Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Lukas Rozinek

Jméno a příjmení  |  Lukas Rozinek

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Kladno

Telefon  |  neuveden
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

NUMARK MIXTRACK PRO MIDI

Cena: 3 800 ,-Kč | 01. 02. 2012
Nabídka
MIXTRACK PRO je výkonný digitální DJ systém pro práci s DJ softwarem. Časem prověřená koncepce dvou ploten a mixu je perfektní řešení pro snadnou práci a široké možnosti DJ technik. MIXTRACK PRO však není jen kontroler, ale má také zabudované audio rozhraní, takže můžete připojit sluchátka nebo zvukový systém.
MIXTRACK PRO má dvě ovládací sekce s velkými a na dotek ciltivými talíři a nabízí také transportní tlačítka. V prostřední části naleznete mixovací sekci s nezbytným crossfaderem.
MIXTRACK PRO je z výroby mapován pro použití s Traktor LE softwarem. Tento populární DJ software byl vytvořen pro mixáž, remix a produkci hudby.

K tomu dodám nový sluchátka Numark které jsem pořizoval k tomu,všechno je v dobrym stavum,doma to mám tak 3 mesice a leží mi to jen v krabici,bohužel na to nemám čas.
Vše k tomu je,stačí jen nainstalovat a hrát...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> NUMARK MIXTRACK PRO MIDI Detail inzerátu ...

Luxusní pánský kabát Pierre Cardin

Cena: 3 000 ,-Kč | 25. 10. 2011
Nabídka
Luxusní Pánsky kabát Pierre Cardin, nenošený, ve velmi dobré kvalitě, původní cena 8000,-Kč
Nabízím za 3000,-Kč...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Kladno Zvýhodnit >> Luxusní pánský kabát Pierre Cardin Detail inzerátu ...

Prodám,rok záruka 3 hraný,perfektni

Cena: 2 500 ,-Kč | 25. 10. 2011
Nabídka
Gemini cdi 101,dobrej stav rok zárku 3y hraný plno efektu a funkci,duvod prodeje.uz nehraju a jen tak mi lezi doma,zachovali.
cena 2500...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Kladno Zvýhodnit >> Prodám,rok záruka 3 hraný,perfektni Detail inzerátu ...

2x Omnitronic CDT-300

Cena: dohodou | 01. 02. 2009
Nabídka
Velký Jog/Shuttle kolo pro práci jako na gramofonech, ergonomický flat-top-design, vysoce kvalitní Sony laser, nejnovější 1-bitová technologie. Velký, dobře podsvícený displej, volitelný pitch control +/- 8% nebo 16%, 100mm pitch control fader. Open tlačítko zablokováno při přehrávání skladby.Nové 1rok málo hrané Vperfektnim stavu Žádní škrábenec,čištený, Šlapou jako hodinky Cena dohodou Pořizovací cena 12 000 Záruka 2roky...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský, okres: Kladno Zvýhodnit >> 2x Omnitronic CDT-300 Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace