Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Hana Prudká

Jméno a příjmení  |  Hana Prudká

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Sentice
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Jihomoravský
Okres  |  Brno-venkov

Telefon  |  723833610
Www  |  http://zdravi-pro-nas.webnode.cz/


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

Zdraví a PENÍZE v jednom

Cena: dohodou | 27. 04. 2016
Nabídka
Chcete si PŘIVYDĚLAT nebo i VYDĚLÁVAT ? Nabízím NENÁROČNOU PRÁCI po internetu. Je zapotřebí pár hodin týdně. NIC TĚŽKÉHO! Jsem maminka s dvěma malými dětmi a stíhám vše i tuto práci. Zájemci PIŠTE si o další info...
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zdraví a PENÍZE v jednom Detail inzerátu ...

Vy se nechcete mít LÉPE?

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Hledáte PŘIVÝDĚLEK, který Vás nebude nijak omezovat a přitom Vám dokáže nabídnout ZAJÍMAVOU PRÁCI a hlavně slušný PŘÍJEM? Právě jste ho našli! Budete-li se této práci VĚNOVAT tak, jako já, máte úspěch i penízky zaručeny. Není to žádný PODVOD, ale práce v oblasti OBCHODU. Každému zájemci odpovím, tak NEVÁHEJTE!
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Vy se nechcete mít LÉPE? Detail inzerátu ...

Způsob, jak VYDĚLÁVAT

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Jednoduchá PROPAGAČNÍ ČINNOST na internetu, kterou ZVLÁDNE KAŽDÝ. Při troše VYTRVALOSTI a se základními dovednostmi práce na PC se dopracujete ke skutečně ZAJÍMAVÝM PŘÍJMŮM.. Neváhejte mě kontaktovat, pomohu každému, kdo projeví zájem.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Způsob, jak VYDĚLÁVAT Detail inzerátu ...

ČAS utíká

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Chcete si PŘIVYDĚLAT ke svému PLATU, NA MATEŘSKÉ, PŘI STUDIU NEBO K DŮCHODU?
Mám pro Vás zajímavou nabídku práce V PROSPERUJÍCÍM OBORU a výše přivýdělku záleží jen na Vaší píli. V případě zájmu mne KONTAKTUJTE.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> ČAS utíká Detail inzerátu ...

Udělejte SPRÁVNÝ krok

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Nyni máte skvělou ŠANCI si prřvydělat Z DOMU. Práce je VEDENÁ Z DOMU pomocí internetu a mobilního telefonu. Veškeré ŠKOLENÍ PROBÍHÁ ON-LINE, takže jste pořád v pohodlí vašeho domova. Práce není nijak NÁROČNÁ, záleží pouze na Vás, kolik hodin práci věnujete, TOLIK PENĚZ SI VYDĚLÁTE.
V případě zájmu mě kontaktujte.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Udělejte SPRÁVNÝ krok Detail inzerátu ...

Dost PODVODŮM

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Nabízím Vám ZÁZEMÍ STABILNÍ SPOLEČNOSTI,svobodu,být sám sobě šéfem.Nepožaduji ŽÁDNÉ zvláštní VZDĚLÁNÍ. Vše podloženo SMLOUVOU.Požaduji CHUŤ DO PRÁCE,pár hodin času týdně,připojení k internetu,KOMUNIKATIVNOST...Jestli to splňujete,pište si o podrobnosti.
NAPIŠTE!...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Dost PODVODŮM Detail inzerátu ...

VYZKOUŠENÁ práce odkudkoli

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Říkáte si,že to NENÍ MOŽNÉ.Já vám říkám zkuste to a budete VELICE PŘEKVAPENÍ. Také jsem tomu nevěřila,z počátku přivýdělek ale při TROŠE TRPĚLIVOSTI docela SLUŠNÉ PENÍZE. Pokud máte opravdu zájem tak NEVÁHEJTE A ZKUSTE TO.Rozhodnutí je na vás
PIŠTE!
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> VYZKOUŠENÁ práce odkudkoli Detail inzerátu ...

Zdraví a PRÁCE v jednom

Cena: dohodou | 16. 03. 2016
Nabídka
Chcete si PŘIVYDĚLAT nebo i VYDĚLÁVAT ? Nabízím NENÁROČNOU PRÁCI po internetu. Je zapotřebí pár hodin týdně. NIC TĚŽKÉHO! Jsem maminka s dvěma malými dětmi a stíhám vše i tuto práci. Zájemci PIŠTE si o další info...
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zdraví a PRÁCE v jednom Detail inzerátu ...

PŘÍLEŽITOST, která se neodmítá

Cena: dohodou | 02. 03. 2016
Nabídka
V 2/2013 mi skončila MD. A já se rozhodla plně věnovat jen práci z domova. Od 1 do 3/2013 jsem si jen prodejem vydělala přes 50 tisíc. Díky tomu si dnes vybíráme s rodinou dovolenou u moře. Miluji tuto příležitost a jsem za ní opravdu vděčná. Vděčná za to, že mohu z pohodlí domova pracovat, pomáhat lidem a plnit si své sny. Společnost mi dává možnost kvalifikovat se na příspěvek na dovolenou a také možnost, aby se i lidé z mého týmu kvalifikovali a také si užili krásný čas dovolených s příspěvkem. A navíc si vydělali opravdu nádherné peníze. Děkuji. Našla jsem v ní svou druhou rodinu a cením si toho, že to není jen o penězích, ale také právě o přátelství, osobním růstu a o práci která mne neskutečně baví.
Dana K., Děčín
Pro více informací mě kontaktujte.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> PŘÍLEŽITOST, která se neodmítá Detail inzerátu ...

Ta správná PŘÍLEŽITOST

Cena: dohodou | 02. 03. 2016
Nabídka
Jsem původním povoláním účetní a prac. příležitost mi přišla do života v 2/2009. Tehdy jsem hledala jako maminka na MD s dvouletými dvojčátky přivýdělek, kterým bych mohla do rodinného rozpočtu donést nějakou „kačku“. Velmi brzy jsem zjistila, že jsem zabila tzv. „dvě mouchy jednou ranou“. a začala jsem vydělávat peníze. Za pouhý 1 den jsem si vydělala na nový kočárek pro své syny! Ještě na MD jsem jsme si pořídili novější auto a vybavili klukům nový pokojíček. V létě 2011 jsme byli letecky u moře. Dnes spolupracuji naplno. Tato příležitost je opravdu pro každého, i pro samoživitelku, jako jsem já! Neznám lepší pracovní příležitost, vřele doporučuji! 
Eva B., Opava
Chcete také? Napište!
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Ta správná PŘÍLEŽITOST Detail inzerátu ...

I maminky na RD mohou vydělávat

Cena: dohodou | 02. 03. 2016
Nabídka
Jsem maminka na mateřské dovolené a chtěla jsem si trochu přivydělat. Zpočátku jsem byla trochu nedůvěřivá, i přesto, že jsem měla obrovskou podporu lidí, kteří již u firmy nějakou dobu byli. Po prvních 2 týdnech jsem si vydělala 4000 Kč, a po půl roce jsem již byla na pozici Manažer. Nyní už nemusím být závislá na manželově výplatě. Jsem časově i finančně nezávislá. Mohu si dovolit kupovat věci, o jakých se mi ani nesnilo. Mám jistotu, že po skončení MD, nebudu muset hledat zaměstnání, protože mám práci, která plní mé sny. A já se budu moci věnovat jen své rodině a podnikání, které mě velice baví. Navíc jsem touto prací získala něco, co se jen tak někde nenajde. Je to má nová rodina. Lidičky, které mám moc ráda a těším se na každé setkání s nimi.
Lenka R., Praha
Chcete více informací? Napište mi, odpovím všem.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> I maminky na RD mohou vydělávat Detail inzerátu ...

Pracujte SAMI pro SEBE

Cena: dohodou | 02. 03. 2016
Nabídka
Máte rádi kontakt s lidmi? Chcete mít volnou pracovní dobu? Chcete si vydělat kolik chcete? Chcete být svým pánem?
Tak to je tato příležitost právě pro Vás?
Nabízím: volnou pracovní dobu, žádný finanční strop, pomoc v začátcích, firemní akce, školení zdarma a mnoho dalšího.
Požaduji: věk nad 18 let, vytrvalost, ochotu učit se novým věcem, komunikativnost, základní znalost práce s PC a internetem, zájem o obor.
Pro více informací PIŠTE.
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Pracujte SAMI pro SEBE Detail inzerátu ...

Finanční nezávislost - SMYSL života

Cena: dohodou | 01. 03. 2016
Nabídka
Začala spolupracovat jako maminka na MD, která hledala přivýdělek. Po dvouleté spolupráci mi skončila MD a já místo nástupu do práce dala výpověď a naplno se začala věnovat spolupráci. Dnes už spolupracuji 5. rokem a rozhodnutí přidat se, považuji za jedno z mých nejlepších životních rozhodnutí. Můj příjem neustále roste a jsem finančně nezávislá. Obrovský bonus vidím také v časové nezávislosti, kdy si svůj čas řídím zcela sama. Získala jsem spoustu přátel a druhou rodinu. Vrátilo se nám nejcennější co máme - zdraví. A našla jsem smysl svého života - pomáhat lidem. Děkuji, že mám možnost žít život podle našich představ.
Lýdie E., Tanvald
Pro více informací pište!
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Finanční nezávislost - SMYSL života Detail inzerátu ...

Nezáleží jaký je Váš obor

Cena: dohodou | 01. 03. 2016
Nabídka
Necelých 8 let jsem podnikal ve stavebnictví, ukončil jsem činnost - psychicky, fyzicky i finančně vyčerpán. Přišlo zásadní rozhodnutí! Tímto dnem se mi začal měnit život! Společně s manželkou jsme se vydali na cestu podnikáním, kde i obyčejní lidé (elektromechanik, dámská krejčová) bez jakýchkoliv zkušeností a talentu v mezinárodním obchodě mohou uspět. Realizujeme své sny. Koupili jsme si auto, které jsme si přáli a naším dalším velkým cílem je luxusně zařízený dům postavený na klíč - se vším, co k tomu patří... Neznáme lepší podnikání.
Jiří a Milena Š., Brno
informace nic nestojí! PIŠTE!
Prudka...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Nezáleží jaký je Váš obor Detail inzerátu ...

Moje přítomnost, moje budoucnost

Cena: dohodou | 01. 03. 2016
Nabídka
Chci poděkovat, za to, že díky práci se mi zvýšil měsíční příjem o minimálně 3000 Kč - a hlavně se cítím potřebná, protože pomáhám druhým ku zdraví. Jsem na MD a díky práci teď vím, že později nebudu muset hledat práci, protože ji mám už teď. Je to práce, která mě baví a která mě činí užitečnou. Věřím, že je moje přítomnost, ale i budoucnost v této spolupráci.
Martina K., Lipník n. Bečvou
Vice informaci emailem
Prudká...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Moje přítomnost, moje budoucnost Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace