Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta EUROKAM SYSTEM s.r.o. 28642023

Jméno a příjmení  |  EUROKAM SYSTEM s.r.o. 28642023

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  Pazderna 5
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Moravskoslezský
Okres  |  Frýdek-Místek

Telefon  |  neuveden
Www  |  http://www.krby-stavba.cz


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Krbová vložka VESUVIO 18 s výměníke

Cena: dohodou | 11. 01. 2016
Nabídka
Nabízím k prodeji novou krbovou vložku VESUVIO 18 s výměníkem od výrobce HAAS+SOHN Rukov. Krbová vložka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a je vybavena terciálním spalováním a regulací přívodu externího vzduchu. Díky tomu krbová vložka VESUVIO 18 výrazně snižuje spotřebu paliva a tím významně šetří vaši peněženku. Krbová vložka dosahuje výkonu 7,4 až 22,5 kW a účinnosti 82 %. Elegantní vzhled vložky se hodí ke každé krbové obestavbě. Potřebujete-li jakékoli informace o krbové vložce, neváhejte mě kontaktovat....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Krbová vložka VESUVIO 18 s výměníke Detail inzerátu ...

Krbová vložka E1 Želetavská kamna

Cena: dohodou | 18. 09. 2015
Nabídka
Levně prodám krbovou vložku E1 od českého výrobce Želetavská kamna. Krbová vložka E1 má topeniště vyložené šamotovou obezdívkou a je opatřena přívodem primárního i sekundárního vzduchu, díky čemuž dosahuje výkonu 7 až 11 kW. V krbové vložce je možné topit dřevem či dřevěnými ekobriketami. Rozměry krbové vložky:

Výška: 850 mm
Šířka: 466 mm
Hloubka: 467 mm
Hmotnost: 117 kg

Krbová vložka je osazena kouřovodem o průměru 150 mm. Kompletní informace a popis krbové vložky naleznete na mém webu, kde máte možnost si krbovou vložku i koupit. Krbová vložka je nová se zárukou. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhejte kontaktovat.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Krbová vložka E1 Želetavská kamna Detail inzerátu ...

Izolační desky Promasil a SILCA

Cena: dohodou | 23. 05. 2015
Nabídka
Prodám izolační desky pro stavbu krbů Promasil a SILCA. Izolační desky Promasil mám v tloušťce 3 cm a izolační desky SILCA v tloušťkách 25, 30, 40, 50 a 80 mm. Tyto žáruvzdorné izolační desky jsou vhodné pro izolaci žáruvzdorných konstrukcí a krbů. Díky svým vynikajícím vlastnostem se desky Promasil používají hlavně pro izolaci ohnišť krbů a kamen. V našem obchodu s krby si můžete vybrat a objednat izolační desku, která vám bude vyhovovat. Na webu v sekci krby - stavební materiály naleznete veškeré podrobnosti o nabízených izolačních deskách. Kromě izolačních desek nabízíme také další materiály, které budete potřebovat při stavbě krbu a vytápěcího systému....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Izolační desky Promasil a SILCA Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace