Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Marcela Kopřivová

Jméno a příjmení  |  Marcela Kopřivová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Karlovarský
Okres  |  Karlovy Vary

Telefon  |  +420
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Byt 2+1, Louny

Cena: 599 999 ,-Kč | 27. 06. 2016
Nabídka
Nabízíme k prodeji byt 2+1, v blízkosti centra v Lounech, cca 30 minut od Prahy, 51 m2 s balkonem. Byt se nachází na Tyršovém nám. v Lounech. Byt je v původním stavu, okna a balkón jsou situovány na jih, takže je byt klidný a teplý.
Byt se nachází ve 3.podláží, střecha domu je po rekonstrukci, okna jsou plastová, k bytu náleží sklep, společná kočárkárna a travnatý,uzavřený dvůr pro vlastníky domu,nechybí zde ani společný kotel pro vytápění bytových jednotek(což znamená obrovskou úsporu tepla). V cihlovém domě se však nenachází výtah.
V pokojích jsou parkety, v chodbě a v kuchyni lino.V kuchyni nalezneme spižírnu a původní kuchyňskou linku, nový kombinovaný sporák, další vestavená skříň je v chodbě.V koupelně je nově instalován sprchový box. Byt je čistý a zachovalý, lze využít v současném stavu, nebo provést rekonstrukci.
Měsíční poplatky cca 3 000 Kč + energie. Výhodou je veškeré občanské vybavení v bezprostřední blízkosti u domu, jako lékař, lékárna, potraviny, autobus.zastávka...
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Louny Zvýhodnit >> Byt 2+1, Louny Detail inzerátu ...

rekreační chalupa-Boč

Cena: 500 000 ,-Kč | 28. 05. 2015
Nabídka
Nabízíme k prodeji rekreační chalupu na klidném místě v chatařské oblasti Boč(oblast Klášterec nad Ohří). Jedná se o zděný částečně ze 3/4 podsklepený dům .V prvním podláží se nacházejí 2 ložnice(vybavené, se vším všudy). V přízemní části se nachází kuchyň, velká obývací místnosti dále chodba,místnost se chemickým záchodem. Z této chodby vedou schody do prvního patra. Zavedený je zde elektrický proud 220V plus 380V. Topení je na tuhá paliva , kamna jsou na propan butan.Chata se nachází 20metrů od řeky Ohře.Vhodné pro rybaření, koupání . Za chatou jsou terasovité záhonky pro pěstování nejrůznější zeleniny a mnohého dalšího. Na pozemku také nalezneme kůlnu na dřevo a suchý záchod.Samozřejmostí je také chatové posezení na terase,nechybí ani krb s grilem.Pitná voda je v dosahu 300m (pramenitá voda-vhodná ke konzumaci). Tato oblast je vhodná jak pro rodiče s dětmi, ale i pro seniory- každé si zde najde své( může se věnovat houbaření, procházkám po lesích či vodáckým aktivitám). IHNED K PROD...
Přidat do výběru >> kraj: Karlovarský, okres: Karlovy Vary Zvýhodnit >> rekreační chalupa-Boč Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace