Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Václav Kohout 16404556

Jméno a příjmení  |  Václav Kohout 16404556

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420724192410
Www  |  http://www.kohou-moto.com


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Maxiskútr Jonway GTS 125 ccm

Cena: 39 900 ,-Kč | 30. 03. 2016
Nabídka
Luxusně vybavený skůtr Jonway GTS, který vzdáleně připomíná skútr Honda SilverWing či Peugeot Satelis.Na řízení tohoto skútru již stačí řidičské oprávnění skupiny B(tedy na auto). Můžete jej řídit od 16 let věku.

Svým vzhledem a kvalitou zpracování se jednoznačně řadí do kategorie maxiskůtrů. Díky širokému sedlu a kvalitnímu posezu skůtru Jonway GTS125 si můžete být jisti, že krátké i dlouhé vyjížďky mimo město budou v tom správném pohodlí pro Vás, pro nového majitele tohoto skvělého skůtru.

Přístrojová deska sdružuje tři analogové kruhové budíky a jeden digitální, které jsou výborně čitelné i v letním slunci.

Skůtr je vybaven elektrickým startérem. Vzhledem k jeho velikosti, výrobce vybavil tento skůtr zdovojeným brdzdovým kotoučem vpředu, čímž se zvýšil brzdný účinek na velmi vysokou mez....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Maxiskútr Jonway GTS 125 ccm Detail inzerátu ...

Skútr KM Strada 49 4T

Cena: 15 900 ,-Kč | 30. 03. 2016
Nabídka
Jedná se o spolehlivý a úsporný malý retro skútr schválený pro 2 osoby. Je určen pro řidiče od 15-ti let a lze jej řídit s řidičským oprávněním skupiny B. Skútr KM Strada si rychle nachází své místo mezi něžnější částí řidičů jednostopých městských strojů. Poháněn je čtyřtaktním, vzduchem chlazeným motorem o objemu 50 cm3 a výkonu 2,5 kW při 7500 ot./min. O bezpečné zastavení se stará přední kotoučová a zadní bubnová brzda....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Skútr KM Strada 49 4T Detail inzerátu ...

Skůtr KM Freewind 49 4T

Cena: 16 900 ,-Kč | 30. 03. 2016
Nabídka
Skútr střední třídy pro všechny jezdce, kteří mají rádi osobitý styl a vzhled. Má elektrický startér a jak jinak, malou spotřebu. Však nebudete jezdit více jak 45 km/h....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Skůtr KM Freewind 49 4T Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace