Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát

Detail inzerenta Jan Vančura

Jméno a příjmení  |  Jan Vančura

Hodnocení uživatele  |  0 / 0  přejít na hodnocení

Ulice  |  neuveden
Město  |  neuvedeno
Kraj  |  Ústecký
Okres  |  Děčín

Telefon  |  414114029
Www  |  neuvedena


inzeráty | hodnocení | napsat zprávu

Stránka: 1.../ 1

Výpis inzerátů

Prodej rodinného domu Kytlice

Cena: 1 350 000 ,-Kč | 07. 08. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme k prodeji nemovitost - rodinný dům o třech nadzemních podlaží a podkroví v centru obce Kytlice, okres Děčín. V prvním nadzemním podlaží jsou sklepní prostory. V druhém nadzemním podlaží je bytová jednotka o velikosti 2+1. Ve třetím nadzemním podlaží je byt o velikosti 3+kk. Podkroví slouží pouze jako půdní prostory. Dům prošel částečnou rekonstrukcí - nové podlahy, rozvody, nová fasáda. Vytápění objektu zajišťuje kotel na tuhá paliva, pitná voda čerpaná z veřejného řádu a splaškové vody jsou vedeny do septiku. Příslušenství domu tvoří zděná kolna umístěna za domem. Pozemky u domu jsou svažité. Více informací na e-mailu nebo telefonicky. Jedná se o prodej z insolvenčního řízení, prodejem ze zákona zanikají zástavní práva a nařízené exekuce. Poplatníkem daně z převodu nemovitosti je kupující. Nemovitost lze bez problémů financovat hypotékou či stavebním spořením. Velmi pěkná lokalita domu - DOPORUČUJEME!...
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej rodinného domu Kytlice Detail inzerátu ...

Prodej DR v Benešově nad Ploučnicí

Cena: 800 000 ,-Kč | 20. 06. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej nemovitosti - rodinný dům na jižním okraji centrální městské části města Benešova nad Ploučnicí. Jedná se o zděný dvoupodlažní dům, bez podsklepení, se sedlovou střechou dřevěného krovu.
V přízemí je prodejna s výkladci v dřevěných rámech, s dlažbou, el. kotlem teplovodního ÚT. V patře je nebytová jednotka 2+1 s chodbou, koupelna s vanou a el. bojlerem a WC, schodiště kamenné. V bytě je pokoj s plovoucí podlahou, kuchyně s el. sporákem, vytápění s dvěma el. akumulačními topidly. Okna jsou plastová. V krovu sedlové střechy je členěný půdní prostor.
Více informací na e-mailu, cena: 800 000,00 Kč (+ provize RK).
Jedná se o prodej z konkursního řízení, prodejem ze zákona zanikají zástavní práva a nařízené exekuce....
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej DR v Benešově nad Ploučnicí Detail inzerátu ...

Prodej rekreační chaty v Brložci

Cena: 800 000 ,-Kč | 20. 06. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej nemovitosti - rekreační chata s garáží na východním okraji rozptýlené individuální zástavby Brložce, stavebně nesrostlé části obce Dobrná a je přímo přístupná z místní nezpevněné komunikace. Nemovitost je tvořena zděnou stavbou s příslušenstvím, sestávajícím z pozemků, vedlejších staveb, venkovních úprav a trvalých porostů. Volně stojící zděný dům, užívaný k rekreaci rodiny, postavený v zahradním prostředí. Osazen je v upravené části zvlněného terénu, napojen na veřejný rozvod elektro. Voda je z vlastní studny, odpad do vlastní jímky.
Zděná garáž domu, se vstupem v úrovni zahrady terénního stupně pozemku a jejíž střecha tvoří pochůznou terasu s teracevou dlažbou v úrovni přízemí.
Nemovitost vyžaduje některé opravy, nicméně je ihned obyvatelná, vhodná i k případnému trvalému bydlení. Z terasy je velmi pěkný výhled do krajiny. Toto místo si jistě ihned zamilujete. DOPORUČUJEME!...
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej rekreační chaty v Brložci Detail inzerátu ...

Prodej rodinného domu v Huntířově

Cena: 599 000 ,-Kč | 28. 05. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej nemovitosti - rodinný dům v Huntířově, okres Děčín o velikosti 4+1 (obývací pokoj, ložnice, 2x pokoje, kuchyň, WC + koupelna). Vytápění v nemovitosti je krbovými kamny + ústřední topení. V roce 2013 byla provedena rekonstrukce oken - plastová protihluková, v roce 2009 byla provedena rekonstrukce střechy.
Více informací na e-mailu, cena 599.000 Kč.
Jedná se o prodej z insolvenčního řízení. Prodejem ze zákona zanikají zástavní práva a nařízené exekuce. Prodej bude uskutečněn nejvyšší nabídce....
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej rodinného domu v Huntířově Detail inzerátu ...

Prodej rodinného domu v Březinách

Cena: 460 000 ,-Kč | 20. 05. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej nemovitosti - rodinný dům v Březinách, okres Děčín. Nemovitost se nachází v klidné části, přibližně 300 m od hlavní silnice Děčín (Březiny) - Benešov nad Ploučnicí. Jedná se o vhodnou lokalitu za účelem trvalého bydlení s dobrou dostupností. Nemovitost je umístěna mezi stávající zástavbu rodinných domů, jako poslední dům, u kterého končí příjezdová cesta, je tedy vhodný pro rodiny s dětmi. Pozemky k nemovitosti jsou svažité nepravidelného tvaru, nemovitost je napojena na veřejný zdroj vody a síť elektro. V nemovitosti bude třeba provést některé stavební úpravy - vnitřní opravy nejsou dokončeny a celkový stav nemovitosti je zhoršený. Stavba je nepodsklepená se dvěma nadzemními podlažími a půdou, velikost 4+1 s příslušenstvím. Svislé konstrukce zděné a hrázděné. Střecha eternit, vytápění objektu zajištěno lokálně kamny na tuhá paliva, ohřev vody zajištěn bojlerem.
Více informací na e-mailu, cena 460.000 Kč.
Jedná se o prodej z insolvenčního řízení....
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej rodinného domu v Březinách Detail inzerátu ...

Prodej domu v Benešově nad Plouč.

Cena: 3 900 000 ,-Kč | 19. 05. 2014
Nabídka
Exkluzivně nabízíme prodej - luxusní dům v Benešově nad Ploučnicí, okres Děčín. Dům nepravidelného půdorysu postavený v jižním rohu Mírového náměstí města Benešov nad Ploučnicí. Dům je postaven na historických kamenných základech ze 14. století. Celková rekonstrukce domu zachovala historické stavební prvky a citlivě navázala novodobé konstrukce s nadstandardních materiálů. Řemeslné provedení stavebních úprav je precizní. Interiéry jsou doplněny vybavením navazujícím na historický charakter domu. Lokalita je mimořádně výhodná, v okolí je veškerá občanská vybavenost....
Přidat do výběru >> kraj: Ústecký, okres: Děčín Zvýhodnit >> Prodej domu v Benešově nad Plouč. Detail inzerátu ...
1.../ 1
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Inzerce zdarma, bazar, inzeráty.

Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. ,


TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace