Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Barbora Junová

Jméno a příjmení  |  Barbora Junová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Tazatel/ka průzkumu Brno

Cena: 100 ,-Kč | 09. 08. 2017
Nabídka
Baví tě komunikovat s lidmi? Jsi student, rodič na rodičovské dovolené, důchodce nebo si chceš prostě jen přivydělat? Nabízíme zajímavou a nevšední práci po celý rok v pravidelných výzkumech nekomerčního typu, takže po tobě nebudeme chtít žádnou reklamu ani nabízení produktů. Jsme společnost Focus a již více než 20 let se zabýváme výzkumem trhu a veřejného mínění.

V současné době hledáme tazatele na průzkum týkající se problematiky bydlení mladých v Brně. Hledáme nadšence, kterým je víc jak 18 let, mají základní znalost s PC, umí bez problémů komunikovat, jsou vstřícní a pečlivý. Za jeden vyplněný dotazník dostaneš 100Kč – 300Kč, samozřejmě záleží na délce a obtížnosti dotazníku. Pracovat můžeš i na dalších průzkumech po celý rok, bez časového omezení na DPP. Samozřejmě projdete krátkým školením buď po skypu nebo emailu.

Těšíme se na zprávu od Tebe, nejlépe na email junova@focus-agency.cz více informací naleznete na našich stránkách http://www.focus-agency.cz/
...
Přidat do výběru >> kraj: Jihomoravský, okres: Brno-město Zvýhodnit >> Tazatel/ka průzkumu Brno Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace