Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Vladimir Velhuda

Jméno a příjmení  |  Vladimir Velhuda

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420608402274
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

to nejlepší na internetu

Cena: dohodou | 01. 03. 2022
Nabídka
„Možná vás už napadlo, jak může běžný člověk vydělat na velké technologické vlně, třeba na příchodu internetu věcí? Odpověď je jednoduchá: nabídnout to, co máte a oni potřebují a budou vám za to platit. A co smart zařízení potřebují? No potřebují se připojit ve vaší lokalitě k internetu! WiFi a mobilní data nejsou pro ně vhodná, proto potřebují signál LoRa. A to jim můžete umožnit právě Vy pomocí zařízení, které se jmenuje hotspot LoRa, který umožní těmto přístrojům komunikovat po internetu. A za to budete dostávat odměnu, každý týden po další měsíce a roky. Nic nebudete dělat, hotspot je zcela samočinný: jen ho zapojíte do elektřiny a internetu a on sám začne připojovat tato zařízení k internetu. Zaujalo Vás to? Pro více informací si nechte poslat email na tomto odkazu a pokud vás to zaujme, fajn, pokud ne, opět se odhlásíte. Je dobré prozkoumat vše a tohle za to stojí.“...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> to nejlepší na internetu Detail inzerátu ...

Nezávázná nabídka na spolupráci

Cena: dohodou | 10. 08. 2018
Nabídka
Vážený(á) paní-pane

mám pro Vás lukrativní nabídku.

S malou investicí - VELIKÉ příjmy - ŘEŠENÍ finančních problémů

Můžete získat nové auto, vybrat si dovolenou, nástroje pro své podnikání a další výhody.

V neposlední řadě si můžete konečně splnit všechny své touhy a sny, které jste dosud nedocílili, nemohli uskutečnit z jakéhokoli důvodu.

Připadně řešit nesolventos.

Společnost co Vám dá možnost si vydělat a pronajmout Auto na 3 roky + 1- 5x dovolená za rok + 3x Visa Kredit v hodnotě po 1900€ každý rok a mno.ho dalších výdělků , Chtěl-a byste mít od 300€ týdně či 2000€ týdně nebo i více. Záleží na Vás členství od 70€.

Pokud se Vám to bude zamlouvat neváhejte mně kontaktovat pro víc informací...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Nezávázná nabídka na spolupráci Detail inzerátu ...

prace s kavou

Cena: dohodou | 13. 10. 2017
Nabídka
prace nejen u pc
Pijete rádi kávu? Znáte dalších 3-5 a více lidí ve vašem okolí, kteří pijí kávu?Nic není jednoduššího, než si dát a nabídnout vynikající zdravou kávu kterou pije na celém světě víc jak 1.6 miliardy lidí Káva od Activstar Vychutnejte si z 8 druhů zdravé kávy arabica obohacené o cordyceps, reishi, shiitake, macu a kávu na hubnutí Slimcoffe 40 dávek kávy v balení. 500 mg garcinia cambogia v každé kávě.Mame další produkty Vhodná pro psychicky a fyzicky aktivní lidi.Vydělejte si na doporučení kvalitní zdravé kávy vlastníte restauraci? kavárnu?Hotel-Motel? benzínku? atd. hledáte boční příjem ke své práci? hledáte změnu?Pokud Vás to zajímá napište si o víc informací Máme další produkty ohledně Vašeho zdraví a k tomu přístroj který Vám změří a udělá test na chybějící vitamíny a minerály během 1 minutyVášeho zdraví.Další informáce v emaile...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> prace s kavou Detail inzerátu ...

nejen u pc ale i v terenu

Cena: dohodou | 06. 06. 2017
Nabídka
Ahoj
... udělám ještě jeden - poslední - pokus upozornit Vás na něco opravdu mimořádného.
Je zde reálná duplikace ... je to jen jednoduché sdílení informací (videa).
Je zde hodně velmi úspěšných členů, kteří mají v síti další úspěšné.
Během 1-2 let je reálné dopracovat se k neuvěřitelným bonusům.
Máme výborné zkušenosti už i z ČR a SR.
Lidi z mé sítě dělají dobrovolné opakované nakupy i několikrát za měsíc.
Je zde vynikající Marketingový plán který nemá snad žádná MLM společnost
Stačí 2-3 měsíce aktivity ... a máš bonusy, které jsi jinde ještě neměl

Asi nemá smysl vypisovat další výhody ...
... jen ještě jedna - ve Vašim případě hodně zajímavá :
Můžete mít sponzora, který je velmi aktivní a přivádí do systému velké množství lidí ... to znamená, že vytvářím síť nejen sobě, ale i svým lidem !
A každý má odměny z matrixu, z lidí pod sebou - bez ohledu na to, jestli toho konkrétního člověka osobně přivedl nebo je to člověk někoho jiného.Víc informací na email.Zvu Vás ke spolupráci !!!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> nejen u pc ale i v terenu Detail inzerátu ...

nezahalej a pracuj

Cena: dohodou | 25. 01. 2017
Nabídka
Konečně jsem našel to co jsem hledal celý život, škoda jen že až v důchodu.Mám teď vše,Zdraví-štěstí-peníze. Zapoj se a pomáhej sobě a svým blízkým ke zdraví a pasívnímu příjmu. Rozdávej kolem sebe ŠTĚSTÍ.
Zaregistruj se hned teď,jsme na úplném začátku v ČR a Slovensku, ať se tobě a tvým blízkým uleví.Hledám lidi kteří chtějí víc než zrovna mají
mají stále své sny a jsou ochotni pro to něco udělat,rádi si vydělají extra příjem z domova a kteří mají nějaké zdravotní problémy.Zapojte se a pomáhejte sobě a svým známým ku zdraví a neskutečnému pasivnímu příjmu.Reg.link zašlu jen těm kteří opravdu mají zájem, mají zdravotní problémy(což má skoro každý) a ještě si chtějí přivydělat z domova.Rád pomůžu, volejte,pište si o vice informaci na email....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> nezahalej  a pracuj Detail inzerátu ...

zdraví-pohoda-peníze

Cena: dohodou | 07. 11. 2016
Nabídka
Ahoj, chceš i Ty získat týdenní příjem ve výši několika tisíc ?Tak jednoduché to je. POZOR! Toto je práce jako každá jiná až na rozdíl výšky příjmu, proto si je třeba uvědomit, že tu nebohatnete tím, že se do společnosti zaregistrujete, ale PRACÍ! Jednoduchou reklamní činností, tedy rozesíláním reklamních e-mailů případně SMS. Naplánujte si pro tuto jednoduchou činnost alespoň jednu-dvě hodiny denně a Vaše výsledky Vám garantujeme již nyní!Systém reklamy si můžete zvolit sami. Je jedno, jestli někomu pošlete SMS zprávu, e-mail, zda se zaměříte na inzerci, teletext... Jedna až dvě hodiny denně Vám přinese překvapivé výsledky. Jedna hodina denně není 20, ale 60 minutNěkteří o svých snech jen vyprávějí, zatímco jiný na nich každý den 60 minut pracují.

Přejeme úspěšnou cestu k Vašim snům....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> zdraví-pohoda-peníze Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace