek) a granátového jablka (nápadný vzhled a lahodná chuť dělají z granátového jablka jeden z nejcennějších druhů podzimního ovoce, obsahuje vysoký podíl minerálů a vitamínů, má značné výživové vlastnosti).

Španělské Laboratoře Forenqui vyvinuly kosmetickou řadu, která využívá příznivé účinky plodů Goji a granátového jablka. Obsah tohoto červeného ovoce způsobil, že se výrobkům přezdívá zjednodušeně „červená kosmetika“, která je rozdělená na tělovou a obličejovou řadu.

Množství obsažených látek nabízí pleti kv...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Čistící obličejový gel Detail inzerátu ...

fin Prostis

Cena: 440 ,-Kč | 02. 05. 2016
Nabídka
Prostis obsahuje výtažek sušeného zralého plodu z americké trpasličí palmy (Serenoa repens) a zlatobýlu obecného.
Serenoa repens je užitečná v rámci péče o močový trakt, pomáhá udržet jeho normální funkci, podporuje maximální průtok moči (potíže s obtížným močením se projevují zejména u mužů středního a vyššího věku). Je nápomocná při benigní hyperplazii prostaty a podporuje její normální funkci. Podporuje normální funkci reprodukčního systému a taktéž růst vlasů.

Zlatobýl obecný (Solidago virgaurea) je antioxidant podporující přirozenou obranyschopnost a odolnost organismu. Podporuje normální stav kloubů a podílí se na předmenstruačním a menopauzálním komfortu. Má příznivé účinky na funkci močového měchýře.



Složení: extrakt Serenoa repens 80%, extrakt natě zlatobýlu obecného 20%. Obsah alkoholu je 57%.
Obsah: 50 ml (-5%)
Doporučené dávkování: 5 kapek 3x denně.
Návod k použití: ráno, v poledne a večer s vodou před jídlem. Nepřekročit denní dávkování. Výrobek není určen dětem a k...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Prostis Detail inzerátu ...

fin Fosfotabs

Cena: 490 ,-Kč | 02. 05. 2016
Nabídka
Fosfotabs obsahuje speciální lecitin a mangan, k dostání je ve formě tablet.
Sójový lecitin nebo-li fosfatidylcholin: cholin kladně ovlivňuje činnost jater, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu a krevních tuků - blíže vizWikipedia
Mangan přispívá k normálnímu: energetickému metabolismu, tvorbě pojivových tkání, ochraně buněk před oxidativním stresem a přispívá k udržení normálního stavu kostí
Vážení zákazníci, vzhledem k nařízení Evropské unie ES 1924/2006 není možné uvádět téměř žádné informace. Původním záměrem nové legislativy bylo to, abyste byli přesněji a lépe informováni. Realita je jiná a celá legislativa se posunula tam, že je klientům zabraňován přístup k informacím. Pro konkrétní dotazy k produktům prosím využívejte email: finclub@finclub.cz anebo se obracejte na lékaře či poradce Finclubu.

Složení: 1 tablety: lecitin; látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý; citrát manganatý; L-askorbová kys. (antioxidant).
Obsah účinný...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Fosfotabs Detail inzerátu ...

Čistič s voskem

Cena: 200 ,-Kč | 02. 05. 2016
Nabídka
Unikátní emulze s voskem, která výborně
vyčistí podlahy a zároveň vytvoří ochranný lesklý film na jakémkoliv povrchu.
dokonale pečuje o dlážděné podlahy a obklady, vyleští dlažbu i kachlíky
zanechá lehkou lesknoucí vrstvu
jemně provoní celou místnost
po použití přípravku jsou podlahy chráněny před opotřebením

Do kbelíku s vodou zamíchejte 85 g přípravku (tj. 5x obsah víčka), na podlahy pórovité nebo zastaralé použijte větší množství přípravku. Následně podlahu vyčistěte podle zvyku a nechte zaschnout. Pro dosažení většího lesku přeleštěte suchým hadrem.
Obsah: 1 litr...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Čistič s voskem Detail inzerátu ...

Univerzální biočistič

Cena: 295 ,-Kč | 02. 05. 2016
Nabídka
Vysoká čisticí schopnost bez spotřeby přírodních zdrojů. Je absolutně ekologický díky spojení dvou technologií: CONSORTIUM a BIOSURF, s jejichž pomocí jsou vytvořeny speciální mikroorganismy, které fungují v biologickém rozkladu organické hmoty. Biosurfaktany, které výrobek obsahuje, jsou 100% biologicky rozložitelné a vysoce účinné. Výrobek je doplněn svěžím a intenzivním parfémem. Složení výrobku je vysoce koncentrované k dosažení vyšší účinnosti na jakémkoliv znečištěném povrchu.

Výrobek 7 v 1 pro kompletní čištění:
Čistota a lesk
Údržba potrubí a septických WC
Účinek proti vodnímu kameni
Likvidace zápachu
Intenzivní vůně
Ochranná vrstva
Ochrana životního prostředí

Obsah: 1 l
Způsob použití:
Čištění koupelen: pro čištění naneste přípravek na hadřík či houbičku, po vyčištění povrchu opláchněte vodou.
Potrubí a WC mísy: pokud z odtokového potrubí či WC vychází nepříjemný zapach, použijte cca 50 ml přípravku /tj. obsah dvou uzávěrů/ přímo do WC či do odtokového potrubí. Využijte...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Univerzální biočistič Detail inzerátu ...

Finedrink

Cena: 40 ,-Kč | 01. 05. 2016
Nabídka
Finclub přichází na trh s inovací Finedrinků, které již nebudou slazeny aspartamem, ale SUKRALÓZOU! Sukralóza je přírodní cukr, nezpůsobuje zubní kaz, je vhodná pro děti, těhotné ženy i diabetiky a nemá prokázány vedlejší účinky.
Finedrink je dobře rozpustný nápoj. Obsahuje vitamíny a minerály, které jsou užitečné pro fyzický i psychický výkon člověka, pečují o jeho obranyschopnost, jsou vhodné pro školáky, sportovce, seniory i pro diabetiky.

Finedrinky jsou k dostání v malém i velkém balení, v několika různých příchutích. Jsou velmi chutné v každém ročním období.



Složení: Obohaceno inulinem (2600 mg), sukralózou a přírodními aromaty. Složení: kyselina citronová (plnidlo), sukralóza 1,05% (sladidlo), přírodní aromatické látky (dle jednotlivých příchutí), hladká vláknina inulin a maltodextrin. Barviva: betakaroten CWS, karmín (dle příchutí). Zdroje minerálů: citronan draselný, jedlá sůl s jodem, fosforečnan draselný, oxid vápenatý, hořečnatý a zinečnatý, fumaran železnatý. Směs v...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Finedrink Detail inzerátu ...

Vlasové kapilární sérum

Cena: 295 ,-Kč | 29. 03. 2016
Nabídka
sérum obsahuje marocký arganový a jojobový olej, bambucké máslo, vitamín E a beta-karoten
vyživuje vlasové kořínky
dodává vlasům hedvábnou jemnost
poskytuje jim výrazný lesk
celkově revitalizuje poškozené a namáhané vlasy
nemusí se oplachovat

Obsah: 100 ml
Návod k použití: vmasírujte několik kapek na vlhké či suché vlasy (obzvláště na jejich konečky), neoplachujte...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Vlasové kapilární sérum Detail inzerátu ...

Probi8caps

Cena: 840 ,-Kč | 22. 03. 2016
Nabídka
Probi8caps obsahuje inulin a směs DUOLAC, která je zdrojem 8 druhů bakterií (viz složení níže). Jedna kapsle obsahuje v momentě výroby jednu miliardu probiotik. Výrobce použil patentovanou technologii, která chrání bakterie, dokud se nedostanou v aktivním stavu do střev, kde se uvolňují z ochranných vrstev.

Inulin - druh rozpustné vlákniny, je živnou půdou pro prospěšné střevní bakterie, může přispět ke správnému zažívání. Doporučuje se v rámci péče o střevní flóru, která bývá narušená např. nevhodnou stravou, užíváním antibiotik, během cest do zahraničí.

Lactobacillus a Bifidobacterium - mléčné bakterie, které jsou nezbytnou součástí střevní mikroflóry, mohou příznivě ovlivnit zdraví konzumenta zlepšením rovnováhy jeho střevní mikroflóry (nositel Nobelovy ceny za fyziologii I. I. Mečnikov poprvé popsal imunomodulační funkci střevních a žaludečních bakteriálních kolonií již v roce 1908).
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Probi8caps Detail inzerátu ...

fin Avis

Cena: 395 ,-Kč | 19. 03. 2016
Nabídka
Avis je nenávykový extrakt získaný z ovesných klíčků (Avena sativa), který nevyvolává ospalost ani netlumí pozornost. Ovesné klíčky pomáhají zklidnit nervový systém, doporučují se při stresu, přispívají ke zdravému spaní a mají kladný vliv na zvýšení koncentrace. Doporučují se osobám bojujícím se stresem, podrážděností, špatnou náladou či pracovním vypětím.
Oves setý (Avena sativa) napomáhá normální činnosti urogenitálního systému u žen, hormonální rovnováze, osvěžuje tělo a má relaxační účinek obzvláště při usínání. Oves setý má pozitivní vliv na normální stav pokožky.

Složení: v 1 ml (25 kapek): výluh z ovesných klíčků 475 mg, alkohol, voda. Výrobek obsahuje přibližně 36% alkoholu.
Obsah: 50 ml
Doporučené dávkování: 15 kapek 3x denně
Návod k použití: ráno, v poledne a večer po jídle, smíchat s vodou. Nepřekračovat denní dávkování. Není určeno dětem a k používání jako náhrada pestré stravy. Obsahuje lepek. Ukládat mimo dosah dětí....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> fin Avis Detail inzerátu ...
1 2 3.../ 3
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace