Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Jana Nečasová

Jméno a příjmení  |  Jana Nečasová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Královéhradecký
Okres  |  Jičín

Telefon  |  608454599
Www  |  www.reality-retail.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

Pronájem řadového RD ve Svobodných

Cena: 16 000 ,-Kč | 18. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k pronájmu nezařízený řadový rodinný dům o celkové výměře 180m2 se zahradou 100m2, garáží a sklepem v Hradci Králové ve Svobodných Dvorech. Vytápění domu plynovým kotlem, elektroinstalace 220/380V, voda městská, karma.

Přízemí: vstupní hala, vpravo vstup do garáže, malá dílna, chodba s vestavěnými skříněmi, prádelna s vanou,vstup na zahradu a kotelna. Na zahradě se nachází skleník a ovocné stromy. 1. patro: vpravo kuchyň, jídelna, obývací pokoj s balkonem a WC s umyvadlem, z chodby vstup na lodžii. 2. patro: koupelna s vanou a vestavěnou úložnou skříní, WC s umyvadlem, vlevo tři ložnice a balkon. Okna a vstupní dveře jsou původní dřevěná, podlaha dlažba, PVC a parkety. Parkování je možné v garáži nebo přímo před domem. V dosahu zastávky MHD, potraviny 500m a vedle domu jsou dvě dětská hřiště. Velmi klidná lokalita, vhodné bydlení pro rodinu s dětmi. Majitel požaduje měsíční nájemné 16.000,-. Při dlouhodobém pronájmu majitel poskytne slevu. Cena je uvedena včetně poplatků. Provize RK činí jedno měsíční nájemné. Volné ihned! Doporučujeme!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Pronájem řadového RD ve Svobodných Dvorech v HK Detail inzerátu ...

Prodej luxusní novostavby ŘRD v Daš

Cena: 4 650 000 ,-Kč | 14. 11. 2008
Nabídka
Prodáme novostavbu luxusního, kompletně vybaveného, řadového rodinného domu 5+kk v Dašicích (okr. Pardubice), obci vzdálené cca 8 km od Pardubic. Dům se nachází v nové zástavbě poblíž centra obce a byl zkolaudovaný r. 2005. Dům je zděný (Porotherm), je velmi moderně zařízen a vybaven, zajímavě dispozičně řešen a je ihned k nastěhování. Pozemek má cca 300 m2, zastavěná plocha činí 100 m2.

V obci nalezneme výborné spojení do okolních měst (Pardubice, Holice), školu, školku, lékaře, restaurace i obchody. Dům je řadový, avšak mezi jednotlivými domy jsou zesílené stěny s protihlukovou izolací. Okna jsou plastová bílá s bezpečnostními roletami. Celé vybavení domu je v ceně.
Dispozice: vstupní chodba, koupelna, WC, prostorná kuchyň (luxusní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči) s jídelnou a vstupem na zahradu, schody do 2. NP (podkroví): velmi pěkně řešený obývací pokoj s využitím trámů a stropními okny a krbem, 3 ložnice, komora, vstup na půdu (úložný prostor).
Sítě: elektřina 220/380 V, plyn, kanalizace i vodovod obecní, ořev vody i topení plynovým kotlem nebo tuhými palivy, přípojka na telefon, internet.
Nadstandardní bydlení poblíž Pardubic!...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Pardubice Zvýhodnit >> Prodej luxusní novostavby ŘRD v Dašicích Detail inzerátu ...

Prodej DB 1+kk v Pardubicích - Pola

Cena: 1 260 000 ,-Kč | 14. 11. 2008
Nabídka
Prodáme družstevní byt 1 + kk v Pardubicích - Polabinách o celkové výměře 30 m2. Byt je v původním stavu a nachází se v 7. z 8 NP panelového domu který prošel částečnou rekonstrukcí(zateplení, fasáda), je možné ho převést v roce 2009 do osobního vlastnictví zdarma.

Byt bude procházet komletní rekonstrukcí(plovoucí podlahy, zděné jádro, stropní bodová světla, nábytek, LCD - televizor). V místě bydliště veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obchody, MHD.
Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňskou linkou, koupelna a WC, sklep.
Sítě: elektřina, topení a ohřev vody dálkově....
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Pardubice Zvýhodnit >> Prodej DB 1+kk v Pardubicích - Polabinách Detail inzerátu ...

Prodej prostorného zděného bytu 2+1

Cena: 2 310 000 ,-Kč | 14. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k prodeji velmi lukrativní byt 2+1 v OV o celkové výměře 66 m2 v Pardubicích na Dukle. Nachází se v 4. ze 4 NP zděného domu, který prošel částečnou rekonstrukcí (nová střecha, stoupačky, el. rozvody, společné prostory ...). Byt je v původním stavu, avšak velmi dobře dispozičně řešený, prostorný, s pěkným výhledem do zeleně.

Okna jsou původní dřevěná - v dobrém stavu - není nutná jejich výměna. Na podlaze se nachází dlažba, PVC a v pokojích parkety. Hned za domem jsou obchody, lékař, škola, školka, zastávka MHD, park, apod.
K bytu je možno dokoupit garáž, která se nachází cca 3 min. chůze od bytu.
Dispozice: velká chodba s komorou, kuchyň, 2 pokoje, WC, koupelna, sklep (cca 3 m2).
Sítě: elektřina, telefon, plynový sporák, internet, kabelová TV, topení dálkové.
Doporučujeme....
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Pardubice Zvýhodnit >> Prodej prostorného zděného bytu 2+1 v Pardubicích na Dukle Detail inzerátu ...

Prodej atypického bytu 1+kk v centr

Cena: 1 420 000 ,-Kč | 13. 11. 2008
Nabídka
Prodáme velmi pěkný byt 1+kk v OV o celkové výměře 34 m2 v Pardubicích - centru. Nachází se v 1. NP ze 14 NP panelového domu, avšak 1.NP je celé vyzděné. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, je atypicky řešený s vestavěnou nástavbou vhodnou ke spaní. Budova bude procházet komletní rekonstrukcí (zateplení, fasáda...) V této lokalitě je veškerá občanská vybavenost.

Dispozice: vstupní chodba, kuchyňská linka, koupelna a WC, obývací pokoj s nástavbou.
Sítě: elektřina, telefon, topení a ohřev vody dálkově, internet možný.
Byt působi velmi útulně....
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Prodej atypického bytu 1+kk v centru Pardubic Detail inzerátu ...

Prodej luxusního bytu 1+kk v novost

Cena: 2 100 000 ,-Kč | 13. 11. 2008
Nabídka
Prodáme luxusní byt 1+kk v OV v novostavbě zděného bytového domu v Hradci Králové v Malšovicích. Byt má výměru cca 33 m2 + 10 m2 terasa + vlastní parkovací místo v uzavřeném areálu v krásném klidném místě obklopeném zelení a starší zástavbou. Ideální pro pár nebo 1 osobu zvyklou na vysoký životní standard.

Orientace bytu je jihozápadní. V ceně je moderní kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči i vestavěné skříně, ostatní vybavení dle domluvy.
Dispozice: vstupní chodba s vestavěnými skříněmi na míru, WC, koupelna s rohovou vanou, pokoj, kuchyňský kout, prostorná terasa s posezením.
Sítě: elektřina, topení i ohřev vody dálkový (možnost nastavení teploty v bytě), kabelová TV i internet v domě se připravuje....
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Prodej luxusního bytu 1+kk v novostavbě v Hradci Králové- Malšovicích Detail inzerátu ...

Prodej zděné budovy v Libranticích

Cena: 1 300 000 ,-Kč | 13. 11. 2008
Nabídka
Prodáme velkou zděnou budovu v centru Librantic, ve vzdálenosti cca 7 km od Hradce Králové, vhodnou pro provozování podnikatelské činnosti jako dílna nebo skladovací prostory apod.

Po oddělení bude k budově náležet pozemek o výměře cca 600 m2. Budova je v původním stavu, doporučujeme částečnou rekonstrukci, která ovšem není nutná.
Dříve byla budova užívaná jako sál pro konání bálů obce, později dílna.

Bližší info v RK....
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Prodej zděné budovy v Libranticích vhodné pro provozování dílny nebo skladovací činnost Detail inzerátu ...

Prodej zahrady v zahrádkářské kolon

Cena: 215 000 ,-Kč | 12. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme prodej zahrady s podsklepenou chatkou v zahrádkářské kolonii v Třebechovicích pod Orebem. Celková výměra pozemku je 400m2 a chatky 16m2. Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy. Zahrada je udržovaná. Elektroinstalace 220/380V, voda městská.

Zahrada se nachází ve velmi klidné uzamykatelné kolonii. Na zahradě je udržovaná chatka s předsíní a obytným pokojem. V pokoji jsou tři postele, stůl a dvě křesla. Chatka je celkově podsklepená. V předsíní je vstup do sklepa, který lze využít na skladování ovoce a zeleniny. Vedle chatky je větší úložný prostor na nářadí. Na zahradě se nachází skleník a kompost. Elektroinstalace 380V na hranici pozemku. WC a sprchy jsou společné a uzamykatelné. Příchod na pozemek je zajištěn brankou rovnou u zahrady. Roční nájemné za zahradu činí cca 1.000,-. Parkování je možné vedle silnice u zahrádkářské kolonie nebo přímo u zahrady. Volné po domluvě s majitelem. Cena je uvedena včetně provize RK. Velmi pěkné a klidné místo určené pro potřeby zahrádkářů, ale i pro relaxaci. Doporučujeme!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Prodej zahrady v zahrádkářské kolonii v Třebechovicích pod Orebem Detail inzerátu ...

Prodej lukrativního bytu 3+1 v cent

Cena: 2 099 000 ,-Kč | 11. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k prodeji slunný byt 3+1 v OV na lukrativním místě v centru Pardubic s krásným výhledem na město. Nachází se v 11. z 12 NP panelového domu po kompletní rekonstrukci (fasáda, lodžie, střecha, zateplení, vchody, zvonky, výtah dle EU...) a měří cca 80 m2.

Byt je v původním stavu, avšak pěkně dispozičně řešený, orientovaný na J a V.

Dispozice: vstupní chodba, komora, pokoj s velkou zasklenou lodžií, kuchyň s jídelnou, ložnice, obývací pokoj, sklep, komora na patře.

Sítě: elektřina, plyn, topení i ohřev vody dálkově, kabelová TV, internet možný, přípojka na telefon.

V místě nalezneme veškerou občanskou vybavenost.

Doporučujeme...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Pardubice Zvýhodnit >> Prodej lukrativního bytu 3+1 v centru Pardubic Detail inzerátu ...

Prodej zrekonstruovaného DB 2+1 v P

Cena: 1 880 000 ,-Kč | 11. 11. 2008
Nabídka
Prodáme velmi pěkný družstevní byt 2+1 v Pardubicích Polabinách o celkové výměře 66 m2 s možností odkoupení do OV(anuita činí 10.000,- Kč). Byt prošel částečnou rekonstrukcí, nacházi se ve 4.ze 7 NP panelového domu se zateplením fasády, novým výtahem a střechou.

Byt je slunný, pěkně dispozičně řešený a nacházi se v klidném mistě se zelení.

Dispozice: vstupní chodba, obývací pokoj s jídelnou, kuchyňský kout, koupelna, WC, menší místnost, ložnice, lodžie, sklep.

Rekonstrukce: zděné jádro, velmi pěkná plovoucí podlaha, koupelna po částečné úpravě, nová dlažba, kuchyňská linka.

Sítě: elektřina, plynový kombinovaný sporák, topení i ohřev vody dálkově, telefon, internet Mega Sféra, kabelová TV. Okna jsou původní - dřevěná, ale dobrá.

Byt působí velice příjemně - vřele doporučujeme!...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Pardubice Zvýhodnit >> Prodej zrekonstruovaného DB 2+1 v Pcích - Polabiny Detail inzerátu ...

Prodej bytu 2+1 v Hradci Králové ul

Cena: 2 250 000 ,-Kč | 11. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k prodeji částečně zrekonstruovaný byt 2+1 v osobním vlastnictví o celkové výměře 80m2 v Hradci Králové v ulici Benešova. Byt je k prodeji bez vybavení a nachází se ve druhém patře z deseti. Dvě lodžie, součástí bytu je sklepní kóje. Elektroinstalace 220V, instalace plynu, vytápění dálkové ústřední.

Dispozice bytu: vstupní chodba s úložným prostorem, rovně ložnice s lodžií, vpravo kouplena s vanou a WC, kuchyň s linkou a plynovým sporákem, vlevo průchozí obývací pokoj s lodžií. Jádro původní umakartové, podlaha PVC, nové dubové parkety a koberce, zateplené lodžie, nová plastová okna a stoupačky. Za domam dětské hřiště a Poliklinika II. V blízkosti zastávky MHD, škola a školka, nemocnice, lékárna, Albert a OC Futurum. Možnost parkování přímo před domem. U tohoto bytu Vám zajistíme hypoteční úvěr. Velmi pěkné bydlení, doporučujeme!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Prodej bytu 2+1 v Hradci Králové ul. Benešova Detail inzerátu ...

Prodej rodinného domu v obci Zbeční

Cena: 1 280 000 ,-Kč | 10. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k prodeji rodinný dům k rekonstrukci o celkové výměře 65m2 + půda s možností vestavby na pozemku o výměře 250 m2 v obci Zbečník nedaleko Hronova. Elektroinstalace 220/380V, plyn, kanalizace, městská voda, vytápění ústřední plynovým kotlem.

Dům je na oploceném pozemku s vraty a brankou, 2x vstup, jeden z ulice, druhý ze dvora přes terasu. Dispozice: vstup, terasa, proti vchodu dřevník, rovně chodba přes celý dům, vpravo koupelna s vanou a WC, obyvací pokoj za kterou je kuchyň s linkou. Vlevo pokoj a schodiště na půdu s možností rozšířením o půdní vestavbu a letní pokoj. Okna dřevěná, podlaha dlažba a dřevotříska. Na dvoře dlažba, trávník a stromy. V obci škola, školka, potraviny. Kompletní infrastrukturu najdeme v 1.km vzáleném Hronově. Dům je volný a k dispozici ihned po zaplacení. U této nemovitosti Vám zajistíme hypotéční úvěr.Po rekonstrukci velmi pěkné bydlení....
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Náchod Zvýhodnit >> Prodej rodinného domu v obci Zbečník u Hronova Detail inzerátu ...

Pronájem nebytových prostor v Třebe

Cena: 6 000 ,-Kč | 07. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k pronájmu vytápěné nebytové prostory o celkové výměře 78m2 v Třebechovicích pod Orebem. Objekt je v dobrém stavu. Elektroinstalace 220/380V, vytápění dálkové ústřední.

Jedná se celkem o 3 místnosti v přízemní samostatné budově dobře uzamykatelného objektu. Vjezd vraty, parkování ve dvoře.
Dispozice: vstupní chodba, kuchyňská linka, vlevo dvě místnosti, WC a umyvadlo, vpravo další větší místnost, WC a umyvadlo. Nová plastová okna. Podlaha PVC, dlažba a koberce. Prostory lze využívat jako kanceláře, provozovnu nebo menší sklady. V areálu se nacházejí další firmy. V dosahu vlakové nádraží a autobusová zastávka. Klidná lokalita, dobrá dostupnost. Majitel požaduje nájemné 6.000,-. Cena je uvedena včetně poplatků. Provize RK činí jedno měsíční nájemné. Volné ihned!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Pronájem nebytových prostor v Třebechovicích pod Orebem Detail inzerátu ...

Přenechání zubní laboratoře v Hradc

Cena: 4 900 ,-Kč | 05. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme přenechání zubní laboratoře, která se nachází na Poliklinice IV ve Věkoších v Hradci Králové. Celková výměra je 13,5m2. Laboratoř se nachází v prvním patře. Vytápění ústřední dálkové, elektroinstalace 220V, plynová bomba.

Majitelka přenechá plně vybavenou laboratoř za odstupné sjednané dohodou. V místnosti je pracovní stůl, přístroje pro zubní laboranty, velká úložná skříň, dvě umyvadla a plynová bomba. Podlaha PVC, plastová okna. Vedle laboratoře se nachází ortodoncie, čekárna a další ordinace. Je zde možnost využít prostory laboratoře i na jiný druh podnikání, např.: masáže a jiné. Před Poliklinikou je možnost parkování, zastávky MHD, obchody, kadeřnictví, lékárna a pošta. Majitelka požaduje nájemné ve výši 4 900,-. Cena je uvedena včetně poplatků. Provize RK činí jedno měsíční nájmené. Volné dohodou!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Přenechání zubní laboratoře v Hradci Králové Poliklinika IV Detail inzerátu ...

Pronájem bytu 2+kk v centru Hradce

Cena: 10 000 ,-Kč | 05. 11. 2008
Nabídka
Nabízíme k pronájmu cihlový byt 2+kk o celké výměře 52m2 ve Střelecké ulici v Hradci Králové. Jedná se o byt ve druhém patře ze čtyř. Byt je zařízený nábytkem, který tam zůstává. Vytápění plynovým kotlem, elektroinstalace 220V, kanalizace městská.

Dispozice: Vstupní chodba, vpravo kuchyňská linka, lednice, koupelna s vanou, WC. Obývací pokoj, ve kterém je stůl, židle, úložná skříň a piano. V ložnici je manželská poslet, skříně a dvě křesla. Bez lodžie. Podlaha PVC a koberce. Výborná dostupnost. V dosahu MHD, obchody, restaurace, lékárna, OD Tesco. Majitel požaduje nájemné ve výši 10.000,-. Cena je uvedena včetně poplatků. Provize RK činí jedno měsíční nájemné. Volné ihned!...
Přidat do výběru >> kraj: Královéhradecký, okres: Hradec Králové Zvýhodnit >> Pronájem bytu 2+kk v centru Hradce Králové Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace