Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Libuše Stinglová A-Z Reality

Jméno a příjmení  |  Libuše Stinglová A-Z Reality

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Plzeňský
Okres  |  Klatovy

Telefon  |  +420775613617
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

RD Hostivice u Prahy

Cena: 5 700 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o typizovaný dům Klasik 3 od společnosti Central Group s provedenými nadstandardními úpravami v hodnotě cca 2 mil. - ohrazení a zámková dlažba, arkýř do zahrady, balkon nad arkýřem v obýv. pokoji, v přízemí dlažba, podlahové vytápění + ekvitherm regulace, v obývacím pokoji 2 x podlahový konvektor s ventilátorem, kondenzační kotel, krbový komín, automatické otevírání vrat garáže, alarm, úprava na změkčování vody, umyvadlo v garáži, dveře z garáže do chodby, horní koupelna: 2 x zápustné umyvadlo, závěsné WC, závěsný bidet, rohová vana150 x 150 cm, topný žebřík, podlahové vytápění, technická místnost v přízemí: kotel + boiler, umyvadlo, sprchový kout se skleněnou zástěnou, závěsné WC, topný žebřík, všechny interiérové dveře - dřevo masiv + obložky, zábradlí na schodišti též v masívu. Okolo domu je ze 3 stran zahrada. V ceně je dohodnuto vymalování celého domu dle barevného přání zákazníka.
Hostivice - žádaná a vyhledávaná lokalita s veškerou občanskou vybaveností....
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> RD Hostivice u Prahy Detail inzerátu ...

2+1 cihlový byt ve Kdyni

Cena: 749 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o zděný (cihlový) byt v 1.patře bytového domu. Byt o výměře 52,24 m2 + balkon 2,06 m2 je v družstevním vlastnictví, anuita splacena a je možno jej převést do osobního vlastnictví. Bytový dům se nachází ve velmi klidné lokalitě nedaleko od centra.
K bytu náleží sklep a venkovní zahrádka.
Při rychlém jednání možná sleva....
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Domažlice Zvýhodnit >> 2+1 cihlový byt ve Kdyni Detail inzerátu ...

RD Dolní Kamenice

Cena: 950 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o přízemní částečně podsklepený rodinný dům, který se nachází v klidné obci mezi Staňkovem a Holýšovem.
V objektu je situována veranda, chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice a dvě komory (vhodné k vybudování koupelny a WC). Půdní prostor je vhodný k vestavbě. Na obytnou část navazují hospodářské prostory (stodola a chlév) s klenutými stropy – možno využít k rozšíření bytové jednotky. Vytápění je zajišťováno lokálními plynovými topidly - kamna WAW). El. energie 220/380 V je rozvedena po objektu, voda do domu zavedena není – donáší se z obecní studny cca 100 m a je možno napojení na tuto studnu.
Před domem je předzahrádka s další stavbou, která sloužila jako prádelna a suché WC.
Dům je již několik let neobývaný.
Dům je vhodný k rekreaci a po stavebních úpravách i k trvalému bydlení.
...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Plzeň-jih Zvýhodnit >> RD Dolní Kamenice Detail inzerátu ...

Stylová usedlost ve Všekarech

Cena: 2 150 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Všekary - 7 km do Holýšova, 7 km do Staňkova
Nabízíme k prodeji prostornou, stylově rekonstruovanou bývalou zemědělskou usedlost s uzavřeným dvorem a zahradou, nacházející se v krásném klidném prostředí na okraji rybníka v malebné vesničce.
Mimo vlastního obytného domu je na pozemku zděný domek - bývalá kovárna,kde jsou zachovány původní klenuté stropy, komín i výheň a je možno jej využívat k ubytování návštěv. Dále se zde nachází stodola s možností parkování dvou osobních automobilů,dílnou a skladem.
Dispozičně se dům skládá ze třech obytných místností, kuchyně s dřevěnou kuchyňskou linkou, koupelny s WC a chodby.
Do velkého pokoje v podkroví jehož dominantou jsou původní krovové trámy je přístup po dřevěném schodišti z obývacího pokoje. Z kuchyně je možný vstup dveřmi na terasu za domem a do zahrady. V celém domě jsou dřevěné podlahy působící prvním dojmem jako dlažba.
Do domu je zavedena voda z vlastní studny. Odpady jsou svedeny do vlastní ČOV. El energie 220/380V j...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Plzeň-jih Zvýhodnit >> Stylová usedlost ve Všekarech Detail inzerátu ...

2 x RD Tupadly u Klatov

Cena: 1 180 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o hospodářskou usedlost ve tvaru „U“ sestávající ze dvou RD, stodoly a zděné kolny s garáží, každý s vlastním čp. v klidném prostředí 6 km od Klatov.
Dům s bytovou jednotkou 3+1 je částečně rekonstruován. Druhý objekt se třemi místnostmi (původně 2+1) vyžaduje kompletní rekonstrukci, za obytnou částí se nachází bývalá stáj - možnost rozšíření bytové jednotky.
Oba domy jsou podsklepené a mají velmi pěkné půdy vhodné k přestavbě.
El. energie 220/380V je v současné době odpojena, voda je do domů zavedena z obecního vodovodního řadu, kanalizace odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění obou domů je zajišťováno lokálními topidly..
Celý objekt je vhodný k rekreaci i k trvalému bydlení, případně spojenému s podnikáním...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Klatovy Zvýhodnit >> 2 x RD Tupadly u Klatov Detail inzerátu ...

Nádherný domek v Úboči

Cena: 1 280 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o starší, přízemní, částečně podsklepený rodinný domek v malebné vesničce v okrese Domažlice. Dům prochází celkovou rekonstrukcí, která je, kromě několika „malých dodělávek“, již kompletní. Jsou osazena nová plastová okna a dům je bez venkovních omítek. Vytápění je zajišťováno ÚT s plynovým kotlem nebo krbovou vložkou s horkovzdušným rozvodem. Voda je do domu zavedena z obecního vodovodního řadu.
V domě jsou situovány původně 3 místnosti, které byly sloučeny ve 2 velké, obývací místnost s krbem, v jejíž části se nachází zvýšené pódium vhodné k vybudování oddělené ložnice a kuchyň s novou kuchyňskou linkou. Prostorná koupelna je s rohovou vanou (zbývá osadit WC mísu a bidet,dále vše připraveno na 2 umyvadla a sprchový kout).
Půdní prostory jsou vhodné k vestavbě a pro tuto možnost je zde již vyvedeno topení,voda i odpad.
...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Domažlice Zvýhodnit >> Nádherný domek v Úboči Detail inzerátu ...

Holýšov 4+1

Cena: 1 380 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o standardní bytovou jednotku 4+1+lodžie v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve třetím patře panelového domu bez výtahu. Podlahová plocha bytu je cca. 85m2 bez lodžie. Dále k bytu náleží komora, která je situována v mezipatře. V bytě byla provedena výměna veškerých „stoupaček“, jinak je v původním stavu, jádro bytu je umakartové, Vytápění je zajišťováno ÚT napojeným na centrální kotelnu.
...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Domažlice Zvýhodnit >> Holýšov 4+1 Detail inzerátu ...

Klatovy 2+1 SLEVA

Cena: 999 000 ,-Kč | 19. 10. 2009
Nabídka
Jedná se o prodej slunného bytu 2+1 s balkónem, který je v osobním vlastnictví.
Bytová jednotka o výměře cca. 60 m2 + balkón, se nachází ve III. patře cihlového domu nedaleko od centra Klatov v klidné lokalitě.
Bytový dům prochází postupnou rekonstrukcí. V současné době je zrekonstruovaná střecha a připravuje se zateplení fasády a rekonstrukce balkónů.
Byt je úplně vystěhovaný (včetně kuchyňské linky) a nově vymalovaný. Pro vyšší komfort bydlení je možno ihned započít s rekonstrukcí, ale zároveň je plně obyvatelný i v současném stavu. V okolí bytového domu se nachází veškerá občanská vybavenost
...
Přidat do výběru >> kraj: Plzeňský, okres: Klatovy Zvýhodnit >> Klatovy 2+1 SLEVA Detail inzerátu ...

Pension v SRN u Velkého Javoru

Cena: 8 900 000 ,-Kč | 16. 10. 2009
Nabídka
Nabízíme k prodeji penzion s kapacitou 30 lůžek a restaurací pro 60 osob v rekreační oblasti nacházející se v krásném prostředí pod nejvyšší a nejnavštěvovanější horou. Bavorského lesa, Velkým Javorem.
Penzion rodinného typu nabízí kvalitní zázemí a všestranný servis. Celý objekt je ve výborném stavu, před rokem proběhla celková rekonstrukce.
Hotel se prodává včetně veškerého vybavení
Výborná poloha penzionu nabízí po celý rok aktivity i relaxaci pro všechny věkové skupiny i návštěvníky s různými zájmy.
Penzion je provozován celoročně. Je vhodný pro investory jak z řad jednotlivců, tak i pro firmy jako rekreační zařízení pro zaměstnance či školící středisko.




...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pension v SRN u Velkého Javoru Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace