Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Otrokovická realitní

Jméno a příjmení  |  Otrokovická realitní

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Tř. Osvobození 135
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Zlínský
Okres  |  Zlín

Telefon  |  777 005 677
Www  |  www.otrokovickarealitní.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodej RD 4+1 Kroměříž - centrum

Cena: 2 050 000 ,-Kč | 01. 02. 2011
Nabídka
Prodej řadového rodinného domu s dispozicí 4+1 v Kroměříži – ul. Alšova (těsná blízkost centra města). Dům je cihlový, podsklepený, přízemní se zastavěnou plochou 80 m2, k domu náleží zahrada s výměrou 156 m2. Celková plocha parcely je 459 m2. Dům prošel částečnou rekonstrukcí – nová plastová okna a fasáda, jinak v původním, dobrém technickém stavu, ihned obyvatelný bez nutnosti rekonstrukce, i přesto zde zůstává prostor pro modernizaci dle vlastního uvážení. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci, vytápění ústřední plynové. Parkování před domem nebo možnost zbudování garáže na pozemku. Objekt je celý oplocen, vjezd přes dálkově ovládanou automatickou bránu. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti (vzhledem k umístění domu). Dům je ihned volný k nastěhování. Cena k jednání – možnost slevy.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský, okres: Kroměříž Zvýhodnit >> Prodej RD 4+1 Kroměříž - centrum Detail inzerátu ...

Prodej stavebního pozemku Tlumačov

Cena: 950 ,-Kč | 25. 01. 2011
Nabídka
Nabídka prodeje stavební parcely v Tlumačově. Pozemek s výměrou 600 m2 je rovinatý, umístěný na okraji obce v místní části Skály. Pozemek je určený a vhodný k výstavbě rodinného domu. Výměru lze rozšířit dle individuálních požadavků klienta (z celkové výměry 1800 m2). Cena k jednání: 950 kč/m2. Předností pozemku je dobrá dopravní dostupnost a umístění ve velmi klidné a krásné lokalitě – v blízkosti chráněného území Skály.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej stavebního pozemku Tlumačov Detail inzerátu ...

Prodej pozemku ve Zlíně

Cena: 660 000 ,-Kč | 25. 01. 2011
Nabídka
Prodej pozemku ve Zlíně – místní část Příluky (3,5 km od Zlína) s celkovou výměrou 3624 m2 ( šířka 17 m, délka 200 m). Využitelnost parcely dle územního plánu: STAVEBNÍ PARCELA - 900 m2, ORNÁ PŮDA 2724 m2. Jedná se o neoplocený, mírně svažitý pozemek u lesa s absolutním soukromím a krásným výhledem do přírody. Veškeré inženýrské sítě za hranicí pozemku – v dosahu. Příjezd po zpevněné cestě. Vhodné jako investice do budoucna!

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej pozemku ve Zlíně Detail inzerátu ...

Pozemek komerč. výstavba Otrokovice

Cena: dohodou | 18. 01. 2011
Nabídka
Exkluzivně Vám nabízíme zprostředkování prodeje pozemku nacházejícího se v atraktivní lokalitě Otrokovic – situován v blízkosti sídliště Střed III. a nově zrekonstruovaného vlakového nádraží. Jedná se o pozemek vhodný a územním rozhodnutím schválený ke komerční výstavbě – bytové domy s občanským vybavením (polyfunkční dům). Celková výměra je 4536 m2 s cenou 1690 Kč/m2. TVAR A RELIÉF POZEMKU: rovinatý, travnatý, obdélníkového tvaru, západní a jižní okraj přiléhá k místní komunikaci. ROZMĚRY CELKU: cca d 111m x š 41m. Na pozemku jsou zavedeny veškeré inženýrské sítě. Dopravní dostupnost je řešena napojením na stávající místní komunikaci. K dispozici je již zpracovaná studie pro výstavbu. Výborná investice, vhodné pro developské projekty! Bližší informace Vám poskytne makléř zakázky.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Pozemek komerč. výstavba Otrokovice Detail inzerátu ...

Prodej bytu 1+1 Otrokovice

Cena: 795 000 ,-Kč | 17. 01. 2011
Nabídka
Prodej bytu s dispozicí 1+1 s lodžií v Otrokovicích – ul. Obchodní. Jedná se o byt v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 36 m2. Byt se nachází ve 2. NP sedmipodlažního panelového domu s výtahem, který prošel kompletní revitalizací – zateplení, nová fasáda, lodžie a plastové okna vč. žaluzií. Samotný byt je v původním a udržovaném stavu s orientací na jih. Součástí je sklep, který se nachází v suterénu domu. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti – škola, školka, supermarket, poliklinika, policie. Dopravní obslužnost je také výborná – zastávka MHD i autobusu, ČSD. Doporučujeme prohlídku! V případě zájmu Vám zdarma zajistíme financování.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej bytu 1+1 Otrokovice Detail inzerátu ...

Prodej herny Veselí n. Moravou

Cena: 3 690 000 ,-Kč | 17. 01. 2011
Nabídka
Nabídka prodeje komerčního objektu ve Veselí nad Moravou (70 m od hlavního silničního tahu Uherské Hradiště - Hodonín). Jedná o samostatně stojící zděnou budovu, která je v osobním vlastnictví se zastavěnou plochou 345 m2. Objekt je zkolaudován jako prodejna, restaurace, pivnice nebo herna. Momentální dispozice budovy: BAR S HERNOU – zděný bar s výčepním pultem + posezením u baru, 4x box s cca 40 místy k sezení. Hrací část – zkolaudovaná místnost s kulečníkovým stolem a automaty. PIVNICE – výčepní pult, 4x dřevěný stůl s židlemi s cca 35 místy k sezení, venkovní kryté posezení. OSTATNÍ PROSTORY BUDOVY – skladovací prostory, 2x místnost s výčepním zařízením, kancelář, šatna, kuchyňka, WC. Příjezd k objektu po asfaltové komunikaci. Pivnice i bar mají samostatné vstupy. Objekt je ve velmi dobrém technickém stavu – po renovaci fasády a výmalby vnitřních prostor. Velkou výhodou je umístění objektu na frekventovaném místě města – sídliště Lány. Prodává se vč. vybavení a inventáře....
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský Zvýhodnit >> Prodej herny Veselí n. Moravou Detail inzerátu ...

Prodej zděného bytu 2+1 Otrokovice

Cena: dohodou | 13. 01. 2011
Nabídka
Nabízíme vám k prodeji cihlový byt 2+1 s lodžií v Otrokovicích – Kvítkovicích (ul. bří Mrštíků ). Jedná se o byt nacházející se v I.NP dvoupodlažního zděného bytového domu, který byl postaven v roce 1999. Byt je v osobním vlastnictví s celkovou výměrou 74 m2, náleží k němu sklep a parkovací místo přímo před domem. Výhodou je vytápění vlastním plynovým kotlem s individuální regulací tepla. V celém bytě jsou plastová okna. Podlahy: dlažba v koupelně a chodbě, jinak linoleum. Majitel uvádí měsíční náklady na bydlení ve výši 3.800,- Kč ( z toho 200,- Kč do fondu oprav). Dům je umístěn v příjemné a klidné lokalitě obce. V případě zájmu Vám zdarma zajistíme financování nemovitosti.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej zděného bytu 2+1 Otrokovice Detail inzerátu ...

Prodej RD Babice, okr. UH

Cena: 1 670 000 ,-Kč | 12. 01. 2011
Nabídka
Zprostředkujeme Vám prodej rodinného domu v obci Babice u Uherského Hradiště. Objekt se sestává z jedné bytové jednotky s dispozicí 3+1 (+ obyvatelný výminek). Jedná se o samostatně stojící nemovitost, která se nachází v zástavbě domů v jedné z vedlejších ulic (velmi klidná lokalita obce). Pozemek je rovinatý a přístupný z veřejné zpevněné komunikace. Celková plocha parcely 1099 m2, zastavěná plocha 348 m2, na dům navazuje velká zahrada o výměře 683 m2. Dům je cihlový, samostatně stojící, částečně podsklepený a v dobrém technickém stavu. Střecha sedlová, střešní krytina – pálená taška. Úpravou podkroví lze vybudovat další obytné prostory. Okna původní – dřevěná. Vodovod obecní + vlastní studna. Dům je napojen na plyn z veřejné sítě. V obci je veškerá občanská vybavenost a je zde výborná dopravní dostupnost. Zajímavá lokalita mezi Zlínem a Uh. Hradištěm. Doporučuji mladé rodině k vlastním stavebním úpravám.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej RD Babice, okr. UH Detail inzerátu ...

Prodej bytu 1+kk v Otrokovicích

Cena: 620 000 ,-Kč | 12. 01. 2011
Nabídka
Nabízíme k prodeji byt 1+kk nacházející se v Otrokovicích - sídl. Trávníky (ul. J. Valčíka). Bytová jednotka s celkovou výměrou 29 m2 je v osobním vlastnictví. Jedná se byt v původním, zachovalém stavu, vhodný k úpravám dle vlastních představ a požadavků. V bytě jsou nová plastová okna a vlastní měřiče spotřeby tepla. K bytu náleží sklep. Příští rok je naplánována revitalizace celého domu. Doporučujeme prohlídku! Výhodná cena!

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej bytu 1+kk v Otrokovicích Detail inzerátu ...

2x rodinný dům - Hrobice

Cena: dohodou | 08. 04. 2010
Nabídka
Nabízíme Vám k prodeji 2 rodinné domy na jednom pozemku s velkou zahradou. Na tomto pozemku s celkovou plochou cca 2360m2 se nachází 2 domy: NOVOSTAVBA (kolaudace v r.1994) se zastavěnou plochou 192 m2 - 4 pokoje, kuchyň s jídelnou, 2x koupelna, 2x WC - samostatné, terasa, kotelna, prádelna. STARŠÍ DŮM, který je dispozičně rešen jako 2+1 se zastavěnou plochou 247m2. K domu náleží rozlehlá zahrada s celkovou výměrou cca 1900 m2 s jižní orientací a krásným výhledem na Slušovice. Majitel si přeje prodej pouze jako celek. Financování zajištěno.

...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> 2x rodinný dům - Hrobice Detail inzerátu ...

Prodej stav. pozemku v Otrokovicích

Cena: dohodou | 08. 04. 2010
Nabídka
Nabízíme k prodeji pozemek v Otrokovicích (klidná část Kvítkovic) vhodný k výstavbě rodinného domu. Celková rozloha 2450m2. Příjezd přímo k pozemku po asfaltové komunikaci, veškeré inženýrské sítě na hranici pozemku. Veškerá občanská vybavenost v okolí: škola, školka, zdrav. zařízení, pošta, supermarket, kompl. síť obchodů a služeb.
...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský Zvýhodnit >> Prodej stav. pozemku v Otrokovicích Detail inzerátu ...

OTROKOVICKÁ REALITNÍ

Cena: dohodou | 20. 10. 2008
Nabídka
NÁKUP, PRODEJ, PRONÁJEM NEMOVITOSTÍ,HYPOTÉKY, STAVEBNÍ SPOŘENÍ...
Přidat do výběru >> kraj: Zlínský, okres: Zlín Zvýhodnit >> OTROKOVICKÁ REALITNÍ Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace