Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Kamila Ušelová

Jméno a příjmení  |  Kamila Ušelová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Blansko

Telefon  |  721066028
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Zimní lyžařská bunda Carra

Cena: 850 ,-Kč | 08. 02. 2010
Nabídka
Prodám černou zimní lyžařskou bundu značky Carra, vhodnou i pro každodenní nošení s odepínatelnou kapucí. Používaná jednu sezonu, ale bratrovi je již malá. Bunda nemá žádnou známku opotřebení, původní cena 2000,-. Uvnitř má lyžařský pás, dvě vnitřní kapsy + jednu na mobil a jendu na průkazku. Venku jsou dvě kapsy na zip a v podpaží dva zipy, které slouží k odvětrání při lyžování.
Velikost XL, šířka bundy přes prsa je 55cm, výška zepředu je 66cm (zezadu je bunda trochu delší), a délka rukávu od krku k zápěstí je 70cm....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zimní lyžařská bunda Carra Detail inzerátu ...

Honda CRX II originální lak

Cena: 79 000 ,-Kč | 26. 08. 2009
Nabídka
Prodám udržovanou Hondu CRX r.v.91,motor 1,6 - 91kw(124k)motor D16Z5.Auto bylo v roce 2008 kompletně opraveno,především karoserie byla kompletně zrenovovaná,nové lemy,šíbr,kompletní lak v 6 vrstvách od základu až po bezbarvý lak,mnoho ruční a originální práce.Na povrchu laku byl použitý speciální lak z USA tzv.crazer,vytváří speciální mramorový efekt na světle.Motor je taktéž po GO-kompletní přetěsnění motoru,stírací kroužky,nově uložená klikovka-bez výbrusu či přebrusu-motor v sériovém stavu nebyl zadřen.Od této opravy má nejeto cca 3000km, před 1000km měněn olej.Převodovka byla taktéž zrepasována přímo v Hondě.Tlumiče a pérování jsou zánovní,sportovní,snížené o 40mm od firmy WEITEC(má nejeto cca 20.000Km).Olej, brzdy a čepy byly vždy včas měněny.Auto bylo v zimě nejeté, garážované.Původ vozu DE,bylo servisováno převážně v originálním servisu Honda - Brno, možno doložit.
V případě zájmu o další informace či fotografie,volejte,pište,auto je velmi specifické,je nutno ho vidět osobně....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Blansko Zvýhodnit >> Honda CRX II originální lak Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace