Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Václav Ženíšek

Jméno a příjmení  |  Václav Ženíšek

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420773172405
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Nabídka pozemku, projektu a výstavb

Cena: 6 584 000 ,-Kč | 11. 10. 2019
Nabídka
Cena za 1m2: 35.017 Kč/m2. Výše anuitní splátky: 23.073,- Kč/ měs. Potřebný plat 1-2 žadatelů: 34.600,- Kč/měs. Možné příjmy z malé spolupráce: 15.000,- Kč měs.
Nabídli bychom pozemek s projektem a výstavbou rodinného domu se 2 koupelnami, 5+1. Se zastavěnou plochou 130 m2 a s užitnou plochou 188 m2. Rodinný dům je vhodný pro užívání 4 osobami. Velké místnosti zaručují dostatečně komfortní bydlení všem obyvatelům domu. Stejně jako všechny ostatní přízemní varianty je i tato vhodná pro obývání staršími osobami nebo osobami tělesně postiženými. Po dohodě je možné zřízení plně bezbariérového přístupu.
V ceně domu není zahrnut pozemek, terénní úpravy pozemku, projektová dokumentace sjezdů na pozemek a jejich realizace, ploty, pilíře plotů, zámkové dlažby, zpevněné plochy, kuchyňské linky, svítidla, pergoly a ostatní přístřešky a přípojky ZTV ("kaplička" a sítě k domu).
...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký Zvýhodnit >> Nabídka pozemku, projektu a výstavb Detail inzerátu ...

SMRŽOVKA, RD 4+1 - POZEMEK, PROJEKT

Cena: 2 543 000 ,-Kč | 11. 10. 2019
Nabídka
Nabídka stavebního pozemku na Smržovce v Jizerských horách. Pozemek cca 500 m2, projekt na rodinný dům a případně po dohodě výstavbu rodinného domu buď v hrubé stavbě nebo na klíč. Možno stavět svépomocí.

Rodinný dům MINKA je moderní menší dvoupodlažní rodinný dům, kterého dispozice umožňuje pohodlné bydlení jedné rodině. Přes halu se vstoupí rovnou do obytného prostoru, kde schodiště do 2.NP rozděluje dům na dvě poloviny. Vpravo je jídelna s kuchyňským koutem s malou spíží a WC (to je přístupné z haly), vlevo obývací pokoj. Obývací pokoj je opatřen krbovými kamny. Francouzská okna ve všech obytných místnostech umožňují nejen propojení interiéru s exteriérem, ale hlavně dostatečné osvětlení. V 2.NP se nachází klidová část domu-ložnice, dva pokoje a koupelna s vanou, umyvadlem a WC.K domu lze přistavět garáž

Dispozice: 4+kk
Zastavěná plocha: 61,5 m2
Počet podlaží: dvoupodlažní
Užitková plocha: 83,8 m2
Materiál: Zděný dům
Obestavěný prostor: 513,5 m3
Výška hřebene: 7,7 m
...
Přidat do výběru >> kraj: Liberecký, okres: Jablonec nad Nisou Zvýhodnit >> SMRŽOVKA, RD 4+1 - POZEMEK, PROJEKT Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace