Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta peer Burkhart

Jméno a příjmení  |  peer Burkhart

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pomský štěňata

Cena: dohodou | 11. 06. 2022
Nabídka
Naše fenka Pomsky porodila 22. března 2022 7 krásných štěňátek. 5 fen a 2 pejsky. Jeden pes a 3 fenky jsou stále volné. Štěňátka jsou velmi hravá. Otec je Biewer Yorkshire Terrier a matka je plemeno F1 s modrýma očima. Oba rodiče s námi bydlí v domě s velkou zahradou. Při předání jsou štěňata dvakrát odčervená, čipovaná a očkovaná. K dispozici je také startovací balíček a pas EU. Štěňátka už mohou jít do nového domova. Více obrázků rádi zašleme....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pomský štěňata Detail inzerátu ...

Čistokrevná štěňata amerického pitb

Cena: dohodou | 11. 06. 2022
Nabídka
Drazí přátelé
22. března 2022 spatřilo světlo světa 7 krásných a zdravých miminek pitbulla! Jsme více než šťastní a spokojení, že to všichni udělali zdravě!


Ty nejmenší se berou nejdříve od 10. týdne života! U každého jednotlivého štěněte bude vyžadováno veterinární vyšetření a každé bude před porodem očkováno a odčerveno. Každé štěně navíc dostává EU pet pas a startovací balíček (krmivo pro štěně, obojek s vodítkem a deku s vyraženými pachy maminky a sourozenců, proti stesku po domově).

Štěněcí maminka s námi žije od svých 8 týdnů. Je to čistokrevná americká pitbull blueline. Tatínek štěněte patří ke stejnému plemeni, žije s naším dobrým kamarádem. Aby bylo možné popsat oba jejich povahu, jsou to inteligenci, věrné pouto a jejich láskyplný způsob mazlení nejlépe vyjadřuje!

*Fotky štěňat nebo rodičů zašlu na vyžádání*

Náš vrh je čistě domácí. Vyrůstají spolu ve smečce a podle toho jsou socializováni.

Nejdůležitější prioritou je najít poslušn...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Čistokrevná štěňata amerického pitb Detail inzerátu ...

Prodám štěňata toy pudla.

Cena: dohodou | 11. 06. 2022
Nabídka
Miniaturní pudl dívky a chlapci budou oceněni. Malí se narodili 22. března 2022. Provozujeme malou, oficiální a registrovanou chovatelskou stanici, která byla přijata a schválena veterinárním úřadem v souladu s § 11 zákona OZT. Proto je zaručen velmi dobrý a odborný odchov štěňat.
Štěňata vyrůstají s matkou, otcem a několika dalšími pudly ve smečce v domě a na zahradě, jsou proto dobře socializovaná a znají každodenní zvuky, které se vyskytují v domě a na zahradě....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Prodám štěňata toy pudla. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace