Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Vladimir Žák

Jméno a příjmení  |  Vladimir Žák

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  
Okres  |  

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Hezká velká fontána.

Cena: 11 000 ,-Kč | 02. 03. 2016
Nabídka
Hezkou fontánu od prestižního evropského výrobce Art Deco Stone o výšce 270 cm s motivem stojící panny se dvěma džbány v rukou, z nichž vytéká proud vody do kalichu (metrového) lotosového květu, na kterém socha panny stojí. Cena pouze 11.000 Kč (pořizovací cena přes 40 tisíc korun). Stáří šest let, užívaná na zahradě jen jednu sezonu, nyní uschovaná v domě. Výborný stav. Prodej z rodinných důvodů. V případě zájmu zašlu foto....
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> Hezká velká fontána. Detail inzerátu ...

Secesní brána k prodeji.

Cena: 60 000 ,-Kč | 02. 03. 2016
Nabídka
Pěknou vjezdovou bránu s krásnou řemeslně provedenou kovářskou práci představující dvoukřídlovou zdobenou secesní bránu (kopie původní brány) prodám. Výška přes 3m, šíře 5 m. Brána je otevírána zemními pohony automaticky, pohony nejsou vidět! Cena bez pohonů činila čtvrt milionu korun. Je ošetřena žárovým zinkováním, posléze opatřena nátěrem ve stylu Art Deco. Zdobné, jedinečný kus. Rozumná cena brány bez pohonů 60 tisíc korun. Důvod prodeje - stěhování.
...
Přidat do výběru >> kraj: Středočeský Zvýhodnit >> Secesní brána k prodeji. Detail inzerátu ...

Vysokoškolák hledá uplatnění.

Cena: dohodou | 02. 03. 2016
Poptávka
Hledám velmi dobře honorovanou práci jako školitel, redaktor, spisovatel apod. Mohu i navázat externí spolupráci. Jsem VŠ, původní profesí pedagog, státní zkouška z ČJ, 50 let, internet běžně uživatelsky, RJ, pasivně AJ, řidičský průkaz sk. B. Jsem flexibilní, bez závazků, spolehlivý. Mám zkušenosti s jednáními s klientelou, velmi rád jezdím vozem, rád se vzdělávám. Požaduji fixní nástupní plat a motivující pracovní náplň i ohodnocení. Za nabídky děkuji.
...
Přidat do výběru >> kraj: Hlavní město Praha Zvýhodnit >> Vysokoškolák hledá uplatnění. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace