Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta nejsem rk

Jméno a příjmení  |  nejsem rk

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Moravskoslezský
Okres  |  Frýdek-Místek

Telefon  |  606254606
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

novostavby řadových rodinných domů

Cena: 3 400 000 ,-Kč | 21. 10. 2008
Nabídka
Výstavba řadových rodinných domů v lokalitě Ostravy-Heřmanice
Výměra: Zastavěná plocha a nádvoří m2, užitná plocha bytu ccá 123-136 m2, pozemek 103-243 m2.
Konstrukční řešení: Stavba je navržena jako dvoupodlažní plochou střechou. Objekt není podsklepen. Stání pro auto je buď řešeno v rámci dispozice řadového domu, nebo je navržen samostatný objekt stání.
Základová konstrukce: Základové pásy a základová deska jsou navrženy z betonu. Konstrukce budou vyztuženy ocelovými prvky.
HYDROIZOLACE - Izolace spodní stavby bude provedena z živičných natavovacích pásů.
OBVODOVÉ A NOSNÉ ZDIVO - Obvodové a nosné zdivo z keramických pálených tvarovek Klimatherm, ZIEGEL Winklman P+D 440 a AKU P+D 300.
PŘÍČKY - Vnitřní příčky budou z keramických pálených tvarovek Klimatherm, ZIEGEL Winklaman P+D 175 a 115.
Střecha: Stropní konstrukce se navrhují jako železobetonové, monolitické
STŘEŠNÍ KRYTINA - je navržena z foliové krytiny. Tepelná izolace bude položena ve spádu. Střecha bude spádovaná do střešní vpusti. Objekt bude napojen na dešťovou kanalizaci.
KLEMPÍŘSKÉ A ZÁMEČNICKÉ PRVKY - Oplechování střechy, dešťové svody a žlaby budou z titanzinku.
Výplně otvorů: Vnější okna a dveře budou plastová v odstínu světle šedé. Izolační dvojsklo bude mít součinitel přestupu tepla U=1,1 W/m2K. Vnitřní parapety budou s vodovzdornou povrchovou úpravou. Barva parapetu v odstínu okna.
Fasáda, omítky: Venkovní omítka bude probarvená, hladká. Vnitřní omítky budou dvouvrstvé hladké vápenné.
Povrchové úpravy: Vnitřní povrchy budou opatřeny malbou v bílém odstínu. V koupelně, WC a technické místnosti bude proveden obklad do výše 1.1-2.0 m (Rako – Lasselberger, LB objekt, 250-320,- Kč za m2) V místě, kde budou obklady vystaveny přímému účinku vody bude proveden podkladní hydroizolační nátěr.
Podlahy: Nosná část bude tvořena železobetonovou konstrukcí. Proti zamezení šíření hluku bude položena kročejova izolace. V místnostech s podlahovým topením bude keramická dlažba (Rako – Lasselberger), zbylé místnosti budou osázeny plovoucí podlahou – laminem se zámkovým spojem (670,- Kč za m2).
Dveře: Vnitřní dveře budou plné, budou opatřeny standardním kováním. Kliky a štítky budou ve stříbrném odstínu. Plné posuvné systémy budou z dýhovaných desek.
Schodiště: Vnitřní schodiště bude celodřevěné, zábradlí ocelové, nátěr šedostříbrný.
Sanitární zařízení: Vodovod bude proveden z platových PPR trubek. Potrubí je spojováno polyfůzním svařováním. Potrubí bude izolováno pěnovou izolací. Vodoměr bude umístěn ve vodoměrné šachtě před objektem. Vnitřní kanalizace bude provedena z PPs-HT trubek. Vnější kanalizace bude z PVC-KG trubek. Potrubí se spojuje pomocí hrdel s gumovou manžetou. Kanalizace bude odvětrána nad střechou. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci.
Koupelna a WC: V koupelně bude akrylátová vana 170x70 cm (Vagnerplast – Carmina II), bílá, obezděná a obložená obkladem. Sprchový kout 800x800 bude vybaven sprchovou vaničkou (RAVAK) osázenou posuvnými dveřmi (RAVAK). Dále zde budou dvě zápustná umyvadla Ibon. Závěsný klozet (Lyra – Jika Laufen), včetně sedátka. V koupelně je provedena příprava pro napojení pračky. Baterie budou pákové Metalia (Novaservis). V případě umyvadel stojánkové baterie. V ostatních případech nástěnné, rozteč 100 mm. Dopojení stojánkových baterií pomocí rohových ventilů a pancéřových hadiček. Zápachové uzávěrky nerezové pro automatické ovládání. Klozet bude napojen pomocí montážních prvků (Geberit).
Na WC v 1.NP bude závěsný klozet a umývátko Lyra. Zařizovací předměty v barvě bílé, armatury v odstínu chrom. Větrání koupelny a WC – ventilátorem.
Kuchyň: Kuchyňská linka není součástí svaby. Veškeré spotřebiče budou elektro (plyn není do kuchyně zaveden). V kuchyni jsou připraveny vývody teplé a studené vody, kanalizace. Je provedena příprava pro dřez a myčku nádobí.
Odsávání par z kuchyně (odsávač není součást dodávky)
Vytápění: Vytápění je teplovodní ústřední. Zdroj plynový kotel v sestavě se zásobníkem teplé vody. Kotel bude umístěn v přízemí. Odkouření bude provedeno nad střechu. Topení podlahové s podlahovým konvektorem v kombinaci s otopnými tělesy (Radik VK). Rozvody v mědi, podlahové topení v plastu. Regulace topení pomocí termostatických hlavic a prostorového programového termostatu.
Elektroinstalace: Rozvody budou provedeny z měděných vodičů. Provedení rozvodů dle ČSN, vypínače a zásuvky ABB Tango – barva bílá. Osvětlení v poloze rozvodů (bez svítidel).
Rozvod slaboproudu (telefon, TV). Elektroměr přístupný z veřejných prostor.
Garáž: Samostatné kryté stání pro dvě auta. V rámci stání je sklad.
Poznámky: Měření spotřeby energií je v rámci stavebních objektů. Poštovní schránky a popelnice jsou umístěny u vstupů do obytného souboru. Místní komunikace asfaltové, ostatní komunikace ze zámkové dlažby. Mezi parcelami oplocení z ocelového poplastovaného pletiva. Na zahradě budou provedeny terénní úpravy, osázena tráva.
Cena: 3.400.000,- - 4.000.000,- Kč včetně pozemku
(pomůžeme s financováním)...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> novostavby řadových rodinných domů Detail inzerátu ...

Byt 2+1, Moravská Ostrava

Cena: 1 750 000 ,-Kč | 21. 10. 2008
Nabídka
Zprostředkovávám prodej bytu v Moravské Ostravě o velikosti 2+1, má 68 m2, balkon malý asi 2 m2. Byt se nachází v 1. patře cihlového nízkopodlažního domu. Je po částečných úpravách, zařízení, které zůstane je značkové. Není dokončené wc, ale je to na místě už koupené k namontování. Byt je skoro prázdný, volný dle dohody s majitelem. Byt je blízko radnice, 5-10 minut pěšky. Parkovací místo je 2 minuty od domu. V bytě není hluk. Vchod je z ulice, okna jsou směrem do zeleně. Velmi pěkný byt....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Byt 2+1, Moravská Ostrava Detail inzerátu ...

Dr. 2+1, Karviná, tř. Těreškovové

Cena: 880 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Nabízeme velmi pěkný, prostorný a udržovaný byt po menších úpravách. 48,8 m2 + příslušenství, 3/8.pater panelového domu, s výtahem. Dům je po revitalizaci, plastová okna, nové balkony, zateplení. V bytě položeny nové gumy (na způsob PVC), v koupelně nová vana, novější kuchyňská linka. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 3100,- Kč + inkaso. Vlastníkem domu je Stavební bytové družstvo, dům je rozdělen na bytové jednotky, při převodu bytu do osobního vlastnictví je nutno uhradit část za revitalizaci (ccá 100.000,- Kč). doporučuji....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Karviná Zvýhodnit >> Dr. 2+1, Karviná, tř. Těreškovové Detail inzerátu ...

Dr. 3+1, Ostrava - Zábřeh, ul. Kosm

Cena: 1 420 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Výměra: 72 m2 + příslušenství Patro: 12./14.pater Sklep: Ano, kolárna, a další společné prostory v domě Balkon jeden malý a jeden obrovský 11m2 Telefon: Přípojka na telefon, internet z UPC, Kabelová TV, Parkoviště v ulici před domem Velmi pěkný, prostorný byt v ataktivní lokalitě, s krásným výhledem. Dům je po revitalizaci - nová fasáda, plastová okna, nová střecha, nové balkony. Pokoje až na obývací jsou neprůchozí, z obývacího pokoje se jde do kuchyně. Balkon je u kuchyně samostatný, druhý obrovský balkon je přes délku všech pokojů se vstupy ze dvou. Plyn na vaření, elektřina 220V, stoupačky vody v plastu. Ústřední topení s regulátory tepla. Kuchyň čtvercová, podlahy původní, na balkonech dlažba. Velmi utulný byt, nutno vidět. Platba převodu na SBD: dle stanov bytového družstva Nájem: 3.600,- Kč včetně služeb za 2 osoby Vlastnictví: Bytové družstvo nájemníků...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 3+1, Ostrava - Zábřeh, ul. Kosmonautů Detail inzerátu ...

Dr. 2+1, Moravská Ostrava, Engelmul

Cena: 1 230 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
ráda Vám představuji velmi pěkný a útulný byt nacházející se nedaleko centra Ostravy se vší dostupností - MHD, autobus, vlakové spojení, školy, školky, lékaři i obchodní síť. Dům se v současné době revitalizuje, to je provádí se zateplení, výměna oken za plastová, nový vchod, schránky, výtah, rozvody vody v plastu). V celém bytě jsou nataženy nové omítky. V kuchyni - chodbě a koupelně s WC je položena dlažba, v pokojích jsou plovoucí podlahy. V kuchyni je umístěna nová kuchyňská linka s novým elektrických sporákem. Jádro je původní umakartové s novým nástřikem. Celkově je byt velmi klidný a útulný s příjemnými a milími sousedy v domě. Poznámka: Byt je možné v budoucnu převést do osobního vlastnictví. Na revitalizaci domu byl vzat úvěr v akci PANEL. Platba převodu na SBD: Dle stanov družstva Nájem: Poplatky spojené s užíváním bytu činí na dvě osoby ccá 3200,- Kč + inkaso Vlastnictví: Bytové družstvo nájemníků . Výměra: 45 m2 Patro: 1./ 7. pater sklep....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 2+1, Moravská Ostrava, Engelmullerova Detail inzerátu ...

Byt 2+1 v os.vl., Ostrava-Hrabůvka,

Cena: 1 320 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Nabízíme velmi pěkný a prostorný byt po kompletní rekonstrukci v nízkopodlažním cihlovém domě o velikosti 2+1, výměře 60 m2, ve zvýšené přízemí ze 2. pater bez výtahu v cihlovém domě Sklep, přípojka na tel. v domě kabelová TV. Parkování před domem. V bytě si majitel vyměnil na vlastní náklady okna za plastová. V kuchyni je umístěna nová kuchyňská linka rohová s vestavěnými spotřebiči. Podlahy plovoucí ve všech místnostech, v koupelně nová dlažba. Dále nová sanita v koupelně a na WC, umyvadlová skříňka. V bytě je komora, nové dveře s obložkami. Platba převodu na KÚ: 500,- Kč vklad na katastr nemovitostí Nájem: 3100,- Kč Osobní vlastnictví...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Byt 2+1 v os.vl., Ostrava-Hrabůvka, ul. Provaznick Detail inzerátu ...

Byt 2+1 v os.vl., Ostrava-Hrabůvka,

Cena: 1 320 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Nabízíme kompletně zrekonstruovaný byt o velikosti 2+1 s komorou, výměra: 56 m2. Patro: zvýšené přízemí ze dvou pater cihlového domu bez výtahu. Sklep, přípojka na tel., internet, kabelová TV. Pakování před domem. V bytě je vyměněna stará kuchyňská linka za novou rohovoukuchyňskou linku na míru s vestavěnými spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř), položeny nové plovoucí podlahy. V koupelně nova sanita, vana, obklady, dlažba, umyvadlová skříňka. nové dveře s obložkami. Poznámka: Dům se nachází ve velmi hezké a klidném místě, je po revitalizaci - nová plastová okna. Pomohu vyřídit hypotéku či jiný způsob financování. Platba převodu na KÚ: 500,- Kč vklad vlastnického práva na katastr nemovitostí. Nájem: 3.070,- Kč + inkaso Osobní vlastnictví...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Byt 2+1 v os.vl., Ostrava-Hrabůvka, ul. Horní Detail inzerátu ...

Dr. 2+1, Ostrava-Hrabůvka, ul. J. K

Cena: 1 050 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme dr. byt 2+1, bez balkonu, sklep, 1./11. pater, bytové drzžstvo nájemníků bez omezení vl. práva. Měly být měněny okna (budou na jaře a jsou již zaplaceny, nebude se navyšovat FO). Poplatky spojené s užíváním bytu činí včetně inkasa 4000,- Kč. Byt je v původním udržovaném stavu, za domem zeleň, dětské hřiště, parčík na procházky, lavičky. V chodbě vestavěné skříně, linoleum a nový koberec. V kuchyni plynový sporák, plechová kuchyňská linka zachovalá, obklady, nová omyvatelná tapeta, natřený radiátor, lino a koberec nový. V pokojích nové omítky, parkety, velké prostorné pokoje. Jádro umakartové, nové omyvatelné a natiratelné tapety. V koupelně nová vana před rokem, nové tapety před měsícem. WC nová tapeta...
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 2+1, Ostrava-Hrabůvka, ul. J. Kotase Detail inzerátu ...

Dr. 3+1, Moravská Ostrava, ul. Lech

Cena: 1 050 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme velmi pěkný, prostorný a útulný třípokojový dr. byt s velkou čtvercovou kuchyní s balkonem, chodbou s vestavěnou skříní. Jádro umakartové, původní koupelna a WC. Nové omítky.Stoupačky v plastu, plastová okna, zateplený dům. Výměra bytu je ccá 70 m2 + příslušenství. 2/12.NP. Poplatky spojené s užíváním bytu 3795,- Kč + inkaso. Vlastníkem je bytové družstvo vchodu....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 3+1, Moravská Ostrava, ul. Lechowiczova Detail inzerátu ...

Dr. 3+1, Ostrava-Zábřeh, ul. Tarnav

Cena: 1 430 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme velmi pěkný, prostorný a kompletně zrekonstruovaný byt v atraktivní lokalitě Starého Zábřehu (Pískových Dolů). V bytě jsou položeny nové plovoucí podlahy, zavěšeny nové dveře včetně kování. Nová koupelna a WC samostané, s novou rohovou vanou, WC, umyvadlem, obklady a dlažba, přípojka na pračku. V kuchyni nová kuchyňská linka rohová na míru včetně vestavěných nerez spotřebičů - digestoř, elektrická horkovzdušná trouba, plynová varná deska, dřez, baterie. Nové vestavěné skříně v chodbách. Klenba do kuchyně. V bytě je vyměněna elektřina, včetně zásuvek. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 4500,- Kč včetně inkasa. Byt má výměru ccá 70 m2 + příslušenství, 4/7. pater. Vlastníkem domu je SBD Nová Huť. Dům je již rozdělen na bytové jednotky, bylo požádáno o převod do os. vl....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 3+1, Ostrava-Zábřeh, ul. Tarnavova Detail inzerátu ...

Byt 0+1 os.vl., Havířov, K. Světlé

Cena: 830 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme velmi pěknou, luxusně zrekonstruovanou garsoniéru. Nová plastová okna, nová elektroinstalace, vstupní bezpečnostní dveře Serlock, nově vyzděné jádro, koupelna se sprchovacím koutem a WC. Nová kuchyňská linka od Frosch design, SDK podhledy, plovoucí podlahy Parador. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 1726,- Kč + inkaso....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Karviná Zvýhodnit >> Byt 0+1 os.vl., Havířov, K. Světlé Detail inzerátu ...

Byt 2,5+1 os.vl., Karviná, Tyršova

Cena: 930 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme velmi pěkný, prostorný a dobře dispozičně řešený byt o velikosti 2,5+1 v klidné lokalitě. Výhled na tři strany. 1./4.pater, plastová okna, jinak původní stav udržovaný. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 5430,- Kč + inkaso....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Karviná Zvýhodnit >> Byt 2,5+1 os.vl., Karviná, Tyršova Detail inzerátu ...

Dr. 3+1, Moravská Ostrava, ul. Mari

Cena: 1 180 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme pěkný, prostorný a udržovaný byt v původním stavu, plastová okna, zeteplený dům, rekonstrukce balkonu. 70 m2, 3. /12. pater. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 5496,- Kč + inkaso. Vlastnictví bytového družstva daného vchodu. Zlevněno....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Ostrava-město Zvýhodnit >> Dr. 3+1, Moravská Ostrava, ul. Mariánskohorská Detail inzerátu ...

Dr. 2+1, Havířov, ul. Majakovského

Cena: 910 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáme družstevní byt 2+1 s lodžií, v původním udržovaném stavu ve velice pěkné lokalitě v centru Havířova. Podlahy parkety, okna původní dřevěná zachovalá. Poplatky spojené s užíváním bytu činí 3400,- Kš měsíčně + inkaso. 1. patro. Vestavěné skříně v předsíni....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Karviná Zvýhodnit >> Dr. 2+1, Havířov, ul. Majakovského Detail inzerátu ...

Dr. 0+1, Havířov, ul. Lidická

Cena: 599 000 ,-Kč | 20. 10. 2008
Nabídka
Prodáváme družstevní garsoniéru v původním udržovaném stavu, provedena rekonstrukce balkonů, plastové okna, dům je zateplen. Krásný výhled na Beskydy a na město. 11. patro....
Přidat do výběru >> kraj: Moravskoslezský, okres: Karviná Zvýhodnit >> Dr. 0+1, Havířov, ul. Lidická Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace