Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Roman Vařejčka

Jméno a příjmení  |  Roman Vařejčka

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Pardubický
Okres  |  Chrudim

Telefon  |  773503119
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1 2.../ 2

Výpis inzerátů

Kvadrokoptéra JJRC H3 Země-vzduch

Cena: 1 390 ,-Kč | 17. 08. 2016
Nabídka
RC Kvadrokoptéra JJRC H3 Země-vzduch 2.4g 4CH s HD kamerou. Sleva 500 Kč. RC Kvadrokoptéra byla použitá 6 minut, jako nová, chybí návod v ČJ.
Brand Name:JJRC
Item Name: 2 in 1 Air-ground Amphibious Quadcopter
Item NO.: H3
Channel:4CH
Gyro:6-axis gyro
Color: Black
LED: Night Lights
Mode: Land mode/ Flight mode
Control Distance: About 300m
Charger Time: About 60mins
Flight Time: 5-8mins
Battery: 7.4V 380mAh
Quadcopter Size:28.6cm*17.5cm*13.5cm
Package Size: 37.1cm*21.2cm*24.1cm
Battery Dimension: 4cm*1.8cm*1.5cm
Battery Weight:22g
Package Weight:1078g...
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Chrudim Zvýhodnit >> Kvadrokoptéra JJRC H3 Země-vzduch Detail inzerátu ...

RC modely - Affiliate program

Cena: dohodou | 28. 06. 2016
Nabídka
Staňte se našim partnerem - je to snadné:

RC modely RCkane.cz - Nabízíme vám provizi 8% z nákupu každého zákazníka, který přijde z vašeho odkazu.

1) zaregistrujte se v našem programu jako náš obchodní partner
2) vyberte si banner, nebo odkaz a umístěte jej na váš web, nebo blog, do e-mailu, který pošlete lidem, které by toto téma mohlo zajímat, na vašem profilu na Facebooku.
3) Bude skvělé, pokud přidáte k odkazu nebo banneru vaši zkušenost, nebo vaše osobní důvody, proč se vám výrobky líbí a proč je doporučujete
4) můžete také natočit video, přidat vlastní fotoreportáž, nebo jinak kreativně a vkusně k téma zpracovat

Stačí se zaregistrovat do Affiliate programu na webu....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> RC modely - Affiliate program Detail inzerátu ...

Král nebe - RC kvadrokoptéra

Cena: 1 790 ,-Kč | 03. 04. 2015
Nabídka
RC model kvadrokoptéry dron Král nebe je menší bratříček známého velkého Drona Patriota. Tento dron je usazen ve vysoce odolném ochranném rámu z tvrzeného pěnového PU. Model je vybaven kamerou, LED světlomety a i když patří rozměrově stále mezi větší modely 32.5 x 32.5 cm jeho ovládání je velmi jednoduché a vhodné pro každého. Vybaven šestiosým gyroskopem (six-axis gyro) je schopen akrobatických 360° přemetů jedním tlačítkem. Díky frekvenci 2.4 GHz, která zaručuje dosah signálu okolo 100 metrů, s ním lze létat venku (zvládá i mírný vítr). Jedná se o čtyřkanálový model, je možno s ním tedy létat nejen dopředu, dozadu a do stran ale také do boku. Vrtule jsou vyrobeny z pružného odolného plastu. Výhodou při ovládání je přepínání módu výkonu na 30, 60 a 100 %. Pro začátek postačí využívat 30 % výkonu. Při plném výkonu 100 % je možné provádět různé akrobatické kousky jako např. přemet ve vzduchu (o 360°). Tato kvadrokoptéra je také vybavena kvalitní rychlou kamerou, která se spouští přes t...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Král nebe - RC kvadrokoptéra Detail inzerátu ...

RC kvadrokoptéra Originál

Cena: 2 190 ,-Kč | 02. 04. 2015
Nabídka
RC model kvadrokoptéry Originál SYMA X5C s HD kamerou, ochranou vrtulí, režim pro začátečníka a pokročilé. Velikost 38cm.

Kvadrokoptéra je nová a nepoužitá. Krabice kvadrokoptéry je namáčklá, výrobek však není nijak poškozen a je zcela nový. Pouze několik kusů skladem.

Syma X5C je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. RC model je dodáván s 2Mpix kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je vhodný i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5C je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat jakým směrem letíte. Tešit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 2GB SD kartu a USB čtečku karet, takže se v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> RC kvadrokoptéra Originál Detail inzerátu ...

Zavážecí loďka pro rybáře 2015

Cena: 6 990 ,-Kč | 19. 03. 2015
Nabídka
Nová verze oblíbené zavážecí lodě pro rekreační rybáře. Nově váha pouze 2,60 kg s Li-pol Akumulátorem uveze až 2,5 kg krmiva. Také vylepšené motory s převodovkou, spolu s Li-pol 10A akumulátorem prodlužují dobu jízdy lodě až na 3 hodiny. Zakrmovací loď je velmi pěkně propracovaná, má dva silné elektromotory, Li-pol baterii - je kompletně smontovaná pro snadné a rychlé použití. Mezi její výhody patří vysoká nosnost (až 2,5 kg krmiva), silná Li-pol baterie (vydrží pohánět loďku až 3 hodiny). Korba s krmivem je díky šnekovému ústrojí velmi přesně regulovatelná a krmivo tak můžete lépe dávkovat. Řízení se provádí pomocí jednoduchého ovladače. Loď umí jezdit vpřed, zatáčet na oba směry, vyklápět korbu, pozastavit plavbu či ukončení vyklápění. Každá činnost je indikována třemi pozičními světly umístěnými v krajních pozicích lodě - je tak možno plavit se i v noci za tmy. Samozřejmostí je zařízení na odvoz háčku s návnadou na požadované místo a automatické odjištění při započetí vyklápění....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zavážecí loďka pro rybáře 2015  Detail inzerátu ...

RC kvadrokoptéra s kamerou

Cena: 1 790 ,-Kč | 17. 03. 2015
Nabídka
RC model kvadrokoptéry dron Král nebe je menší bratříček známého velkého Drona Patriota. Tento dron je usazen ve vysoce odolném ochranném rámu z tvrzeného pěnového PU. Model je vybaven kamerou, LED světlomety a i když patří rozměrově stále mezi větší modely 32.5 x 32.5 cm jeho ovládání je velmi jednoduché a vhodné pro každého. Vybaven šestiosým gyroskopem (six-axis gyro) je schopen akrobatických 360° přemetů jedním tlačítkem. Díky frekvenci 2.4 GHz, která zaručuje dosah signálu okolo 100 metrů, s ním lze létat venku (zvládá i mírný vítr).
Jedná se o čtyřkanálový model, je možno s ním tedy létat nejen dopředu, dozadu a do stran ale také do boku. Vrtule jsou vyrobeny z pružného odolného plastu. Výhodou při ovládání je přepínání módu výkonu na 30, 60 a 100 %. Pro začátek postačí využívat 30 % výkonu. Při plném výkonu 100 % je možné provádět různé akrobatické kousky jako např. přemet ve vzduchu (o 360°).
Tato kvadrokoptéra je také vybavena kvalitní rychlou kamerou......
Přidat do výběru >> kraj: Pardubický, okres: Chrudim Zvýhodnit >> RC kvadrokoptéra s kamerou Detail inzerátu ...

RC kvadrokoptéra s HD kamerou

Cena: 2 490 ,-Kč | 24. 02. 2015
Nabídka
RC kvadrokoptéra Syma X5C je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. RC model je dodáván s 2Mpix kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je vhodný i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5C je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 2GB SD kartu a USB čtečku karet, takže se v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu. Stačí dokoupit 4ks AA baterie .

...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> RC kvadrokoptéra s HD kamerou  Detail inzerátu ...

RC Kvadrokoptéra, Dron Patriot

Cena: 2 690 ,-Kč | 24. 02. 2015
Nabídka
Špičková kvadrokoptéra nové generace obřích rozměrů (úhlopříčka 60 cm), patří rozměrově již mezi opravdu velké modely, ale její ovládání je stále velmi jednoduché, je vhodná pro každého. Vybavena šestiosým gyroskopem (six-axis gyro) schopna akrobatických přemetů jedním tlačítkem se řadí mezi nejstabilnější modely na světě. Její vrtule jsou chráněny konstrukcí z odolného materiálu, díky frekvenci 2,4 GHz, která zaručuje dosah signálu mezi 100 až 200 metry, lze s ní létat venku (zvládá i mírný vítr).
Jedná se o čtyřkanálový model, je možno s ním tedy létat nejen dopředu, dozadu a do stran ale také do boku. Model je odolnější vůči případným nehodám, neboť jeho konstrukce je velmi odolná. Vrtule jsou vyrobeny z pružného plastu a pokud se poškodí, balení obsahuje náhradní sadu. Výhodou při ovládání je přepínání módu výkonu na 30, 60 a 100 %. Pro začátek postačí využívat 30 % výkonu. Při plném výkonu 100 % je možné provádět různé akrobatické kousky jako např. přemet ve vzduchu (o 360 st.)...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> RC Kvadrokoptéra, Dron Patriot Detail inzerátu ...

SKY King - RC kvadrokoptéra

Cena: 1 790 ,-Kč | 24. 02. 2015
Nabídka
RC model kvadrokoptéry dron Sky King je menší bratříček známého velkého Drona Patriota. Tento dron Sky king je usazen ve vysoce odolném ochranném rámu z tvrzeného pěnového PU. Model je vybaven kamerou, LED světlomety a i když patří rozměrově stále mezi větší modely 32.5 x 32.5 cm jeho ovládání je velmi jednoduché a vhodné pro každého. Vybaven šestiosým gyroskopem, je schopen akrobatických 360 st. přemetů jedním tlačítkem. Díky frekvenci 2.4 GHz, která zaručuje dosah signálu okolo 100 metrů, s ním lze létat venku (zvládá i mírný vítr).
Jedná se o čtyřkanálový model, je možno s ním tedy létat nejen dopředu, dozadu a do stran ale také do boku. Vrtule jsou vyrobeny z pružného odolného plastu. Výhodou při ovládání je přepínání módu výkonu na 30, 60 a 100 %. Pro začátek postačí využívat 30 % výkonu. Při plném výkonu 100 % je možné provádět různé akrobatické kousky. Tato kvadrokoptéra je také vybavena kvalitní rychlou kamerou, která se spouští přes tlačítko na dálkovém ovládání....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> SKY King - RC kvadrokoptéra Detail inzerátu ...

Originál dron Amewi AMX-51 kamera

Cena: 3 890 ,-Kč | 08. 12. 2014
Nabídka
Novinkou roku 2014 je Originál Qvadrokoptera Amewi AMX-51 s Videokamerou a fotoaparátem. S novou 6 osou řídící jednotkou (gyroskopy), která zajišťuje perfektní stabilitu a jednoduché a přesné ovládání jak pro úplného začátečníka, tak i pokročilého pilota s možností razantní pilotáže a akrobacie.

Vylepšena verze za stejnou cenu. Deluxe verze obsahuje výkonnější vysílač s dosahem do 350 metrů.

Parametry :
-Délka 515 mm.
-Hmotnost 315 g.
-Výška 86 mm.
-Šířka 524 mm.
-Doba letu 8 až 12 minut dle razance pilotáže.
-Doba letu bez ochranného rámu 12 až 16 minut.
-Akumulátor Li-pol 7,4V 850 mAh.
-Nabíječ balanční s napájením z 240V doba nabíjení 1 hodina.
-Rozlišení Videokamery 480p (640×480, 4:3).
-Vysílač 6 kanál 2,4 Ghz přehledný modře nasvícený display Mod 1 až 4.
-Bezpečný dosah 150 m dosah na volném prostranství až 350 m.
-Precizní 6 osá řídící jednotka (3 letové režimy a režim obratů 360 stupňů).
-Přesné létání v místnosti a venku i za větru až 4m/s bez ochraného kryt...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Originál dron Amewi AMX-51 kamera Detail inzerátu ...

RC kvadrokoptéra s HD kamerou Syma

Cena: 2 490 ,-Kč | 08. 12. 2014
Nabídka
RC model kvadrokoptéry Originál SYMA X5C s HD kamerou, ochranou vrtulí, režim pro začátečníka a pokročilé. Velikost 38cm.

Syma X5C je nejnovější model RC kvadrokoptéry střední velikosti. RC model je dodáván s 2Mpix kamerou s režimem videa či zaznamenávání fotografii. Model je díky 6-axis gyru velmi stabilní a je vhodný i pro začátečníka. Levým tlačítkem můžete zvolit režim L - nízká rychlost nebo H- vysoká rychlost pro pokročilé. X5C je krásně dvoubarevně osvětlen, létat tedy můžete i v noci, také je velmi dobře poznat jakým směrem letíte. Těšit se také můžete na vysokou odolnost, model je vybaven elegantním krytím vrtulí. Kvalita videa je vzhledem k ceně velmi dobrá. Balení obsahuje také 2GB SD kartu a USB čtečku karet, takže se v podstatě dostanete vše, co potřebujete k letu. Stačí dokoupit 4ks AA baterie.

Originální výrobek.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> RC kvadrokoptéra s HD kamerou Syma Detail inzerátu ...

Zavážecí loďka pro rybáře + sonar

Cena: 11 543 ,-Kč | 22. 10. 2014
Nabídka
Tato zakrmovací loďka, která uveze až 2 kg krmiva ve své naklápěcí korbě, je vybavena moderním echolotem který Vám na velikém, jasném displeji neustále ukazuje všechny důležité informace, jenž budete potřebovat kolem oblasti na lodi - jako je aktuální hloubka, množství ryb, teplotu vody, stav baterie v lodi i ve vysílači. Loď je poháněna dvěma výkonnými motory a je také vybavena světlem pro připoutání pozornosti ryb. Zakrmovací loď je velmi pěkně propracovaná, má dva silné elektromotory, gelovou baterii - je kompletně smontovaná pro snadné a rychlé použití. Mezi její výhody patří vysoká nosnost, silná gelová baterie (vydrží pohánět loďku až 3 hodiny). Korba s krmivem je díky šnekovému ústrojí velmi přesně regulovatelná a krmivo tak můžete lépe dávkovat. Řízení se provádí pomocí ovladače (který slouží zároveň jako výstupní zobrazovací jednotka sonaru). Loď umí jezdit vpřed, zatáčet na oba směry, vyklápět korbu, pozastavit plavbu či ukončení vyklápění....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zavážecí loďka pro rybáře + sonar Detail inzerátu ...

Zvýhodněná sada - 2x Roboman

Cena: 1 779 ,-Kč | 22. 10. 2014
Nabídka
Zvýhodněná sada dvou robotů Robomanů. Robot provádí celou škálu pohybů a činností. Můžete chodit popředu i pozadu. Můžete se otáčet, pohybovat trupem a využívat mnoho funkcí ovládání. Díky speciálním rukám dokáže Roboman uchopit a přenášet předměty. Ale to není konec! Náš RC robot je schopen tance a dokonce je schopen uštědřit i karate ránu! Jako by toho nebylo už dost co Roboman zvládá. Ale pozor. Roboman má zabudovaný tónový generátor a detektor, který předpokládá různé zvuky z prostředí a reaguje na ně.

Roboman začne žít, jakmile stisknete tlačítko na dálkovém ovládání! Může se řídit už naprogramovanými pohyby nebo ho můžete ovládat samostatně. Nezapomeňte, že jeho možnosti bude omezovat pouze vaše představivost!
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Zvýhodněná sada - 2x Roboman Detail inzerátu ...

Přídavný motor na kolo GRUBEE

Cena: 4 820 ,-Kč | 18. 09. 2014
Nabídka
Přídavný značkový motor na kolo GRUBEE Sky Hawk Gt5-Super Rat 66/80ccm s veškerým příslušenstvím.
Kompletní sada zcela nového nadstandardně vybaveného motoru od Grubee Inc. Sky Hawk Gt5-Super Rat obsahující vše potřebné pro vaše motorové kolo.
Jedná se o skutečnou raritu mezi dvoutaktními přídavnými motory vyznačující se jak perfektní kvalitou zpracování, tak dlouho očekávanou novinkou a to kompletně přepracovaným magneto zapalováním Gt5-Super Rat.

Typ motoru: vzduchem chlazený zážehový dvoutakt se zcela novým technicky výborně zpracovaným magneto zapalováním.
Obsah: 66/80 ccm.
Vrtání / zdvih: 47 mm x 40 mm.
Jmenovitý výkon: 2.2 KW / 5000 ot./min.
Maximální výkon: 3.2 KW / 6000 ot./min.
Kompresní poměr: 6 / 0.1.
Palivo: 95 oktanové s olejem (dle přiloženého manuálu).
Objem nádrže: 2 l.
Spotřeba: 2.5 l / 100 km.
Hmotnost v základní výbavě: 7.0 kg.
Maximální rychlost dle výrobce: až 60 km / hod.
...
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Přídavný motor na kolo GRUBEE Detail inzerátu ...

Elektrické autíčko pro děti

Cena: 1 890 ,-Kč | 14. 09. 2014
Nabídka
Čtyřkanálové elektrické autíčko Armádní policie pro děti s možností řízení dálkovým ovladačem. Velikost: 121 x 54,5 x 65 cm. Nové.
Funkce:
Rádiem ovladatelné funkce řízení.
Čtyřkanálové RC policejní auto pro děti.
Dva módy jízdy: sešlápnutím pedálu nebo dálkovým ovladačem.
Radiem řízené funkce: jízda vpřed a vzad, odbočit vlevo a vpravo, start a stop.
Funkce auta: hudba, houkačka a zvuk alarmu.
Při jízdě blikají světla.
Barva: zelená kamufláž....
Přidat do výběru >> celá Česká republika Zvýhodnit >> Elektrické autíčko pro děti Detail inzerátu ...
1 2.../ 2
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace