Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Milan Čížek

Jméno a příjmení  |  Milan Čížek

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihočeský
Okres  |  České Budějovice

Telefon  |  720436895
Www  |  singercountry@seznam.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

COUNTRY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Cena: dohodou | 07. 03. 2017
Nabídka
Zveme všechny příznivce česky zpívané country muziky v pátek 21. dubna od 20 hodin do sálu hotelu Hobit v Č.Budějovicích /roh Rudolfovské a Lipenské, MHD, vlak, autobus v bezprostřední blízkosti/.Kapela TIME OUT se postará o vaši dobrou náladu svým novým, premiérově uvedeným programem Country Time,připraveným pro letošní letní sezónu. Tříhodinový program je složen z těch nejznámějších, výhradně česky zpívaných country hitů, doplněných o skladby sice méně známé, ale stejně pěkné. Skvělá kuchyně, výborné pivo, bar s obsluhou, taneční parket - prostě radost a pohoda na sedm písmen - TIME OUT. A ještě malý bonus - pro ty, kteří přijedou autem, je ideální možnost parkování po 19. hodině na parkovišti OD Prior - ZDARMA.Odtud je to, co by kamenem dohodil.
Sposta dobré country muziky, skvělé jídlo,pití a možná i nějaké překvapení na vás čeká 21.dubna od 20 hod. v sále hotelu Hobit.
Na vás na všechny se těší váš TIME OUT....
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> COUNTRY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Detail inzerátu ...

COUNTRY KAPELA NA VÁŠ VEČÍREK,SVA

Cena: dohodou | 30. 10. 2016
Nabídka
Nabízíme vystoupení country skupiny TIME OUT na vaší akci. Hrajeme ty nejznámější písničky, které si s námi můžete zazpívat!Máme kvalitní zvukovou aparaturu, která bohatě s rezervou dokáže ozvučit středně velké sály. 6 let zkušeností - víc než 130 odehraných samostatných tří až čtyřhodinových produkcí. Hrajeme k tanci a k poslechu, náš playlist má kolem 150 položek. Zpíváme výhradně česky, dva z nás mají dlouholeté profesionální zkušenosti.
Zkuste nás - nebudete litovat!...
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský Zvýhodnit >> COUNTRY KAPELA NA VÁŠ VEČÍREK,SVA Detail inzerátu ...

Prodám SUPER domácí kino Panasonic

Cena: 4 000 ,-Kč | 13. 04. 2009
Nabídka
Prodám nevyužité dom.kino Panasonic SC-HT 990,minimálně využívané,tunar 15+15 předvoleb,čte všechny běžné formáty,5+1repro,jako muzikant dávám přednost klasickému stereu a proto jej mám zabalený a nabízím k prodeji.Původní cena 8000,nyní 4000,-Kč....
Přidat do výběru >> kraj: Jihočeský, okres: České Budějovice Zvýhodnit >> Prodám SUPER domácí kino Panasonic Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace