Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Petra Pospíšilová

Jméno a příjmení  |  Petra Pospíšilová

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Olomoucký
Okres  |  Olomouc

Telefon  |  734201802
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Pronájem restaurace ESKO v Olomouci

Cena: 38 719 ,-Kč | 02. 04. 2015
Nabídka
Jedinečná možnost pronájmu zavedené restaurace a baru na výjimečném místě.
K pronájmu je restaurace a bar na adrese 17. listopadu 1126/43, Olomouc o celkové výměře 273 m² a s předzahrádkou o výměře 45 m². Součástí pronájmu technické a administrativní zázemí pro provoz restaurace. K dispozici je tak bar, restaurace, kancelář, kuchyně, rozsáhlé sociální zařízení pro hosty i pro personál, optimální skladové prostory a další prostory, které lze využít dle přání a fantazie. Zásadní přidanou hodnotou je umístění restaurace v lokalitě s vysokým pohybem osob a zvláště pak blízkost pěti fakult Univerzity Palackého, blízkost vysokoškolských kolejí a budov veřejných institucí. Restaurace leží v koridoru mezi vysokoškolskými kolejemi, centrální knihovnou a centrem města, kde jsou umístěny fakulty. Hned vedle restaurace je také umístěn legendární „S-klub“. To vše poskytuje skutečně unikátní příležitost pro provoz restaurace a baru, nebo kavárny se studovnou s celodenním provozem. Volné ihned....
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Olomouc Zvýhodnit >> Pronájem restaurace ESKO v Olomouci Detail inzerátu ...

Pronájem kancelářských prostor v Ol

Cena: 1 000 ,-Kč | 02. 04. 2015
Nabídka
Nabízíme Vám kancelářské prostory k pronájmu. Tyto prostory se nachází v budově, která stojí v srdci hanácké metropole, ve městě Olomouc, které je univerzitním městem s velkým potenciálem.
Lokace: ulice 17. listopadu 1126/43, Olomouc.
Nabízíme k pronájmu kanceláře v 3 podlažní budově o dispozici od 17,82 m² až do 40,95 m². Možnost vybrat si ideální velikost kanceláře dle vašich potřeb. Kanceláře jsou vhodné pro malé i střední firmy, které vyžadují dobře dohledatelnou lokalitu, pro širokou veřejnost je budova známa jako ESKO. V kancelářích nechybí dostatek soukromí, prostoru a světla.
Velkou předností je lokalita kanceláří, které se nachází velice blízko samotného centra Olomouce – (pět minut pěší chůze) a současně stojí mimo zónu placeného stání s dostatkem parkovacích míst a s výbornou dopravní obslužností.
Cena je 1000,-Kč m²/rok.
...
Přidat do výběru >> kraj: Olomoucký, okres: Olomouc Zvýhodnit >> Pronájem kancelářských prostor v Ol Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace