Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Petr Kovařík

Jméno a příjmení  |  Petr Kovařík

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-město

Telefon  |  723 299 996
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

TV Thomson -Brno- za odvoz

Cena: dohodou | 06. 11. 2022
Nabídka
Televize Thomson k opravě, nebo na součástky. TV je velkých rozměrů: s bednou 120*120cm, úhlopříčka obrazovky 130cm.
Za odvoz - Brno.
Kontakt: 723 299 996 (Petr Kovařík...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský Zvýhodnit >> TV Thomson -Brno- za odvoz Detail inzerátu ...

Brno - křeslo k počítači

Cena: 850 ,-Kč | 29. 10. 2022
Nabídka
Křeslo k počítači na kolečkách, výška nastavitelná. Je málo používané. Osobní převzetí v Brně...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský Zvýhodnit >> Brno - křeslo k počítači Detail inzerátu ...

Dětská autosedačka

Cena: 750 ,-Kč | 29. 10. 2022
Nabídka
Dětská autosedačka. Používaná jen asi 1 rok. Osobní převzetí v Brně...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský Zvýhodnit >> Dětská autosedačka Detail inzerátu ...

RD v Brně (Žebětín)

Cena: 3 900 000 ,-Kč | 02. 01. 2011
Nabídka
Prodej RD 4 + kk v Brně- Žebětíně, celý dům po rekonstrukci, není potřeba žádná nákladnější oprava. V letech 2009-2010 nová fasáda, střecha,včetně latí, izolace, krytiny. Vnitřní část domu také zrekonstruována, m.j. nové schody do poschodí, vestavěné skříně,koupelna, kuchyňská linka, včetně spotřebičů. K domu malý dvůr a zahradní kout, vše ohraničeno zdí- maximální soukromí. Dům je částečně podsklepen (sklep nebyl využíván a bude třeba dokončit). Zastavěná plocha 156 m2, poschodí 2, v blízkosti domu zastávka MHD,zahrady,lesy,.... . RD je bez zástav, prodáváme prostřednictvím RK. Kontakt : 603810612.

...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> RD v Brně (Žebětín) Detail inzerátu ...

Byt v Brně - Kohoutovice

Cena: dohodou | 03. 10. 2009
Nabídka
Prodám byt v OV 2 + 1, 60m2, v Brně-Kohoutovicích. Bytovka po celkové revitalizaci 2008-2009 (nová střecha, zateplení všech stran, fasáda, nové lodžie) se nachází v blízkosti lesa. Do 100 metrů se dále nachází obchodní centrum, pošta, zdravotní středisko, lékárna, škola, školka, dětská hřiště, sportovní hřiště, k dokončení je krytý plavecký stadion. Zastávka MHD (15 minut do centra). Byt je v původním stavu. Nová je kuchyňská linka se zabudovanou myčkou a protilinkou, vestavěné skříně, plastová okna s žaluziemi, měřiče energií a stupačky. Nachází se ve 3. poschodí (bez výtahu) čtyřpatrového domu. Cena 1.970.000 Kč, při rychlém jednání možná sleva. RK, prosím, nekontaktujte.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Byt  v Brně - Kohoutovice Detail inzerátu ...

Obchodní služba AXA, případně spolu

Cena: dohodou | 06. 06. 2009
Nabídka
Přijmeme nové poradce pro finanční společnost AXA. **********************
Nabízíme zázemí světové společnosti, stáže po celém světě, nadstandrtní příjmy a zdarma školení i cerifikace . ************************ Bližší informace : Brno a okolí : kovarik37@seznam.cz nebo 723 299 996. ***********************
Zn. : ŠANCE VŠEM VÁŽNÝM ZÁJMCŮM ....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Blansko Zvýhodnit >> Obchodní služba AXA, případně spolupráce na dohodu Detail inzerátu ...

POVINNÉ RUČENÍ AXA

Cena: dohodou | 06. 06. 2009
Nabídka
Nabízíme: povinné ručení pro osobní auta, výpočet pojistného podle výkonu motoru. Zdarma nejrozsáhlejší asistenční služba (pomoc při poruše, nehodě, odtah vozu, otevření auta při zabouchnutí dveří, výměna kola při defektu, doplnění paliva a mnoho další pomoci v nouzi). Například u aut s výkonem do 60 kw ( většina aut značky Škoda, Renault, Opel, VW, Nissan, Peugeot, Citroen ) je cena za celý rok pojištění jen 2050 Kč ( při 50 % bonusu za bezeškodní průběh, počítá se bonus i od předchozích pojistitelů ). ************** Výhodně pojistíme také Váš byt, domácnost, chatu. ************* Další možností je sjednat například penzijní připojištění, úrazové nebo investiční pojištění. Možnost získání slev a dalších výhod za propojištěnost. *********************** Přijímáme i nové zprostředkovatele našich produktů. Výhodou: mj. pevný základ a progresivní provizní systém. Odpovím všem zájemcům na mail i sms. --------- Petr Kovařík, ( region Brno ).
). Info : kovarik37@seznam.cz nebo 723 299 996...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> POVINNÉ RUČENÍ AXA Detail inzerátu ...

POVINNÉ RUČENÍ AXA AUTO

Cena: 1 ,-Kč | 01. 02. 2009
Nabídka
Povinné ručení levněji- pro osobní automobily. Nová společnost na našem trhu v oblasti neživotního pojištění provádí výpočet pojistného podle výkonu motoru. Například auta s výkonem do 60 kw (včetně) vychází aktuálně podle bonusů za předchozí bezeškodní průběh od 2050 Kč do 4200 Kč (cena bez bonusů) za rok. Do této skupiny patří většina aut značky RENAULT ( například Clio, Thalia, Kangoo), ŠKODA ( Fabia, Octavia 1,4 ), FORD ( KA, Fiesta, Fusion ), SUZUKI ( Ignis, Jimny, Samurai, Swift, Vitara ), Peugeot ( 1007, 205,206, 207 ), CITROEN ( C1, C3, Saxo a Xsara ), VW ( Polo, Golf, New Beetle a Caddy ) a další značky -----------Nezávazně můžeme zaslat výpočty pro Vaše auto. -------------- Součástí povinného ručení je zcela zdarma i rozsáhlá asistenční služba AXA Asistanc, tedy každý účastník povinného ručení má zdarma asistenční služby, jako je pomoc v nouzi, při nehodě, poruše auta, odtah vozu, doplnění paliva v nouzi, výměna kola, otevření dveří, atd. , atd. ,. ). --- Kovařík Petr, porad...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> POVINNÉ RUČENÍ AXA AUTO Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace