Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Josef Stahlich

Jméno a příjmení  |  Josef Stahlich

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Plzeňský
Okres  |  Klatovy

Telefon  |  +420728470548
Www  |  www.auto-stahlich.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Opel Corsa 1.2 55Kw - NOVÁ STK

Cena: 33 000 ,-Kč | 19. 08. 2021
Nabídka
Prodám Opel Corsa 1.2 55Kw ecotec (palivo benzín), RV.2002, naj.200tis.km.
Vozidlo má ve výbavě: centrální zamykání na dálkové ovládání, Digi klima, 4x airbag, elektrická okna, originální autorádio na CD, posilovač řízení, ABS, zimní kola, ALU kola, mlhovky, počítač, multifunkční volant.
Vozidlo má vedenou servisní knížku.
Karoserie je zdravá. Udržovaný nepoškozený a vyčištěný interiér. Technicky a motorově dobrý stav. Dobré starty, plynulý chod motoru. Podvozek bez nadměrných vůlí. Jezdí pěkně.

Dovoz SRN na přihlášení s českými doklady tzn. (provedena dovozová STK na 2 roky a schválené TP+ 2900Kč), stačí pouze přihlásit do evidence vozidel Euro 4 (eko poplatek se nehradí - přihlášení 800kč), převozní značka a pojištění (s extra bonusem až 36 měsíců a 20% slevou) na místě zajištěno - s vozidlem možno ihned odjet).

Pouze volat, inzerát platný do vymazání, neměním , pouze hotově, vozidlo k vidění Nová Víska - obec Dlažov (hlavní tah Klatovy-Domažlice)
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Opel Corsa 1.2 55Kw - NOVÁ STK Detail inzerátu ...

BMW 318 E46 105Kw - NOVÁ STK

Cena: 57 000 ,-Kč | 19. 08. 2021
Nabídka
Prodám BMW 318 E46 facelift, 1995cm3, 105Kw RV.2002 (palivo benzín), naj.160tis.Km (přímý dovoz originál nestočené kilometry).
Vozidlo má ve výbavě: centrální zamykání na dálkové ovládání, mlhovky, automatická klimatizace (Climatronic), 6x airbag, elektrická okna, elektrická zrcátka, xenony, vyhřívané čelní okno, DSC, nastavitelná sedadla a volant, parkovací asistent, počítač, posilovač řízení, ABS, Alu kola. Karoserie je zdravá. Udržovaný nepoškozený a vyčištěný interiér. Technicky a motorově velmi dobrý stav. Dobré starty, plynulý chod motoru. Podvozek bez nadměrných vůlí. Jezdí pěkně. Dovoz SRN na přihlášení s českými doklady tzn. (provedena dovozová STK na 2 roky a schválené TP+ 2900Kč), stačí pouze přihlásit do evidence vozidel Euro 3 (eko poplatek se nehradí - přihlášení 800kč), převozní značka a pojištění na místě zajištěno - s vozidlem možno ihned odjet). pouze volat, inzerát platný do vymazání, neměním , pouze hotově, vozidlo k vidění Nová Víska - obec Dlažov...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> BMW 318 E46 105Kw - NOVÁ STK Detail inzerátu ...

Opel Meriva 1.6 77Kw - NOVÁ STK

Cena: 58 000 ,-Kč | 19. 08. 2021
Nabídka
Prodám Opel Meriva 1.6 ecotec 77Kw (palivo benzín), RV.2008. naj. 190tis.Km (přímý dovoz originál nestočené kilometry).
Vozidlo má ve výbavě: centrální zamykání na dálkové ovládání, mlhovky, Digi klima, 4x airbag, elektrická okna, tónovaná okna, originální autorádio na CD, posilovač řízení, nastavitelné sedačky, ABS, multifunkční volant, počítač, 2x klíče. Nové brzdy a výfuk.
Vozidlo má servisní knížku.
Karoserie je zdravá. Udržovaný nepoškozený a vyčištěný interiér. Technicky dobrý stav. Podvozek bez nadměrných vůlí. Jezdí pěkně.

Dovoz SRN na přihlášení s českými doklady tzn. (provedena dovozová STK na 2 roky a schválené TP+ 2900Kč), stačí pouze přihlásit do evidence vozidel Euro 4 (eko poplatek se nehradí - přihlášení 800kč), převozní značka a pojištění (s extra bonusem až 36 měsíců a 20% slevou) na místě zajištěno - s vozidlem možno ihned odjet). pouze volat, inzerát platný do vymazání, neměním , pouze hotově, vozidlo k vidění Nová Víska - obec Dlažov (hlavní tah Klatovy-Domažlice)...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Opel Meriva 1.6 77Kw - NOVÁ STK Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace