Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Eva Baarová

Jméno a příjmení  |  Eva Baarová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Moravskoslezský
Okres  |  Opava

Telefon  |  neuveden
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

Věříte v účinnost bylinek?

Cena: dohodou | 13. 05. 2013
Nabídka
Nabízím práci v mladém kolektivu v oboru prevence zdraví. Práce je vhodná pro maminky na MD, důchodce, studenty, OSVČ, zaměstnané i nezaměstnané.

Poskytuji zázemí české – brněnské firmy a naprostou podporu českého organizačního týmu. Hledáme schopné lidi, kteří mají zájem a schopnosti rozjet obchod jak v ČR, tak i v zahraničí (Slovensko a Polsko).

Nabízím: možnost pracovat z domova (PC), motivující ohodnocení, práce na smlouvu, podpora v začátcích i v průběhu spolupráce, osobní i profesní růst, pružná pracovní doba, bonusy a další výhody, školení zdarma.

Požadujeme: věk nad 25let, příjemné vystupování, kontakty v Polsku a Slovensku výhodou, zodpovědnost, svědomitost, komunikační schopnosti, týmový duch, schopnost učit se novým věcem.

U ODPOVĚDI PROSÍM UVÁDĚJTE SVÉ CELÉ JMÉNO A TELEFONNÍ KONTAKT.

Baarová Eva, 03-000491...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Věříte v účinnost bylinek? Detail inzerátu ...

5- 15tis. měsíčně?? SPĚCHÁ TO!!

Cena: 1 ,-Kč | 03. 04. 2012
Nabídka
Nabízím zajímavou pracovní příležitost, která spočívá v doporučování produktů a budování povědomí o značce. Vybudujte si svou kariéru na základech české společnosti. Na počátku jsou naše výrobky, české, bez chemie, které pomáhají lidem se zdravotními problémy či hubnutím. Pokračuje to zajímavými výdělky a pobíráním renty, která múže být v řádech tisíců, desetitisíců a postupem na manažerské pozice.

Požadujeme: znalost internetu, užívání komunikačního programu SKYPE, příjemné vystupování, věk nad 20 let, bezúhonnost, chuť učit se novým věcem, spolehlivost, týmový duch

Nabízíme: práci v okolí Vašeho bydliště, příjemný kolektiv, týmovou spolupráci, stabilitu, jistotu dlouhodobého uplatnění, nadstandartní finanční ohodnocení, perspektivní obor, flexibilní pracovní dobu, zlepšení vlastního zdraví, školení je zdarma on-line. Na nic nebudete sami!

Při odpovědi uvádějte své bydliště, celé jméno a telefon....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> 5- 15tis. měsíčně??  SPĚCHÁ TO!! Detail inzerátu ...

Přivýdělek, který si zamilujete!

Cena: 1 ,-Kč | 03. 04. 2012
Nabídka
Záleží Vám na zdraví svém a svých blízkých? Máte rádi bylinky? Jste na MD, jste aktivní důchodce, nebo i pracující člověk? Učíte se rádi nové věci? Co by jste řekli tomu, kdyby jste si přivydělali nějakou tu tisícovku měsíčně navíc? To vše můžete mít! Toto je ideální životní kombinace.
Nabízím seriozní spolupráci pro českou společnost v oboru zdravotní prevence. Vše je podloženo smlouvou. Můžete pracovat z domova! Já sama začínala na MD s dvojčátky. Školení probíhá on-line na netu, máme velmi zajímavé finanční ohodnocení, pružnou pracovní dobu.
Jediná podmínka: plnoletost a užívání skypu.
Zvládne to opravdu každý!!! :-)
Pište!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Přivýdělek, který si zamilujete! Detail inzerátu ...

Seriozní práce se smlouvou!

Cena: dohodou | 05. 03. 2012
Nabídka
Seriozní spolupráce se smlouvou!

Nabídka 05.03.2012 12:20 TOP

Spolupracuji s českou, brněnskou společností, která má již 11-ti letou tradici a působí v oboru zdravotní prevence. Za prioritu považujeme hlavně lidské zdraví, ale také zvýšení životní úrovně. Nás se krize nedotýká! Toto je ideální životní kombinace, co říkáte??

... moje vlastní tříletá zkušenost. ...
. Začala jsem spolupracovat na MD s dvojčátky a po skončení mateřské dovolené se této práci věnuji naplno. Ještě na MD jsem svým synům pořídila nový kočár a také jsem si koupili auto! Více se dozvíte na on-line školeních, kde Vás vše naučíme! Na nic nebudete sami !

Požadujeme: plnoletost, ochotu učit se novým věcem, cílevědomost, týmový duch, přístup na internet a skype, spolehlivost, příjemné vystupování

Nabízíme: atraktivní příjmy, perspektivní obor, profesionální podpora na začátku i v průběhu činnosti, příjemný kolektiv, školení.

Stačí mi napsat Vaše jméno a příjmení, telefon, odkud jste.
Těšíme se na Vás!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Seriozní práce se smlouvou! Detail inzerátu ...

ZDRAVÍ + PENÍZE = IDEÁLNÍ KOMBINACE

Cena: 200 ,-Kč | 09. 08. 2010
Nabídka
V rámci našich obchodních aktivit hledáme obchodní lidi starší 18-ti let, kteří mají vážný zájem o rozšíření produktů společnosti OKG v ČR, ale i v ostatních státech. Cílem našich budoucích obchodních partnerů by mělo být zavedení pracovních příležitostí a rozšíření prodeje našich přípravků, které pomáhají lidem se zdravím. Hledáme obchodně a organizačně schopné lidi, kteří si chtějí rozšířit své pole působnosti v oboru prevence a zdraví. Jsme připraveni se s vámi podělit o náš úspěch a dosavadní zkušenosti, všemu Vás naučíme, proškolíme. Školení probíhají on-line.V případě vážného zájmu nás kontaktujte, nejlépe na skypu !

Baarová Eva, nez. obchodní partner OKG, 03-000491, skype: baarusenecka...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ZDRAVÍ + PENÍZE = IDEÁLNÍ KOMBINACE Detail inzerátu ...

Zdraví+práce+renta+zábava = 4v1 !

Cena: 200 ,-Kč | 04. 11. 2009
Nabídka
Jsme česká - brněnská společnost a pracujeme v oboru zdravotní prevence. Potřebujeme zajistit komunikaci s lidmi z domova, kanceláře, přes Internet, po telefonu
či osobně. Povídáte si rádi s lidmi? Pokud ano, tak je tato příležitost právě pro Vás! Pracujeme s českými bylinkovými přípravky, které jsou zcela bez chemické stabilizace. Hledám lidi, kteří se chtějí zajistit do budoucna a vytvořit si doživotní rentu. Není podstatné, jaké máte vzdělání, jaké jste pohlaví, či jaké jste náboženského přesvědčení.. Je to něco pro Vás? Udělejte ten první krok a ozvěte se.. nejlépe na skypu ..

Baarová Eva,03-000491
skype: baarusenecka

...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zdraví+práce+renta+zábava = 4v1 ! Detail inzerátu ...

Přemýšlejte!

Cena: 24 500 ,-Kč | 07. 10. 2009
Nabídka
Nabízím spolupráci s českou – brněnskou firmou, která se zabývá bylinkovými přípravky pomáhající lidem se zdravím. Můžete si slušně přivydělat, můžete jít pomalu po schodech krůček za krůčkem, nebo můžete rovnou jet výtahem! Investovat 24.500kč a tuto částku získat zpět + dalších 22.000kč. Je to realita, kterou já udělala za dva měsíce. Co vám z vašich peněz dá banka? 200kč a to za rok? Přemýšlejte a nechte své penízky vydělat!

Baarová Eva, 03-000491...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Přemýšlejte! Detail inzerátu ...

Pracujte na svém zbohatnutí!

Cena: 24 500 ,-Kč | 07. 10. 2009
Nabídka
Nabízím spolupráci s českou firmou, která se zabývá přírodními produkty, které pomáhají se zdravím a řeší zdravotní problémy.
Zajímavý výdělek získáte tehdy, investujete-li najednou do žádaných přípravků 24.500Kč. Po prodeji získáte čistý zisk 22.500Kč! Mgr. Michaela P. tak učinila, během dvou měsíců výrobky prodala a čistý zisk je v její kapse.
INVESTUJTE DO ZDRAVÍ! NABÍZÍME KOMBINACI ZDRAVÍ A PENĚZ, NEBO ZNÁTE LEPŠÍ?? … PŘEMÝŠLEJTE!

Baarová Eva, 03-000491...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pracujte na svém zbohatnutí! Detail inzerátu ...

Pomáháme lidem se zdravím!

Cena: dohodou | 22. 09. 2009
Nabídka
Chcete rozmnožit peníze? Hledám lidi, kteří by byli ochotni se učit novým věcem, pracujeme s bylinkovými přípravky pomáhající lidem se zdravím. Můžete si slušně přivydělat, můžete jít pomalu po schodech krůček za krůčkem, nebo můžete rovnou jet výtahem! Investovat 24500kč a tuto částku získat zpět + dalších 22000kč. Je to realita, kterou já udělala za dva měsíce. Co vám z vašich peněz dá banka? 200kč a to za rok? Přemýšlejte! Eva Baarová – 03–000491
...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Pomáháme lidem se zdravím! Detail inzerátu ...

JSTE SPOKOJENI SE SVOU POSTAVOU?

Cena: 1 665 ,-Kč | 12. 05. 2009
Nabídka
Léto se k nám blíží mílovými kroky a mnoho žen i mužů si dělá starosti se svou postavou. Myslíte si, že jste příliš tlustí, hubení, neforemní? Ještě není pozdě a pokusím se Vám pomoci.., napište si o informace

reg. č.: 03-000491...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> JSTE SPOKOJENI SE SVOU POSTAVOU? Detail inzerátu ...

KRÁSNÉ VLASY, SILNÉ NEHTY, ZDRAVÁ P

Cena: dohodou | 12. 05. 2009
Nabídka
Vlasy i nehty se Vám stále třepí a vypadají hrozně???
Jsou stále lámavé, křehké, třepí se .. a nevíte si s nimi rady?
Nepomáhá Vám žádný z vyzkoušených léků a přípravků doporučené lékaři, kosmetičkou či kadeřníkem ???
Poradím Vám, jak mít vlasy i nehtíky zase pevné, zdravé a krásné...
OK Omega plus dokáže s Vašimi problémy opravdu zázraky

… při léčení prášky mně velmi vypadávaly vlasy. Žádným způsobem jsem to nemohla zastavit. Po využívání dvou lahviček OK Omegy plus mi vlasy přestaly vypadávat a dokonce i zhoustly. P. Jelínková

BALENÍ 115ml. vystačí na 2-3 měsíce

reg. č.: 03-000491...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> KRÁSNÉ VLASY, SILNÉ NEHTY, ZDRAVÁ PLEŤ?? Detail inzerátu ...

STOP VIROZÁM, NACHLAZENÍM, RÝMĚ A O

Cena: 900 ,-Kč | 12. 05. 2009
Nabídka
Exklusivní směs bylinných extraktů. Má příjemnou,silnou kořennou vůni a nahořkle kořenitou chut.Obsažené byliny bohaté na účinné látky zaručují široké působení.
Celkově zvyšuje odolnost organismu, podporuje správnou žaludeční činnost , práci slinivky břišní, napomáhá čištění organismu, přispívá k uklidnění zánětů, tlumí bolest a křeče, působí příznivě při nachlazení, při zvýšených teplotách, při bolestech v krku a aftách, působí příznivě na činnost jater a žlučníku, mírní premenstruační potíže a problémy v období přechodu pomáhá při ledvinových a močových potížích, posiluje tělo při rekonvalescenci po nemoci.. Je zcela bez chemické stabilizace

reg. č.: 03-000491...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> STOP VIROZÁM, NACHLAZENÍM, RÝMĚ A OSLABENÉ IMUNITĚ Detail inzerátu ...

HUBNĚTE SE SLEVOU AŽ 50%

Cena: 375 ,-Kč | 01. 04. 2009
Nabídka
JENOM JEDNOU ZAPLATÍTE 200,-KČ PRO VYŘÍZENÍ SLEVOVÉ KARTIČKY.
Pak si můžete, ale nemusíte objednávat přípravky na hubnutí se slevou od 40-50%.
Stačí napsat své údaje a přímo výrobek, o který máte zájem. Třeba na hubnutí EMULIPS SLIM, ne za 1290,-Kč, ale se slevou až 50%, EMULIPS ne za 375,-Kč, ale se slevou až 50%. Registrujte se a můžete ZAČÍT HUBNOUT ZA POLOVIČNÍ PENÍZE! Já mám po porodu dvojčátek již dávno svou původní váhu!...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> HUBNĚTE SE SLEVOU AŽ 50% Detail inzerátu ...

NEČEKEJTE, AŽ SE BUDETE OBLÉKAT DO

Cena: 375 ,-Kč | 01. 04. 2009
Nabídka
. začněte hubnout hned.., chlapi se za váma budou točit a manžel si řekne jakou to má doma kočku.. :-)) za 375kač na 90 dní, EMULIPS to musíte zkusit.. CENA JE KONEČNÁ, POŠTOVNÉ HRADÍM!! :-) písněte si o tento malý zázrak...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> NEČEKEJTE, AŽ SE BUDETE OBLÉKAT DO PLAVEK! Detail inzerátu ...

KOJIT A HUBNOUT? SAMOZŘEJMĚ!

Cena: 375 ,-Kč | 01. 04. 2009
Nabídka
Chcete začít hubnout, ale kojíte? Nevadí! Jste po porodu a chcete nabraná kila shodit? Můžete! Kojíte a bojíte se o miminko? Nemusíte!!!! Hubněte zdravě, bez JO - JO efektu. Hubněte s Emulipsem. Balení Vám vydrží až na tři měsíce užívání!...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Opava Zvýhodnit >> KOJIT A HUBNOUT? SAMOZŘEJMĚ! Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace