Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Kateřina Pecinková

Jméno a příjmení  |  Kateřina Pecinková

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  604304650
Www  |  www.okg-family.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Zábava i přivýdělek!

Cena: dohodou | 06. 12. 2009
Nabídka
Nabízím skvělou možnost přivýdělku. Vhodný pro studenty, maminky na MD, ale i pro všechny zaměstnané lidičky, kteří hledají nějaký vedlejší příjem nebo chtějí zkusit něco nového. Práce podložena smlouvou, čas si určujete sami. Navíc můžete pracovat v klidu z domova prostřednictvím PC. Vysoké provize, doživotní slevy, dárky...Pište si o info, ráda odpovím a poradím.
Reg.č.03-000996
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zábava i přivýdělek! Detail inzerátu ...

Potřebujete penízky\,

Cena: dohodou | 17. 11. 2009
Nabídka
Vánoce se kvapem blíží a penízku je málo? Nabízím přivýdělek u české stabilní firmy , zaměřenou na zdraví a prevenci. Pracuje se pomocí internetu. Výdělek je podle toho jak se zapojíte. Klidně i jako hlavní příjem na MD, nebo místo vašeho zaměstnání. Záleží jen na vás. Sama jsem nevěřila, že to půjde tak dobře.Podpora je samozřejmostí. Zde jsou ještě aspoň dva příklady z mnoha:
"Radka L. ze Znojemska, studentka SŠ, si za 14 dní u firmy vydělala 10100Kč."
"Andrea V. z Brna, maminka na MD se 2 dětmi, si za první 3 týdny u firmy vydělala 16 000 Kč."
reg.č.03-000996
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Potřebujete penízky\, Detail inzerátu ...

Přivýdělek pro Vás!

Cena: dohodou | 31. 10. 2009
Nabídka
Jsem studentka cestovního ruchu, a hledala nějaký ten přivýdělek a zároveň chtěla zkusit něco nového. Narazila jsem na přivýdělek s českou firmou zabývající se přírodními produkty pro zdraví a spolupráce mě zaujala. Jsem u firmy teprve 4 měsíce, ale za tu dobu jsem se dokázala kvalifikovat na pozici vedoucí konzultant, který přináší spoustu výhod, skvělé informace a stále rostoucí příjem.
Nečekejte od přivýdělku v počátcích statisíce, ale pár tisíc si snadno můžete vydělat a to už v prvním měsíci. Podmínkou je připojení k internetu a věk 18let.
Reg.č.03-000996
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Přivýdělek pro Vás! Detail inzerátu ...

Máte málo peněz?

Cena: dohodou | 14. 10. 2009
Nabídka
Nabízím zajímavou spolupráci v oblasti zdraví! Nejedná se o podvody typu pře posílání e-mailů, plnění obálek atd.,kde je finanční ohodnocení téměř bezvýznamné. Tato práce je podložen smlouvou. Pracujete přes kdy chcete, máte volnou pracovní dobu. Profesní růst je samozřejmostí. Vhodné pro maminky na MD, pro studenty, důchodce i pro ty kteří si prostě chtějí přivydělat. Podmínkou je věk 18 a více let.
Reg.č.03-000996
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Máte málo peněz? Detail inzerátu ...

Buďte nezávislí!

Cena: dohodou | 08. 10. 2009
Nabídka
Chcete si určovat Vaši pracovní dobu i volno jen Vy sami? Máte jistý a stálý příjem, se kterým jste spokojeni? Chcete být nezávislí?
Najde se někdo, kdo si chce a potřebuje opravdu vydělat?Nabízím velkou podporu, při budování své nezávislosti a kariéry. Je to nabídka s českou firmou zabývající se zdravím a prevencí. Práce podložena smlouvou - doživotní renta, finanční výhody - bonusy, provize 40% - 50 %
Neváhejte a napiště si o více info.
Reg.č.03-000996...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Buďte nezávislí! Detail inzerátu ...

14dní=4000Kč

Cena: dohodou | 14. 09. 2009
Nabídka
Nabízím práci přes internet se slušným výdělkem, za 14 dní=4000Kč a více, záleží jen na vás!Práce s českou firmou podložená smlouvou, podpora samozřejmostí.
Napište si o více informací!
reg.č.03-000996
KatyPecinkova@seznam.cz...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Praha-východ Zvýhodnit >> 14dní=4000Kč Detail inzerátu ...

17KG ZA PŮL ROKU

Cena: 1 290 ,-Kč | 31. 07. 2009
Nabídka
Trápí Vás kila navíc, potřebujete zhubnout a nedaří se?Vyzkoušejte přírodní produkt Emulips slim a zaručeně zhubnete a to bez JOJO efektu. Kolegyně zhubla 17kg za půl roku a nijak se v jídle nemusela omezovat. Je to doplněk stravy určený k odbourávání tělesného tuku vyrobený z přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality. Základními stavebními kameny této exklusivní a prastaré receptury jsou výtažky ze zeleného čaje, Garcinie cambogie a mnoha dalších unikátních bylin.Napište ráda poskytnu více informací.
reg.č. 03-000996
(Kateřina Pecinková)...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Praha-východ Zvýhodnit >> 17KG ZA PŮL ROKU Detail inzerátu ...

Přírodní zázrak na hubnutí

Cena: dohodou | 07. 07. 2009
Nabídka
Vyzkoušejte přírodní produkty od české firmy!Nedaří se vám zhubnout?Zkuste to s námi!Kolegyně zhubla 17kg za půl roku a bez jojo efektu!Napište si o více informací.
KatyPecinkova@seznam.cz
reg.č.03-000996...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Praha-východ Zvýhodnit >> Přírodní zázrak na hubnutí Detail inzerátu ...

Hubněte zdravě bez jojo efektu!

Cena: dohodou | 22. 06. 2009
Nabídka
Zkoušíte všechny možné diety a nic nepomáhá??? A potom nastane JO-JO efekt??? Vyzkoušejte emulips! Zaručeně zhubnete, pomocí přírodních produktů a hlavně bez jo-jo efektu.Je to přírodní produkt vyrobené z bylin a převádí tuky do snadno stravitelné emulgované formy a tím usnadňuje jejich trávení! EMULIPS pomůže chránit Váš organismus před volnými radikály, které způsobují stárnutí, vznik chronických zánětů a rakoviny a sníží riziko vzniku chorob srdce a cév. K nabídnutí i mnoho dalších produktů např.na ekzémy, akné, lupenku,vypadávání vlasů,močové a ledvinové potíže,neštovice, alergie a další.
Napište si o více informací o tyto produkty! Pomohu Vám!
KatyPecinkova@seznam.cz
Nezávislý distributor
reg.č. 003-000996...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Praha-východ Zvýhodnit >> Hubněte zdravě bez jojo efektu! Detail inzerátu ...

Zdraví a krása z přírody

Cena: dohodou | 21. 06. 2009
Nabídka
Chcete zhubnout pomocí přírodních přípravků?
Nebo trpíte různými zdravotními problémy? Máme pro vás řešení, česká společnost s přírodními produkty Vám nabídne ať už přípravky zdravého hubnutí či produkty na astma, alergii, oslabenou imunitu, játra, žlučník, zahojí vám popáleniny, jizvy.
Napiště a dozvíte se více.
Nezávislý distributor
reg.č.03-000996...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Zdraví a krása z přírody Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace