Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Slovakova Hysave

Jméno a příjmení  |  Slovakova Hysave

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-město

Telefon  |  733133751
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodej RD 2+1 s velkou zahradou Zbr

Cena: 1 400 000 ,-Kč | 13. 10. 2009
Nabídka
RD Zbraslav 2+1. Vzdálenost cca 25km od Brna
Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům,v klidné části obce.ZP 248m2,zahrada 863m2,CP 1 111m2.Dispozice : vstupní chodbička,ložnice,obývací pokoj,koupelna-umývadlo, sprchovací kout,WC,na stropě dřevěné palubky,kuchyně z jedné části obložená dřevem,komora.Okna kastlová,kuchyň a koupelna dlažba.Nové rozvody elektřiny,voda vlastní ze studny (veřejný vodovod před domem),elektřina 220/380,bojler na vodu elektrický,odpady vedené do jímky (nachystaná na přípojku kanalizace),plyn před domem,telefonní přípojka v domě.Vytápění radiátory v celém domě kotlem na tuhá paliva + kotel na elektřinu.Na dvorku menší hospodářské místnosti – kůlna, komora,vodárna.Dům má předzahrádku a velkou zahradu, po celém pozemku oplocení.Parkování před domem nebo možnost vevnitř na pozemku.Spojení do Brna autobusem.Dům k bydlení nebo k rekreaci.V blízkosti vlek,lesy-možnost houbaření.
Volné ihned....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Prodej RD 2+1 s velkou zahradou Zbr Detail inzerátu ...

Prodej RD 2+1 Veselí nad Moravou

Cena: 1 600 000 ,-Kč | 06. 08. 2009
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu 2+1 s předzahrádkou,v řadové zástavbě,v klidné části města Veselí nad Moravou.CP 147m2.
Dům prošel v roce 2008 kompletní rekonstrukcí–nová střecha,plastová okna+vstupní dveře,obklady,dlažby,palubkovépodlahy,odvzdušnění domu,nové rozvody vody,odpady,rozvody ele.220/380V,rozvody radiátorů a radiátory s regulačními ventily.
Dispozice:Ložnice 20m2, komora,vstupní chodba,kuchyň 12m2-nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči(celý komplet zůstává).Koupelna-sprchový kout s masážním panelem,odsavač par,WC, koupelnový nábytek(zůstává)dlažba,obklady.V koupelně je umístěn plynový kondenzační kotel na topení i ohřev vody. Obývací pokoj 31,5m2–je zde zapotřebí dodělat podlahu (pouze beton),omítky,obložit strop palubkami.Kanalizace a voda obecní.Internet v domě.
Na dvorku menší hosp. místnosti.
Je zde kompletní občanská vybavenost.Doprava vlak, autobus,MHD....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Hodonín Zvýhodnit >> Prodej RD 2+1 Veselí nad Moravou Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace