Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta jana petrová

Jméno a příjmení  |  jana petrová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Zlínský
Okres  |  Zlín

Telefon  |  777614549
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Voňavá práce z domu - Essens!

Cena: 10 000 ,-Kč | 13. 01. 2015
Nabídka
Skvělý přivýdělek pro maminky na MD, jsem jednou z nich, ovšem vhodné i pro důchodce, pracující, studenty, zkrátka pro všechny osoby, které si chtějí přivydělat. - registrace zdarma - zisk z prodeje jednoho parfému 110 Kč - tvořte si síť prodejce a vydělávejte - můžete využít možnost registrace pro sebe a blízké a nakupovat s výhodnou slevou - žádné povinné měsíční nákupy - páce na základě smlouvy, motivující ohodnocení, přesný přehled vašich výdělků. Pište si o info. Moje ID: 10022724...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Voňavá práce z domu - Essens! Detail inzerátu ...

Dedra – solidní práce

Cena: 10 000 ,-Kč | 13. 01. 2015
Nabídka
Chcete mít úžasně voňavou a čistou domácnost a k tomu druhý plat!? S touto firmou to je reálné a sama jsem se o tom přesvědčila – po MD do práce už nemusím a to samé může potkat i Vás!
Bytová kosmetika a drogerie Dedra - EKOLOGICKÁ, ČESKÁ A NETESTOVANÁ NA ZVÍŘATECH - bez chlóru, fosfátů a formaldehydu!! Žádný vstupní ani členský poplatek, slevy až 30% už od začátku! A vše přímo až k Vám domů, žádné chození na poštu!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Dedra – solidní práce Detail inzerátu ...

Spolupráce s Essens!

Cena: dohodou | 20. 03. 2014
Nabídka
Díky kosmetice můžete vydělávat. Získáte ihned zisk z prodeje všech výrobků (rozdíl mezi nákupními a katalogovými cenami), nebo zajímavé provize (získáváte do firmy další spotřebitele). Prodává se tak, že jen ukážete katalog. Přivýdělek je ideální ke studiu nebo pro maminky na MD. Práce pro českou firmu, vhodné jako dlouhodobá brigáda. Pište si pro víc informací....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Spolupráce s Essens! Detail inzerátu ...

Pracujme doma s Essens!

Cena: dohodou | 06. 03. 2014
Nabídka
Přivydělejte si prodejem úžasných parfémů,vůně jsou totožné s drahými parfémy.Nakupujte je s 30 % slevou ať už pro vlastní potřebu či k distribuci,můžete si docela slušně přivydělat - záleží jen na Vaší iniciativě,meze se nekladou.Každá žena i muž chtějí krásně vonět,tak proč utrácet tisíce za předražené parfémy?
Registrace zdarma,takže nemáte co ztratit. Pište si pro víc informací.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pracujme doma s Essens! Detail inzerátu ...

Dedra vyrábí tak skvělou ekologicko

Cena: dohodou | 02. 03. 2014
Nabídka
Nabízím spolupráci se zavedenou firmou DEDRA. Vhodné pro maminky na MD, ale i pro ty, kteří si chtějí přivydělat k hlavními PP, při studiu, nebo jen tak. S námi si vyděláte na 100%!! Jedná se o ekologickou a českou bytovou kosmetiku a drogerii netestovanou na zvířatech. Dedra je velmi oblíbená, výrobky za lákavé ceny. Kdo se Vám zaregistruje nebo od Vás nakoupí, tak s Dedrou už nikdy neskončí. Registrace je zcela ZDARMA, slevy ve výši až 25% hned od začátku, doživotní provize, dárky... Já s Vámi budu samozřejmě budu spolupracovat. Napište si o bližší info! NEVÁHEJTE A POJĎTE TO ZKUSIT. I já tak začínala.... :-D Jedná se opravdu o luxusní přivýdělek....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Dedra vyrábí tak skvělou ekologicko Detail inzerátu ...

Hledám prodejce Aloe Vera

Cena: 1 ,-Kč | 02. 03. 2014
Nabídka
Skvělý přivýdělek pro maminky na MD, jsem jednou z nich, ovšem vhodné i pro důchodce, pracující, studenty, zkrátka pro všechny osoby, které si chtějí přivydělat. - registrace zdarma - zisk z prodeje jednoho parfému 110 Kč - tvořte si síť prodejce a vydělávejte - můžete využít možnost registrace pro sebe a blízké a nakupovat s výhodnou slevou - žádné povinné měsíční nákupy - páce na základě smlouvy, motivující ohodnocení, přesný přehled vašich výdělků. Pište si o info....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Hledám prodejce Aloe Vera Detail inzerátu ...

Máte rádi parfémy? Co s nimi pracov

Cena: dohodou | 26. 02. 2014
Nabídka
Skvělý přivýdělek pro maminky na MD, jsem jednou z nich, ovšem vhodné i pro důchodce, pracující, studenty, zkrátka pro všechny osoby, které si chtějí přivydělat. - registrace zdarma - zisk z prodeje jednoho parfému 110 Kč - tvořte si síť prodejce a vydělávejte - můžete využít možnost registrace pro sebe a blízké a nakupovat s výhodnou slevou - žádné povinné měsíční nákupy - páce na základě smlouvy, motivující ohodnocení, přesný přehled vašich výdělků. Pište si o info...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Máte rádi parfémy? Co s nimi pracov Detail inzerátu ...

Chcete mít odměnou za práci auto? T

Cena: dohodou | 20. 02. 2014
Nabídka
Hledám pár schopných lidí z Pardubic, Hradce Králové, Chrudimi, Brna a okolí a Prahy, Kolína a Přelouče, kteří chtějí opravdu pracovat! Uvítám do svého týmu ženy na md, student(k)y, důchodce, pracující..., kteří jsou ochotni věnovat pár hodin týdně práci a chtějí mít odměnou auto. Požaduji spolehlivost, komunikativnost, ochotu učit se novým věcem a schopnost pracovat s lidmi.
Jde o jednoduchou práci z domova bez vstupních poplatků. Spolupráce s českou společností Essens - nabízí velmi kvalitní produkty za super ceny.
Není nutné jen prodávat! Po cca 6 měsících můžete mít okolo 10-15tis. měsíčně klidně i víc- vše záleží jen na vás!
...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický Zvýhodnit >> Chcete mít odměnou za práci auto? T Detail inzerátu ...

Pracujme když děti spí!

Cena: dohodou | 20. 02. 2014
Nabídka
Chcete mít úžasně voňavou a čistou domácnost a k tomu druhý plat!? S touto firmou to je reálné a sama jsem se o tom přesvědčila – po MD do práce už nemusím a to samé může potkat i Vás!
Bytová kosmetika a drogerie Dedra - EKOLOGICKÁ, ČESKÁ A NETESTOVANÁ NA ZVÍŘATECH - bez chlóru, fosfátů a formaldehydu!! Žádný vstupní ani členský poplatek, slevy až 30% už od začátku! A vše přímo až k Vám domů, žádné chození na poštu!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pracujme když děti spí! Detail inzerátu ...

Buďte paní svého času!

Cena: 11 ,-Kč | 15. 01. 2014
Nabídka
Nebaví vás vstávat do práce? Buďte paní svého času. Neslibuji vám miliony, ale slušný přivýdělek určitě. Záleží jen na vás kolik času do této práce investujete.
Ze začátku vydělávejte sama, později za Vás budou vydělávat jiní!!!!
Tento přivýdělek je opravdu ověřený - jedná se o prodej kvalitních přípravků a výrobků známé české firmy. Výrobky jsou ekologické - bez chlóru, fosfátů a formaldehydů.
Věřte, že tyto výrobky se prodávají úplně sami. Stačí je pouze nabídnout. Jedná se o výrobky, které běžná domácnost užívá dnes a denně...
Nabízím spolupráci a pomoc, kdykoliv budete potřebovat, perfektní přístup firmy a dovoz přímo až k Vám domů.
Věřte mi, že neprohloupíte - registrace zdarma, okamžité slevy na nákup 15-25%, doživotní provize, dárky...
O nic nepřijdete, můžete jedině získat! Napište si o bližší info, ráda se vším pomohu a poradím.
UŽ TEĎ SE MOC TĚŠÍM NA SPOLUPRÁCI S VÁMI. PROTO NEVÁHEJTE A PIŠTĚ SI O BLIŽŠÍ INFO. VĚŘTE MI, ŽE TO STOJÍ ZA TO!!!!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Buďte paní svého času! Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace