Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Nové Dívky

Jméno a příjmení  |  Nové Dívky

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Hlavní město Praha

Telefon  |  neuveden
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Beáta

Cena: dohodou | 28. 08. 2016
Nabídka
Jsem 21ti letá Beáta, přestoupila jsem na výšku v Praze a ráda bych si začala konečně užívat života všemi doušky :-D. Mám ráda starší muže, vždy mě ta představa s nimi moc vzrušovala. Jsem hooodně náruživá a hravá kočička, mám ráda různé hrátky od vášnivého milování až po mé submisivní sklony. :-) Nemůžeme se setkat u mě, ale mohu přijet k Tobě nebo se setkáme někde na hotelu. Mám 170 cm a 58 kg. Zavolej mi prosím nebo napiš (SMS, Viber, Whatsapp) a domluvíme se. Těšííím se. Beata (andílek i ďáblík) ;-). 606 280 695...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Beáta Detail inzerátu ...

Alice

Cena: dohodou | 28. 08. 2016
Nabídka
Jsem 18ti letá Alice (prý s naprosto luxusním tělíčkem) a nádhernými přírodními holčičími 3kami (dle někoho 4ky). Jsem ze Slovenska původem a do Prahy jdu studovat od října výšku, tak už se tu rozkoukávám.

Potřebuji si vydělat na bydlení a fajn studentský život. Mám ráda hraní, hluboký orálek bez s polykáním, ráda se nechám i lízat a líbám se. Nebráním se ani zkusit pár. Mám i lehce submisivní představy.

Mám 165 cm, 50 kg. Zavolej mi a ráda přijedu k Tobě!
;-)

Alice.
792 388 411
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Alice Detail inzerátu ...

Simonka

Cena: dohodou | 28. 08. 2016
Nabídka
Jsem něžná a drobná 24-letá Simonka, která vlastně hledá jen trochu zábavy. Dodělávám si ještě vysokou, proto budu na příjmu jen tak 2 dny v týdnu. Jsem spíše na klasiku, ale zato nezapomenutelnou! ;-) Samozřejmě včetně celkové pohodičky, masáže, mazlení, spršky i orálku. Zvládnu ale i HLUBOKÝ ORÁLEK s vyvrcholením do pusinky. Jsem lehce bi, tak ráda přivítám i páry, nebo můžu dát trojku s dvěma muži. Jsem spíše submisivní, ale samozřejmě je nutné být rozumně opatrný. Ráda přijedu k Tobě domů, na hotel, do kanceláře nebo zajdeme někam na relax. Mám 164 cm, 52 kg a 1 prsíčka. Zavolej a domluvíme se! Simona. 606 432 031...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Simonka Detail inzerátu ...

Agáta

Cena: dohodou | 28. 08. 2016
Nabídka
Jsem čerstvě 18ti letá Agáta (prý překrásná a luxusní slečna s andílkovskou nevinnou tvářičkou :-)) a jsem poslušná studentka střední školy, takže budu moct jezdit do Prahy po předchozí domluvě předem, někdy odpoledne, někdy dopoledne a někdy o víkendu, prosím zavolej mi. Jsem štíhlounká, mám 158 cm a 44 kg. Jsem na starší muže na úrovni, ráda se mazlím, hraji si, vzrušuje mě představa, že si hrajeme při 69 na sobě. Mám ráda i vyvrcholení do pusinky. Jsem poslušnááá nevinná holčička! ;-) Nemám v Praze zázemí, přijedu k Tobě na hotel, domů, do kanceláře, na wellness, zavolej a domluvíme se. Těším se.Agátka 606280695...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Agáta Detail inzerátu ...

Irenka

Cena: dohodou | 28. 08. 2016
Poptávka
Jsem 25ti letá elegantní a luxusní Irenka, mám 172/58, a ráda bych poznala fajn muže a přilepšila si k životu v Praze :-). Nemám své zázemí, mohu přijet k Tobě nebo se setkat někde na hotýlku nebo Ti nabídnu elegantní doprovod.

Mám hodně ráda i ženy, ráda přijedu k páru, ze soukromí mám ráda i hluboký orálek.

Zavolej mi a domluvíme se na schůzce. Irena. Tel., Viber, Whatsapp: 606 432 031
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Irenka Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace