Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Anna Barošová

Jméno a příjmení  |  Anna Barošová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Zlínský
Okres  |  Zlín

Telefon  |  neuveden
Www  |  www.emulips.cz/barosova


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

NWA - přivýdělek z domova !!

Cena: dohodou | 16. 01. 2011
Nabídka
Novinka na českém a slovenském trhu NWA LIFE! Bute první mezi týmem lidí, kteří jdou za svými sny!Firma NWA rychle expanduje do světa svou bezkonkurenčností, nadčasovostí,rozsáhlostí spotřebitelských produktů pro všechny, nadstandartní kvalitou a v neposlední řadě i velmi výhodnými podmínkami, jak pro pasivní odběratele,tak pro aktivní spolupracovníky.
NWA nabízí luxusní zboží, tedy i luxusní výdělky, také autobonusy. Registrace nového spolupracovníka , nebo samoodběratele je cenově dostupná pro každého, jen 320.-(9,90 € ) na doživotí,BEZ dalších poplatků, BEZ závezků, BEZ pravidelných objednávek ..jen a jen výhody, tak proč ich nevyužít ?? .Můžete vlastnit svůj obchodní dům za 320.-, kde budete mít Wellness produkty, aloe vera, spirulinu, kosmetiku, kávu, vyživovací doplky, krmivo pro psy a kočky, filtry na čistou vodu, značkový textil a kabelky, parfémy, šperky, doutníky, značková vína a pod .Společnost NWA do české Republiky dorazila začátkem roku 2011, využijte tuto možnost !!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> NWA - přivýdělek z domova !! Detail inzerátu ...

\" Upravím vaše zlatíčka "

Cena: dohodou | 29. 09. 2009
Nabídka
UPRAVÍM GRAFICKY VAŠE FOTEČKY, KTORÉ MOŽETE POUŽIT AKO DARČEK K SVIATKOM...K NARODENINÁM...NEBO SI JE MOŽETE NECHAT VYTILAČIŤ NA HRNKY, TRIČKÁ, JAKO PUZZLE a pod .. VŠE ELEKTRONICKY, , REDUKCE ČERVENÝCH OČÍ, VEŠKERÁ DETAILNÁ ÚPRAVA ... VYŠE 200 motivov ... NAPIŠTE SI .. Všetky informácie zašlem na váš mail :-) AKCE : Při objednání 5 koláží...šiesta ZDARMA . :-)
ROZMĚRY: A4
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> \ Detail inzerátu ...

STOP nadváhe bez jo-jo efektu !!

Cena: 375 ,-Kč | 16. 01. 2011
Nabídka
CHUDNITE BEZ DRASTICKÝCH DIÉT, BEZ CVIČENIA A BEZ OBÁVANÉHO JO-JO EFEKTU. 100% FUNGUJE - SKVELÉ VÝSLEDKY A SKÚSENOSTI : -) Pošta a konzultace ZDARMA !!
EMULIPS: - Čisto bylinný unikátny extrát bez chemickej stabilizácie... - Bez vedľajších účinkov. - emulguje tuky do snadno stráviteľnej formy a vylučuje ich z tela von. - snižuje cholesterol v cievach, krvný tlak. - napomáha celému tráviacemu systému (žalúdok, žlčník, slinivka, krvný cukor atď.) - má antioxidačné účinky - chráni organizmus pred posobením kyslíkových radikálov - vďaka repky olejky Emulips blahodárne posobí na KVS a TK, bráni alergickým reakciám, predchádza vzniku zápalom a podporuje kvalitu kože, - Vhodný aj pre dojčiace mamičky, ktoré by radi schudli a ešte môžu podporit tvorbu mlieka. ZLOŽENIE: ?? viz. web. stránku... Emulips 50 ml.. ako prevencia vydrží až na 3 mesiace. Máte zájem o 40% slevu?
SKYPE:sisi39, Barošová Anna 03-000925/ Manažer...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >>  STOP nadváhe bez jo-jo efektu !! Detail inzerátu ...

" UPRAVEVENĚ FOTEČKY AKO DÁREK ?"\

Cena: dohodou | 29. 09. 2009
Nabídka
UPRAVÍM GRAFICKY VAŠE FOTEČKY, KTORÉ MOŽETE POUŽIT AKO DARČEK K SVIATKOM...K NARODENINÁM...NEBO SI JE MOŽETE NECHAT VYTILAČIŤ NA HRNKY, TRIČKÁ, JAKO PUZZLE a pod .. VŠE ELEKTRONICKY, , REDUKCE ČERVENÝCH OČÍ, VEŠKERÁ DETAILNÁ ÚPRAVA ... VYŠE 200 motivov ... NAPIŠTE SI .. Všetky informácie zašlem na váš mail :-) AKCE : Při objednání 5 koláží...šiesta ZDARMA . :-)
ROZMĚRY: A4
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Detail inzerátu ...

UPRAVENÉ FOTKY AKO DEKORACE ? DÁREK

Cena: dohodou | 10. 01. 2009
Nabídka
Upravím graficky fotečky vašich ratolestí, ale aj jiné. Vše elektronicky, rychle, redukce červ. očí, retuš a mnoho iných úprav :-) Upravenú fotečku si můžete dát na plochu PC, nebo si z ní nechat vyhotovit fotografie ve velikosti A4 (30x21 cm)...Krásny dárek, dekorace, nebo pohled k svátku a pod. Informace u mne na mail : barosova42@seznam.cz...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský, okres: Zlín Zvýhodnit >> UPRAVENÉ FOTKY AKO DEKORACE ? DÁREK ? Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace