Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Nikita Timachkov

Jméno a příjmení  |  Nikita Timachkov

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Hlavní město Praha
Okres  |  Praha 3

Telefon  |  neuveden
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Elektrická zařízení "Tools-Town"

Cena: dohodou | 24. 03. 2016
Nabídka
Výběr Kvalitního Elektrického Nářadí – Je Záruka Rychlé A Efektivní Zavedení Elektriky V Jakémkoliv Prostoru. Nejen Profesionální Elektrikář, Ale I Jakýkoliv Muž V Domácnosti Bude Potřebovat Různé Elektrické Zařízení. Určite Souhlasíte, Že Občas Nastává Taková Situace, Když Potřebujeme Něco Zapojit Do Zásuvky, Ale V Daném Místě Zrovna Žádná Není. Pro Rozvod Elektrřiny V Domě, Při Provádění Opravy A Rekonstrukce Velmi Často Je Potřeba Koupit Blok Zásuvek, Kabely, Žárovky A Jíné Elektrické Zařízení.
Věci Potřebné Pro Elektroinstalace Lze Nalézt Na Webové Stránce „Tools Town“, V Našem Obchodě Můžete Za Příznivé Ceny Koupit Nářadí A Techniku Pro Domácnost Nebo Profesionální Použití. Pro Ty, Kteří Chtějí Ušetřit Náklady Na Elektřinu Máme V Nabídce Energiticky Úsporné Žarovky....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Elektrická zařízení Detail inzerátu ...

Zahradní nářadí "Tools-Town"

Cena: dohodou | 24. 03. 2016
Nabídka
Každý Zahrádkář Vám S Jistotou Řekné, Že Zahrada Potřebuje Pravidelnou Péči A Bez Dobrého Zahradního Nářadí Nemůžeme Čekat Na Bohatou Sklizeň. Na Obdělávání Půdy, Prořezávání Ovocných Stromů A Na Další Aktivity Ve Své Zahradce Potřebujeme Speciální Vybavení. Proto Každý Zahrádkář Musí Mít Alespoň Základní Sadu Ručního Nářadí – Bude Lepší, Pokud Tyto Věci Budou Kvalitní.
V Současné Době Koupit Jakékoliv Zahradní Nářadí – Není Problém. Záhrádkáře Mohou Najít Vhodné Zboží Na Trhu Nebo Ve Specializovaném Obchodě Na Zahradnické Potřeby. Dnes Výrobci Dělají Různé Modely, Které Jsou Schopné Usnadnit Práci Na Zahradě. Otázka Volby Nářadí Je Vždy Individuální Záležitost, To Závisí Od Osobních Potřeb Zahrádkáře. Pokud Se Rozhodnete Koupit Zahradní Nářadí Přes Internet, Je Lepší Zvolit Pro Tento Účel „Tools Town“.
Naši Manažeři Pomohou Vám Pochopit Technické Vlastnosti Jednotlivých Produktů. Ale Vždyť Výsledek Práce Závisí I Od Toho, Které Ruční Nářadí Používáte....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zahradní nářadí Detail inzerátu ...

Řezací a brousící kotouče "Tools-To

Cena: dohodou | 24. 03. 2016
Nabídka
V Současné Době Podstupují Různé Materiály Procesu Broušení – Dřevo, Kov, Plast A Dokonce I Kámen. Souhlasíte S Tím, Že Leštěný Produkt Vypadá Mnohem Estetičnější A V Některých Případech Se Stává Mnohem Produktivnější. Pro Broušení Používá Abrazivní Kotouč, Který Má Různé Tvary – Pro Použití Ve Všech Oborech. Pomocí Speciálných Brusných Nástavců Lze Nejen Vyleštit Povrch Nebo Vyčistit Ho Od Rzi, Ale I Udělat Výřezy V Určitých Místech.
Řezací Kotouč – Nástroj, Který Je Používán Odborníky Z Různých Oblastí, A To Nejen Stavaři A Opraváři, Ale Dokonce I Klenotníci. Oni Používají Kotouče Pro Broušení Drahých Kovů. Takže, Koupit Brusný Nástroj Lze Pro Různé Účely: Pro Zlatnickou Práce, Opravné A Dokončovací Práce, Pro Čištění Povrchu Před Omítáním. Kromě Toho, Některé Druhy Brusných Kotoučů Se Používá Pro Čištění Rourů, Sanitární Techniky A Odstranění Zastaralého Smaltu....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Řezací a brousící kotouče Detail inzerátu ...

Ruční nářadí "Tools-Town"

Cena: dohodou | 24. 03. 2016
Nabídka
Je Zřejmé, Že V Současné Době Je Velice Hodně Používané Elektrické Nářadí, Ale To Neznamená, Že Použití Ručního Nářadí Je Nevhodné. Většina Druhů Stavebních A Zámečnických Prací Může Být Realizována Jen Pomocí Ručního Nářadí. Některé Věci V Naší Domácnosti Občas Vyžadují Rychlou A Jednoduchou Opravu, Což Lze Provést Pouze Pomocí Neelektrického Nářadí. Proto Každý Muž By Měl Mít Po Ruce Základní Sadu Ručního Nářadí. Nedílnou Součástí Sady Jsou Kleště, Šroubováky, Kladivo A Nůžky.
Drobné Ruční Nářadí Jsou Užitečné Nejen Pro Potřeby Domácnosti. To Jsou Nezbytné Pomůcky Pro Stavaři, Mechaniky, Jejichž Každodenní Práce Souvisí S Pravidelným Používáním Ručního Nářadí. O Čem Máme Přemýšlet, Než Si Koupíme Nářadí: Za Prvé Máme Specifikovat Své Potřeby, Za Druhé Najít Obchod, Který Zaručuje Svým Zákazníkm Vysokou Kvalitu Ručního Stavebního Nářadí....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Ruční nářadí Detail inzerátu ...

Elektrické nářadí "Tools-Town"

Cena: dohodou | 24. 03. 2016
Nabídka
Každá Sada Nářadí Pro Potřeby Domácnosti By Měla Obsahovat Základní Nářadí Jako Je Elektrická Vrtačka, Šroubovák A Vibrační Bruska. Určitě Souhlasíte, Že Vyvrtat Díru Ve Zdi Pomocí Elektrické Vrtačky Je Snadnějsí, Než Dělat To Ručně. Například, Aku Vrtačka Dokáže Zjednodušit Domácí Montáže Nábytku. Vzhledem K Přitomnosti Elektrického Nářadí, Budete Schopni Rychle A Snadno Zvládnout Jakoukoliv Práci.
V Našem E-Shopu „Tools Town“ Najdete Elektrické Nářadí Významných Světových Značek. Sortiment Nářadí Na Oficiální Webové Stránce Je Velmi Rozmanitý. S Ohledem Na Předložené Modely V Katalogu, Ceny Elektrického Nářadí A Jejich Technické Vlastnosti, Velice Často Můžeme Narazit Na Tyto Otázky: Jak Vybrat Vhodné Zboží? Dražší Nářadí Nebo Levnější? Které Značce Dát Přednost?...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Elektrické nářadí Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace