Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Ister Slovakia

Jméno a příjmení  |  Ister Slovakia

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-venkov

Telefon  |  +421902155668
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Výmarský ohař štenatko s PP

Cena: dohodou | 03. 10. 2010
Nabídka
CHS ISTER SLOVAKIA predá šteniatko - psíka s PP zo zahraničného krytia (Polsko) po výstavne i pracovne vedených a veľmi úspešných rodičoch. Nová krv na Slovensku, po otcovi šteniat na SR ani v ČR zatiaľ nie sú žiadne šteniatka. Otec šteniat je Multišampion, Svetový víťaz, BOB Bratislava 2009, víťaz spomedzi 160 weimarov z celého sveta. Obaja rodičia plnochrupí, DBK A/A, medzinár. pracovný certifikát, využívaní v poľovnej praxi. Matka šteniat CAC, R. CAC, JSS I. cena Víťazka skúšok, FSS I. cena, Nos 4. Odber šteniatka možný ihned. Šteniatko je dva krát očkované, niekoľko krát odčervené, Petpass, PP, zmluva, štenací balíček a chovateľský servis je samozrejmosťou. Šteniatko má výbornú povahu, je kontaktné, socializované, zvyknuté na ľudí aj psov, so záujmom o aport, reaguje na privolanie, zvyknuté na cestovanie v aute. Očakávame, že šteniatko bude výstavne i pracovne veľmi úspešné. Miesto Bratislava.
Druhý psík ostáva v našej CHS....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Výmarský ohař štenatko s PP Detail inzerátu ...

Jezevčík trpasličí králičí s PP

Cena: dohodou | 30. 10. 2009
Nabídka
CHS ISTER SLOVAKIA predá šteniatka trpasličí krátkosrstý jazvečík s PP po výstavne i poľovne úspešných rodičoch. Šteniatka budú vhodné na výstavy, prácu aj chov. Otec šteniat ICH- jediný ICH trpaslík na Slovensku, Matka CH. Obaja rodičia majú medzinárodný pracovný certifikát, sú poľovne upotrebiteľní a plnochrupí. Odber 11/2009...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Jezevčík trpasličí králičí s PP Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace