Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Petr Macháček

Jméno a příjmení  |  Petr Macháček

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Královéhradecký
Okres  |  Hradec Králové

Telefon  |  724458322
Www  |  /kosmetikafm.kvalitne.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pracovní příležitost!

Cena: dohodou | 03. 02. 2009
Nabídka
Možnosti výdělku:
Základním pracovním nástrojem je \"startér\"=tester všech vůní.
Jeho zakoupení je podmínkou registrace, bez testeru se nedá s firmou spolupracovat. Je to jednoduché - jak byste chtěli používat či prodávat parfémy, kdybyste je ani neznali. Jeho cena je pouze 850Kč, což je daleko méně než jedna \"značková\" toaletní voda v parfumerii a navíc, jeho cena se vám vrátí velmi rychle, ve většině případů už s první objednávkou !
3 možnosti jak vydělávat s naší společností:

1. Používat tester pro svoje potřeby, tzn. nakupovat si výrobky se členskou slevou, nikoli za katalogové ceny. Ročně ušetříte vy a vaše rodina několik tisíc Kč!

2. Půjčovat tester svým známým, příbuzným, kolegům v práci atd., prodávat jim produkty za katalogovou cenu - rozdíl vaší členské ceny a katalogové je váš zisk.

3. Tvorba spotřebitelské sítě: nabídněte možnost objednávat si pro sebe za členské ceny nebo si přivydělat i vašim známým, kolegům atd.

Z každého prodaného výrobku máte body, které vám přinesou další slevy a provize.
Zdá se vám okruh vašich známých příliš malý na to, abyste měli komu tuto možnost nabídnout? Pomocí inzerce,či s využitím veřejných prezentací a promoakcí, které pořádáme, můžete váš okruh značně rozšířit. Hranice našeho obchodu neexistují. Nabídka platí nejen po celé ČR, ale i mnoho dalších států! Rádi vám poradíme a pomůžeme!



Pro vybudování stabilního příjmu doporučujeme třetí možnost.

Využijte unikátního systému \"Saiko International\", kterým pracuje naše skupina. Je založen na jednoduchém využití účinných nástrojů - tištěných brožur, kazet, DVD, veřejných prezentací a promoakcí, které pořádáme. Připojíte-li se k nám, rádi vám pomůžeme, poradíme, naučíme využívat všech výhod systému, který neustále zdokonalujeme.

Pokud nebudete chtít tento systém využít, můžete zůstat jen spotřebiteli, či v malém prodávat ve svém okolí. K ničemu vás nebudeme nutit. Neabsolvujete žádná povinná školení, kurzy apod. Když ale budete chtít, přijdete za námi sami a my se vám rádi budeme věnovat.



VÝHODY, KTERÉ JINDE NENAJDETE:

*

NEJvyšší kvalita (20% vonných esencí v parfému v maloobchodní síti neseženete!)
*

NEJnižší cena (parfém 330Kč)
*

NEJvyšší provize
*

NEJlevnější dovoz (obj. za 1200,-Kč do jednoho balíku můžete objednat na
více registračních čísel a poštovné je zdarma)
*

NEJrychlejší dovoz až do domu (většinou do 24 hodin, nejpozději do 3 dnů)
*

NEJmenší povinné nákupy (pro členství pouze za 1000Kč ročně, pro výplatu provizí 400Kč měsíčně)
*

NEJvyšší meziroční nárůst výroby (3600% za rok 2005)
*

NEJvětší expanze (během roku 2006 skoro celá Evropa, dále Austrálie, Amerika a Asijské země, v letošním roce následují další země)
*

NEJmenší riziko (nic neinvestujete, nemusíte kupovat zboží na sklad, nejsou žádné nucené nákupy, žádné poplatky, můžete kdykoli odstoupit =nulové riziko)
*

NEJvětší příležitost (my všichni jsme na začátku obrovského mezinárodního obchodu - je jen na vás, jestli této příležitosti využijete)...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Pracovní příležitost! Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace