Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Atelier 09, realitní a architektonická kancelář Krátká

Jméno a příjmení  |  Atelier 09, realitní a architektonická kancelář Krátká

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Koliště 55
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-město

Telefon  |  608438757
Www  |  www.atelier09.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Reprezentativní kancelářské prostor

Cena: 13 000 ,-Kč | 29. 05. 2009
Nabídka
Reprezentativní kancelářské prostory (1 velká kancelář o CP 35m2) v centru Brna na frekventované ulici u nám. Svobody. Kancelář se nachází ve 3.patře/ze 3 s výtahem. Na poschodí je k dispozici kuchyňka a toalety.
V budově je zajištěna non stop ostraha objektu. V přízemí budovy možnost využívat zavedenou stylovou restauraci, 1. poschodí je obsazeno službami (kadeřnictví apod.), ve 2. a 3. poschodí je kancelářská sekce, kde sídlí firmy.


cena: 13.000,-Kč/měs. VČETNĚ záloh na služby a DPH...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> Reprezentativní kancelářské prostory v centru Brna Detail inzerátu ...

Reprezentativní kancelářské prostor

Cena: 8 000 ,-Kč | 29. 05. 2009
Nabídka
Reprezentativní kancelářské prostory ve 3. patře nově zrekonstruované budovy na frekventované ulici s možností parkování před domem a ve vedlejším areálu.
Jedná se o samostatnou kancelář 28m2, sociální zázemí (2xWC, sprcha, nová vybavená kuchyňka) ve společných prostorách na patře.

Výborná dopravní dostupnost

Půdorys a bližší info v RK

Cena: 8000,-Kč/měsíčně + zálohy na služby...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> Reprezentativní kancelářské prostory 28m2, Brno Detail inzerátu ...

Kancelářské prostory, Brno-Lesná

Cena: dohodou | 29. 05. 2009
Nabídka
Pronájem 2 kanceláří po 12m2 a dvojkanceláře 23,8m2 a 12,5m2

Kancelář č.1 je největší a je předělená přepážkou na dvě kanceláře a je vybavená kancelářským nábytkem. Cena nájmu včetně služeb 15.000,- Kč + 19%DPH měsíčně.

Kancelář č.2 (nachází se naproti kanceláři č.1)je také vybavena nábytkem a cena nájmu včetně služeb činí 5.000,- Kč + 19%DPH měsíčně.

Kancelář č. 3 (není vybavena nábytkem), cena nájmu včetně služeb činí 3.500,- Kč + 19%DPH měsíčně....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> Kancelářské prostory, Brno-Lesná Detail inzerátu ...

STP ŽELEŠICE 1000 m2

Cena: dohodou | 29. 05. 2009
Nabídka
STP ŽELEŠICE 1000 m2, krásné místo, rovina, obdélník, v zadní části vzrostlé stromy

Pěkný pozemek v klidné části obce Želešice, určený pro výstavbu RD, obdélníkový tvar na rovině, uliční šíře 13m, CP 1000m2. V okolí stojí dokončené novostavby samostatně stojících rodinných domů. Na konci pozemku vzrostlé stromy, sousedí s ovocným sadem v pokračování zahrady souseda. Velmi pěkné místo. Všechny inženýrské sítě (voda, elektrika, plyn, kanalizace) se nachází 30m od pozemku. Hezká, klidná ulice. Výborná dopravní dostupnost do centra Brna 10 - 15 minut, IDS....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-venkov Zvýhodnit >> STP ŽELEŠICE 1000 m2 Detail inzerátu ...

Nadstandardní klimatiz. půdní byt 3

Cena: 10 000 000 ,-Kč | 29. 05. 2009
Nabídka
Nadstandardní klimatizovaný půdní byt 3+kk s balkonem a mezonetovou galerií, Za Pohořelcem, Praha 6
Se souhlasem majitele nabízíme luxusní klimatizovaný půdní byt, atypicky dispozičně řešený o velikosti 3+kk s balkonem a mezonetovou galerií o výměře 142,5 m2;, který se nachází v 6. patře cihlového domu s výtahem. Dům se nachází v atraktivní lokalitě několik minut od Pražského hradu. Z bytu je krásný výhled na panorama Prahy a do zeleně. Byt prošel kompletní rekonstrukcí včetně nové střechy domu. V domě nový výtah, rekonstrukce spol. prostor - el. rozvody, nová malba.


Dispoziční řešení bytu: vstupní hala, samostatné WC, technická místnost s komorou - úložný prostor - šatna, prostorná koupelna s vanou a sprchovým koutem, ložnice, pracovna, obývací pokoj s kuchyňským koutem, galerie, balkon. V bytě klimatizace, vytápění plynovým kotlem se zásobníkme teplé vody, přípojka na telefon a společnou TV.
Parkování před domem, možnost pronájmu garážového stání v nedalekém hotelu Pyramida...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha, okres: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Nadstandardní klimatiz. půdní byt 3+kk (142m2) Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace